Mindig hű vagyok magamhoz! Csak az árnyalatokat próbálgatom

Mindig hű vagyok magamhoz! Csak az árnyalatokat próbálgatom

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A nyári hónapokban mindenki a kevesebb több elvén sminkel. Fényvédő, leheletnyi BB krém, barackos krémpirosító és már indulhatunk is - ősszel azonban nem csak a boltok polcaira, de a szívünkbe is bekúsznak az újdonságok!

A klasszikus trendek mellett, a rozsda ezer árnyalata, a bogyós gyümölcsöket idéző ajkak, valamint a vintage táskák selyem bélésére hajazó lágy és csillogó tónusok kerültek a középpontba. Most a kísérletezésé a főszerep!

1.) Az idei divat a dús szemöldököknek kedvez és azt már mindannyian tudjuk, hogy a bozontos szálak megalkotásához csupán egy kefére és szappanra van szükségünk. Azonban nem mindenkivel bánt bőkezűen a természet és bizony szükség van némi „utógondozásra” is. Legyen szó púderről, ceruzáról ecsetről vagy stiftről, a drogériák polcain számtalan termék közül választhatsz!

2.) Bájos pír: technika a nyári lepirulást hívatott megidézni. A pirosítóecsettel ne csupán az arccsontodon menj végig, kerüljön pigment az orrnyeregre is. A szín ez alkalommal ne élénk piros legyen, válassz egy olyan púdert, ami ragyogást és üde megjelenést varázsol az arcodnak.

3.) Nem meglepő, hogy a 2021-es év egyik legkedveltebb színei a ruhatárunk mellett az arcunkra is felkerülnek. A gazdag árnyalatú lila és zöld szemhéjfestékek pompás kiegészítői lehetnek az éjszakai, de akár a nappali sminkednek is! Használd bátran és egészítsd ki a megjelenésed egy könnyed rózsaszín szájfénnyel!

4.) Jó hír a cicaszem szerelmeseinek, hogy ez az időtálló trend idén sem tűnik el a repertoárból, ugyanis mi lehet klasszikusabb a fekete tusvonal és a vörös rúzs kombinációjánál?

5.) Az ajkakat idén a szezonális gyümölcskínálat inspirálja, mint például a szeder és a csipkebogyó, valamint a szilva és a vörös szőlő különböző árnyalatai. A szokásos mozdulatok helyett íme egy felviteli tipp a K-beauty világából:

  • Ahhoz, hogy finom hatást érj el elsősorban radírozd és hidratáld az ajkakat.
  • Vidd fel a matt rúzst, majd a bőröddel megegyező színazonos korrektor applikátorával fess rá a száj ívére.
  • Ezt követően egy sminkszivacs segítségével tompítsd az átmenetet – az éles kontúrvonal hiánya fiatalos bájt kölcsönöz viselőjének.
  • A végeredményt egy cseppnyi highlighterrel teheted tökéletessé!

Hetente frissülő szépségtippekkel találkozhatsz a dm social media felületein, többek között hajápolási, bőrápolási, körömápolási és sminktrendekkel kapcsolatban. Legyen szó színekről, formákról, stílusokról nálunk biztosan találkozhatsz vele. Csatlakozz a közösségi média felületeinkhez és tarts velünk interaktív, ÉLŐ bejelentkezéseken hétről-hétre! Tedd fel azokat a kérdéseket, amelyek foglalkoztatnak a szépségápolás témájával kapcsolatban!

Látogasd meg a dm weboldalát az aktualitásokért és sok-sok szuper termékért!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!