Kivételes alkalom: Diane Keatont sármos fia társaságában csípték el - FOTÓ

Kivételes alkalom: Diane Keatont sármos fia társaságában csípték el - FOTÓ
Forrás: Getty Images

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

Diane Keaton fia bizony már 22 éves!

Diane Keaton nem egy híres szerelmet tudhat magáénak. A még mindig gyönyörű színésznő egykoron ugyanis nemcsak Woody Allen fejét csavarta el, de Warren Beatty-hez és Al Pacino-hoz is gyengéd szálak fűzték, ám egy se bizonyult annyira tartósnak, hogy hivatalos keretek között is megpecsételjék a szerelmüket. Végül sosem ment férjhez, de ezt egy percig sem bánja, magánélete így is tökéletesen kerek, hiszen két gyönyörű gyermek büszke anyukája.

A színésznőt édesapja halála után kerítette hatalmába az élet mulandóság visszafordíthatatlan ténye, és bár akkor már elmúlt 50 éves, ő mégis úgy döntött, hogy anya lesz. Lányát, Dextert 1996-ban, fiát, Duke-ot pedig 2001-ben fogadta örökbe. Diane Keaton bár sosem rejtegette gyermekeit a nyilvánosság elől, azért mindig figyelt arra, hogy meghagyja nekik azt a privát szférát, ami a sztárcsemeték életében is kellőképpen fontos.

Éppen ezért külön öröm, hogy tegnap Beverly Hills utcáin fia, a 22 éves Duke társaságában csípték el a még mindig hihetetlenül stílusos és csodaszép színésznőt! És meg kell hagyni, hogy fia az évek során igazán sármos pasivá cseperedett, nem?

Duke úgy tűnik, hogy nem nagyon kér a nyilvánosságból és próbál teljesen hétköznapi életet élni, hogy ez idővel változik-e majd és esetleg ő is a színjátszásban találja meg a számításait, azt egyelőre nem tudni, de minden bizonnyal ha így is alakul, arról még biztosan hallani fogunk!

Kattints tovább és nézd meg Diane Keaton ritkán látott családi fotóit, amin fia mellett természetesen lánya, Dexter is szerepel!

Galéria / 7 kép

Családi fotóalbum: Diane Keaton gyermekei társaságában

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.