Egy szett a hét minden napjára: Avagy 30 szuper novemberi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Egy szett a hét minden napjára: Avagy 30 szuper novemberi outfitötlet, amit megéri lemásolnod
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

A nap sugarai bár még mindig lelkesen dolgoznak azon, hogy kedved a hideg idő ellenére is pozitív szinten mozogjon, a jó hangulathoz akár a szetted is hozzájárulhat!

A rétegek eddig a startvonal előtt várták azt, hogy végre számukra is elkezdődjön az igazi szezon és belekeveredjenek abba az igazi, hamisítatlan, csípős reggelekkel ébresztő őszi rengetegbe, ami képes kihozni a legegyszerűbb darabokból is az izgalmas oldalukat.

Októberben már sokkal nagyobb szükségünk volt a melegebb darabok kényelmére, amihez tökéletesen igazodott a kötöttruha választék, és a legújabb steppelt kabátok is. A farmerek egy gyors színcserén estek át, miközben a miniszoknyák játszi könnyedséggel tartották meg stabil helyüket az őszi trendek közt, persze ehhez kellett nemcsak jó pár könnyen megvalósítható réteges ötlet, de olyan hidegbiztos textúrák is, mint a tweed. Ezek mellett pedig tökéletes lábbelikkel is készült a szezon. A fehér szín rajongóitól kezdve a magas sarkak szerelmesein át a bakancs elszánt hívei is megtalálják majd számításaikat, a cowboy csizmákról nem is beszélve...

És itt még bőven messze a vége! Kattints tovább és nézd még, hogy miket hozhatsz ki a legújabb trendekből idén novemberben!

Galéria / 30 kép

30 szuper novemberi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!