Végre fény derült rá, hogy miért vágta le a haját Demi Lovato

Végre fény derült rá, hogy miért vágta le a haját Demi Lovato
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Így már teljesen érthető a dolog!

Demi Lovato hihetetlen utat járt be az elmúlt cirka 10 évben, hiszen a mindig vidám Disney sztárról először kiderült, hogy drog- és alkoholfüggő, ami után hosszú évekig kiállt amellett, hogy tiszta és vadiúj életet kezdett.

Aztán néhány évvel ezelőtt mindenki legnagyobb megdöbbenésére robbant a hír, hogy mindenki imádott énekesnője túlagadolta magát, és az életéért küzdenek.

Szerencsére Demi azóta felépült, és történetét teljes őszinteséggel és tabuk nélkül mesélte el saját dokumentumsorozatában. Ebben például olyan megdöbbentő dolgokra is fény derült, hogy Demi szexuális erőszak áldozata is lett aznap este, amikor magatehetetlen volt a drogok miatt, ráadásul újra kellett éleszteni, látása pedig nem jött helyre rendesen, ezért például nem is vezethet többé.

Úgy tűnik, hogy az esett tényleg elgondolkodtatta Demit, és minden erejével azon van, hogy megtalálja önmagát és a boldog életet. Erre a legnagyobb bizonyíték legutóbbi nagy bejelentése, miszerint felvállalja, hogy nem-bináris nemű, így szeretné, ha többé nem nőként vagy férfiként hivatkoznának rá.

És hogy mi köze van ennek az énekesnő hajához, és ahhoz, hogy maga vágta le saját hajkoronáját? Demi egy friss interjúban ezt is elmondta:

„Egy slam poetry esten gondolkoztam el először azon, hogy nem-bináris nemű vagyok. Annyira meggyőzően és érdekesen beszéltek erről a témáról, hogy egyre jobban elgondolkoztam. Elkezdtem kutatni, és minél többet olvastam róla, annál biztosabbá vált, hogy ez vagyok igazán én. Azért vágtam le a hajamat, hogy harcoljak azon társadalmi normák ellen, miszerint nekem szexi popsztárnak kell lennem. Mindenki ezt várta el tőlem, főleg azok a férfiak, akik csak a pénzkereseti lehetőséget látják bennem. Ennek vége. A hajam levágásával egy lépéssel közelebb kerültem a boldog élethez!”

- Instyle.com

Nem semmi Demi bátorsága és küzdeni akarása, igaz? Mi maximálisan kiállunk mellette, és amellett, amiben hisz!

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 5 kép

Demi Lovato body-positive pillanatai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!