Megújulással és bővítéssel zárja az évet a Dr. Rose Magánkórház

Megújulással és bővítéssel zárja az évet a Dr. Rose Magánkórház
Forrás: Dr. Rose Magánkórház

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Egyre több szolgáltatás és egyre kényelmesebb környezet segíti a gyógyulást a Dr. Rose Magánkórházban, mely 2007 óta a magyarországi magánegészségügyi rendszerben egyedülálló módon, exkluzív környezetben biztosít komplex kórházi és rendelőintézeti szolgáltatást páciensei számára.

A Dr. Rose Magánkórház 2023. december 6-án rendezte évzáró fogadását partnerei számára Széchényi téri épületében. A fogadás a kórház 8. emeleti, frissen felújított ügyfélterében zajlott, ahonnan a vendégek kivételes kilátást élvezhettek Budapest dunai panorámájára. Az eseményen az idei év során végrehajtott jelentős fejlesztések bemutatására került sor.

A fogadáson Dr. Papik Kornél, a kórház ügyvezető igazgatója, és Prof. Dr. Hangody László orvosigazgató tartott előadást, ahol részletesen ismertették a magánkórház újításait és a szakmai munka kiváló minőségét.

A csodálatosan megújult ügyféltér látható a képen.
forrás: Dr. Rose Magánkórház
A csodálatosan megújult ügyféltér látható a képen.

Az utóbbi egy év kétségtelen gazdasági nehézségei ellenére a főváros szívében, 2007-ben megnyitott Dr. Rose Magánkórház folytatni tudta az 5 évvel ezelőtti tulajdonosváltáskor megkezdett fejlődését. Mind a páciensek száma, mind az árbevétel továbbra is növekszik, 2023-ban több mint 20.000 pácienst látnak el, közel 200.000 vizsgálatot végeznek, a műtétek száma pedig év végéig eléri a 3000-et. Az idei árbevétel megközelíti a 7 milliárd forintot, ami 20%-os emelkedést jelent a tavalyi év árbevételéhez képest. Az előző évi 30%-os emelkedéstől ez elmarad, de a jelenlegi gazdasági helyzetben a 2023-as eredmény kimagaslónak számít.

Prof. Dr. Hangody László orvosigazgató kiemelte: „Az ortopédiai, sebészeti, szülészeti, urológiai és plasztikai műtétek száma stabilan növekszik, emellett kórházunk képességei az elmúlt időszakban jelentősen bővültek – mind ez lehetővé teszi számunkra egyre komolyabb műtéti beavatkozások elvégzését. A mozgásszervi sebészeti tevékenységen belül az eddigi kiterjedt endoprotetikai, artroszkópos és sportsebészeti repertoár kiegészült a bonyolultabb revíziós protetikával, legújabb porcfelszínképzési technikákkal és szalagsebészeti eljárásokkal. Ezek a műtétek természetesen nagyobb odafigyelést és esetenként hosszabb ápolási időt igényelnek, különösen a hosszabb és összetettebb beavatkozások esetében. Ez azt jelenti, hogy a betegeinknek több időt kell a kórházban tölteniük a teljes felépülés érdekében. Ennek kapcsán és a növekvő műtéti szám miatt szükségessé vált az ágykapacitásunk növelése, hogy minden betegünknek megfelelő ellátást tudjunk biztosítani.”

A csodálatos panorámával rendelkező szobát a budai zöld erdők ihlették.
forrás: Dr. Rose Magánkórház
A csodálatos panorámával rendelkező szobát a budai zöld erdők ihlették.

Az elmúlt év fejlesztései

Dr. Papik Kornél ügyvezető igazgató a következőképpen foglalta össze az elmúlt év kiemelt fejlesztéseit:

Fekvőbeteg-ellátás fejlesztése: „5. emeleti fekvőbeteg részlegünk 8 új ággyal bővült, az új szobák mindegyike a legmodernebb kórházi felszereléssel és lenyűgöző budapesti kilátással rendelkezik. A belsőépítészeti koncepció során az inspirációt a csodálatos panoráma és a város adta: a szobák három stílusban kerültek kialakításra Buda, Pest és Duna fantázianevekkel, melyekben a budai hegyek, Pest eklektikája, illetve a Duna kékje köszön vissza."

Ügyféltér bővítése: „8. emeleti ügyfélterünk kibővítésével megháromszoroztuk a váróterek méretét, ezzel még kényelmesebb környezetet biztosítva az ügyfeleink számára. A Dr. Rose mindig is nagy hangsúlyt fektetett az elegáns kialakítású ügyfélterekre, amelyeket kifejezetten a páciensek nyugalmának és kényelmének érdekében alakítottunk ki. Az ügyfélfogadás terén a diszkréció és a személyre szabott figyelem az elsődleges prioritások közé tartozik. Pácienseink nyugodt és kényelmes környezetben várakozhatnak, ami jelentősen hozzájárul a vizit előtti szorongás csökkentéséhez. Emellett fontosnak tartjuk, hogy a pácienseink a kórházba érkezve azonnal érezzék, hogy itt minden a gondoskodás és támogatás jegyében történik.

A szobákban rendkívül igényes fürdőszobák találhatók.
forrás: Dr. Rose Magánkórház
A szobákban rendkívül igényes fürdőszobák találhatók.

Digitális ügyfélregisztrációs rendszer bevezetése: „Az új digitális ügyfélregisztrációs rendszerünk az ügyfelek számára lehetővé teszi az előzetes online, illetve a helyszíni tabletes regisztrációt, ezzel még gyorsabbá és diszkrétebbé téve az ügyintézést. A számos folyamatfejlesztés és a további korszerű informatikai megoldások is az ügyfelek pontos kiszolgálását és tájékoztatását szolgálják a hatékonyság növelés mellett. A Dr. Rose Magánkórházban ma már teljes körű elektronikus ügyintézést tudunk biztosítani az ügyfeleink számára az előjegyzéstől az előregisztráción keresztül a titkosított lelet-, képés számlaküldésig vagy az online fizetési megoldásokig. Igyekszünk egyre papírmentesebbé tenni a működésünket, ezért a hagyományos, papír alapú adminisztrációt elektronikus aláírási megoldásokkal és eregisztrációval váltottuk fel.”

Az átépítés tervezését és kivitelezését a DVM Group végezte.

A Dr. Rose magánkórház több mint 40 szakterületen, saját műtőkkel és 33 ágyas fekvőbeteg részleggel várja a pácienseit. Szolgáltatásaik közé tartoznak a diagnosztikai vizsgálatok mellett a szűrővizsgálati csomagok, az éves egészségkártyás konstrukciók, illetve a vállalategészségügyi szűrések és foglalkozás-egészségügyi ellátás egyaránt.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Sztárok

Alighanem ez az idő év legstílusosabb sajtóturnéja! A Dűne: Második rész bemutatói szinte tobzódnak az emlékezetes divatpillanatokban

A Dűne: Második része körül nemcsak a sztori, de a szettek miatt is nagy a sajtófelhajtás. Neked melyik szett volt kedvenced?

Kép
Életmód

6 mesés szobanövény, ami nem zöld: ezekkel behozhatod a tavaszt a lakásodba

Ha imádod a szobanövényeket, de a zöldre egy kicsit ráuntál, ezeket a színpompás, pazar növénycsodákat imádni fogod!

Kép
Életmód

15 színész, aki meg akarta öletni saját karakterét

Nem voltak megelégedve a nekik írt sztorival, vagy egyszerűen csak belefásultak a munkába. De nem mindenki érte el a célját.

Kép
Sztárok

10 fontos lecke a világról, amit a 102 évet megélt Iris Apfeltől érdemes eltanulnunk

Március 1-jén, 102 éves korában elhunyt Iris Apfel. A hihetetlen stílusáról ismert tervező és divatikon elképesztően izgalmas életet élt, van mit tanulni tőle. Iris Apfelre most legfontosabb stílus- és életleckéivel emlékezünk.

Kép
Életmód

Megkérdeztük! A mesterséges intelligencia szerint így néz ki egy tökéletes hálószoba

Újra megkérdeztük a mesterséges intelligenciát! Most arra válaszolt, hogy milyen egy tökéletes hálószoba!

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!