Leesik az állad, ha meglátod: Demi Moore lánya extra feltűnő szettben jelent meg

Leesik az állad, ha meglátod: Demi Moore lánya extra feltűnő szettben jelent meg
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Azt pedig már csak hab a tortán, hogy mennyire hasonlít híres édesanyjára!

Nehéz időszakon megy éppen keresztül a Willis család, hiszen nemrég egy hivatalos közleményben jelentették be (egészen pontosan maga Rumer Willis, Demi Moore és Bruce Willis lánya), hogy Bruce sajnos egészségügyi problémákkal küzd, ami miatt úgy döntött, hogy bár nehéz szívvel, de felhagy a színészkedéssel.

A pontos diagnózis egy afázia nevű betegség, amely egy összefoglaló megnevezése minden olyan nyelvi zavarnak, amelyet valamilyen organikus agyi sérülés vált ki, és amely a már kialakult nyelvi képességeket érinti (Wikipédia).

Rumer megható posztjában arra is kitért, hogy „erős családi egységként haladnak tovább előre, amibe szerették volna bevonni a rajongókat is, mert tudják, mennyit jelent nekik Bruce”, ezeket a sorokat pedig valljuk be, nem lehet egyszerűen kibírni könnyek nélkül.

A bejelentés óta pedig először kapták lencsevégre Scout-ot, Bruce és Demi középső gyermekét, amivel azonnal a figyelem középpontjába került, mert szó szerint le se tagadhatná, hogy ő Demi Moore lánya:

Hihetetlenül merész szettjében akár Demi ikertesója is lehetne, arról már nem is beszélve, hogy mennyire kiemeli tökéletes alakját!

Az extra kivágott felsőt és a miniszoknyát pedig csak még jobban felturbózta a szexi cowboy csizmával, ami összességében hihetetlenül dögös hatást eredményezett!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 8 kép

8 amerikai színész, aki szerepe kedvéért akcentussal beszélt

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok