A legnagyobb titokban adott életet első gyerekének Ellie Goulding

A legnagyobb titokban adott életet első gyerekének Ellie Goulding
Forrás: Joe Maher/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Ellie Goulding olyan ügyesen titkolta várandósságát, hogy a hetedik hónapig a lesifotósok és rajongók nem is gyanakodtak arra, hogy az énekesnő anyai örömök elé néz. Most pedig a férje bejelentette a hírt, hogy megérkezett a bébi a családba.

A 34 éves angol énekesnő, Ellie Goulding a lesifotósokat kicselezve, szinte az utolsó pillanatig titkolta várandós kismama pocakját, hogy kizárólag magára és a babára fókuszálhasson. Az énekesnő terhessége hetedik hónapjában árulta csak el rajongóinak, hogy első gyermekét várja a szíve alatt – akkor is, csak azért, mert ezen a ponton túl lehetetlen lett volna tovább rejtegetnie gömbölyödő pocakját.

Ellie és hat évvel fiatalabb férje, Caspar Jopling 2019 óta házasok, és tudatosan készültek életük legnagyobb kalandjára. Az örömhírt, miszerint az énekesnő világra hozta első gyermekét a büszke édesapa osztotta meg Instagram-történetében, amelyben arra kéri a rajongókat, legyenek türelemmel.

A kisbaba és az anyukája is jól vannak. Elképesztően hálás vagyok, köszönjük a szeretetet és a türelmet! Nagyra értékelnénk, ha ezekben a meghitt és varázslatos pillanatokban tényleg senki nem zavarna bennünket

- tudatta a rajongókkal énekesnő férje, Caspar Jopling.

Galéria / 25 kép

A 25 legcukibb Instagramos fotó sztáranyukákról és gyerekei

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!