Jön az ország első meta-esküvője!

Jön az ország első meta-esküvője!
Forrás: Marriott Hotel

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Facebook
Twitter
Pinterest

Spanyol tengerparti álomlagzit nyerhetnek a jegyespárok

Egyedülálló kezdeményezés indul Magyarországon: ez a meta-esküvő, ahol a jegyespárok mindent kipróbálhatnak személyesen a Nagy Nap előtt: egy romantikus vacsora után bepillanthatnak a lagziba, a sikeres esküvői fotózás kulisszáiba, a zeneválasztás rejtelmeibe vagy épp kiválaszthatják a nekik leginkább tetsző menyasszonyi- és vőlegényruhát.

Kép
forrás: Marriott Hotel

Hol legyen az esküvő? Milyen legyen az álomruha? Milyen legyen a torta, a díszítés, a vacsora? Minden házasulandó szembesül ezekkel a kérdésekkel. A képeket, posztokat, katalógusokat nézegetve pedig még több kérdés merül fel a jegyespárban. Most azonban egy igazi próbaesküvőn kaphatnak válaszokat szakértőktől a párok, akik mindent átélhetnek, amit a Nagy Nap tartogat számukra. A meta-esküvő megálmodója egy olyan eseményt szeretett volna létrehozni a jegyeseknek, ahol nézőként vehetnek részt a saját esküvőjük főpróbáján, miközben a legnevesebb szakértők segítségével nyerhetnek bepillantást egy gyönyörű és felejthetetlen esküvő szervezésének titkaiba.

Kép
forrás: Marriott Hotel

A Jegyesek Napján, október 14-én már 11-től várja a Budapest Marriott Hotel a párokat, akik egy kiállításon nézhetik meg a legrangosabb szolgáltatók kínálatát. Este egy romantikus vacsora várja őket, ahol az esküvői ételek kiválasztásáról, a tálalásról, és az időzítésről is szó esik majd, de bepillanthatnak az esküvői fotózás-filmezés rejtelmeibe is, valamint azt is megnézhetik és meghallgathatják, hogy milyen díszítést vagy épp tortát ajánl a szakértő a különféle esküvőkre. A zeneválasztásban is segítséget nyújtunk és az esküvői ruházatot is bemutatjuk. Nagy Ágota elhozza a legszebb menyasszonyi ruháit, Agócs Norbert pedig a legfinomabb tortát és sütiket.

kezdte Mészáros Barbara esküvőszervező, a meta-esküvő megálmodója.

A program azért is kínál nagyszerű lehetőséget a pároknak, mert a segítségével abszolút beleélhetik magukat egy olyan esküvőbe, ami a számukra a legmegfelelőbb, hiszen a különböző esküvői programokat időrendben követi az esemény, akárcsak egy valódi lagzin. Így a párok nem a saját esküvőjükön kísérleteznek, hanem a legnevesebb szakemberek garmadája kalauzolja őket végig az egész meta-esküvőn.

Sokan csak egy-egy kép vagy poszt alapján döntenek arról, milyen esküvőt is szeretnének, de bele sem gondolnak, mennyi buktató lehet a nagy nap megszervezésében és lebonyolításában. Ez a program azért jött létre, mert így maguk is végigélik a nagy napot, a szakértők pedig segítenek belátni a kulisszák mögé. A neves ceremóniamester, Herendi Gábor és Bohács Róbert Vőfély végig bemutatják az eseményeket. Azt mondhatjuk, hogy a párok gyakorlatilag egy nászajándék áráért részt vehetnek a saját próbaesküvőjükön, és mindent átélhetnek, amit egy valódi esküvő tartogathat nekik, közben pedig egy romantikus vacsorát is élvezhetnek.

tette hozzá az esküvőszervező. Az esemény sztárvendégei Jenes Kitti és Veréb Tamás lesznek, akik a bevonulózenét és a nyitótánc zenéjét éneklik majd el, rajtuk kívül pedig az esküvői szakma krémje avatja be a párokat az egyes szakterületek kulisszáiba. A meta-esküvővel most nyerhetnek is a párok, hiszen a résztvevők között kisorsolnak egy 2,5 millió forint értékű spanyolországi tengerparti esküvőt a gyönyörű Alicantéban.

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Kép
Sztárok

Sztárok, akikről példát vehetnénk! 7 LMBTQ sztárcsemete, akik minden támogatást megkapnak

A szerelem mindenkié, sokszínű és ennek nem szabhatunk határt! Sok sztár is ezt vallja, akik kiállnak és támogatják gyermekeiket, akik az LMBTQ közösséghez tartoznak!

Kép
Sztárok

Olivia Munn először jelent meg nyilvánosan, mióta márciusban mellrákot diagnosztizáltak nála - FOTÓ

Olivia Munn színésznőnél márciusban mellrákot diagnosztizáltak. Őszintén mesélt a párizsi divathéten arról, hogyan élte meg az elmúlt időszakot!

Kép
Életmód

Figyelj a jelekre! 5 tünet, amit ha nem veszel figyelembe, akkor komoly sérülés a vége!

A test és a lélek egymással folyamatosan kommunikáló „egységek”. Amikor úgy érezzük, nem vagyunk a helyünkön, párkapcsolati problémáink vannak, állandóan stresszesek és feszültek vagyunk a munkahelyi teljesítménykényszer miatt, de hiába érezzük magunkat rosszul a bőrünkben, mégsem teszünk ellene semmit, elnyomjuk az érzéseinket és csak megyünk tovább, akkor egy idő után a lelkünk betegségekkel és sérülésekkel üzen, és egyre súlyosbodó testi tünetekkel kényszerít bennünket a változtatásra. Mutatjuk, melyik tünet mire hívhatja fel a figyelmet!

Kép
Életmód

6 gyönyörű film az igaz szerelemről: ezeket mind valós események ihlették!

A romantikus filmek mindig is az életünk központi részét képezték, hiszen valljuk be: mind imádjuk a happy endet és a kellemes végkifejletet. Összeállításunkban olyan filmeket hoztunk, melyek az igaz szerelemről szólnak – mindezt valós események alapján.

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legbosszantóbb hírességeinek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Mindenki nem szerethet és ez a kijelentés a hírességek esetében halmozottan igaz. A rajongók megszavazták a legbosszantóbb hírességek listáját!

Kép
Életmód

Az olajos magvak számtalan problémára nyújtanak megoldást: mutatjuk, melyik mire való!

Nem véletlenül szerepelnek a manapság oly népszerű mediterrán étrendben is, de melyiknek mire van kedvező hatása?