Daniel Radcliffe tinikori alkoholizmusának okairól beszélt

daniel radcliffe,harry potter,alkoholizmus
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Daniel Radcliffe egy izgalmas mélyinterjúban mesélt kilenc év józanság távlatából arról, hogy mi sodorta tini korában alkoholizmusba.

Daniel Radcliffe egy nagyon érdekes beszélgetésben vett részt Sam Jonesszal, annak Off Camera nevű online műsorban, és szívszorító dolgokat mesélt el. (A műsor egyébként arra hivatott, hogy a klasszikust beszélgetős interjú műfaját feltámassza.)

Daniel Radcliffe 2010 óta, vagyis 20 éves kora óta tiszta, amit teljes egészében a szerető és támogatónak közegnek tud be, amely körülveszi. Magyarán tizenévesen igen súlyos gondjai voltak az alkohollal, amelyet nem meglepő módon a Harry Potter filmek minden képzeletet felülmúló sikere és az ebből fakadó a hírnév rettenetes nyomása okozott. A beszélgetés során elmondja, hogy mennyire nyomasztó, amikor az embert folyton, még egy bárban is figyelik.

Az én esetemben a leggyorsabb módja annak, hogy megfeledkezzek erről az állandó figyelésről az volt, hogy nagyon részeg lettem.És amikor nagyon részeg vagy, akkor hirtelen még erősebben érzékeled, hogy uh, az emberek most még jobban figyelnek. Erre az volt a megoldásom, hogy még jobban berúgtam. Azt gondoltam, hogy ha még tovább iszom, akkor majd igazán ignorálni tudom a kíváncsi tekinteteket.

Kép
daniel radcliffe,harry potter,sam jones,talkshow
Daniel Radcliffe őszintén beszélt Sam Jonesnak.

A dolgok nagyon gyorsan szuper krézivé válhatnak körülötted.

A hírnév sötét oldala

Daniel a videóben elmondja, hogy ez az egész hírnév mizéria rettenetesen befolyásolja a pszichét és persze egy sérülékeny tini agyát. "Nincs tervrajz arra, hogy hogyan birkózzon meg az ember fiatalon a hírnévvel."

Beismeri, hogy a sztárság igen könnyen el tud uralkodni a fejlődésben levő embereken, hogy aztán végül szinte el is söpörje. Erre volt tökéletes példa egyébként Justin Bieber az egy időben a nagyon furcsa videlkedésével, vagy Macaulay Culkin, aki a világ kedvenc kisfiújából vált heroinfüggővé és csak a harmincas éveinek közepére látszott kikerülni ebből a gödörből. (Rajtuk kívül konkrét könyvet lehetne megtölteni félresiklott életű gyereksztárokról, tehát nagyon is általános dologról van szó.)

Radcliffe még egy nagyon nyomasztó aspektusról is beszélt, ami viszont már a felnőtt sztárokat is erősen érinti. Méghozzá arról, hogy ha az ember híres, úgy érzi, elvárják tőle, hogy boldog legyen.

daniel radcliffe,harry potter
forrás: Getty Images
Daniel Radcliffe autogramot oszt

Nagyszerű munkád van, jólétben élsz, egyszerűen nincs jogod arra, hogy szomorú legyél vagy hogy ne legyél mindig izgatott és boldog a helyzeted miatt. Ha nem ezt érzed, felmerül a kérdés, hogy ez azt jelenti, hogy valamit rosszul csinálok? Ez azt jelenti, hogy nem vagyok jó arra, hogy híres legyek, nem vagyok jó abban, hogy éljem az életem?

Nemrég egyébként Ben Affleck is rehabra került, nyilatkozott is róla.

Tekintsd meg az egész Daniel Radcliffe-es beszélgetést!

Ha úgy érzed, túl sok helyzetben nyújt az alkohol segítséget az életben, ne félj segítséget kérni, például az Anonim alkoholistáktól.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Sztárok

Alighanem ez az idő év legstílusosabb sajtóturnéja! A Dűne: Második rész bemutatói szinte tobzódnak az emlékezetes divatpillanatokban

A Dűne: Második része körül nemcsak a sztori, de a szettek miatt is nagy a sajtófelhajtás. Neked melyik szett volt kedvenced?

Kép
Életmód

6 mesés szobanövény, ami nem zöld: ezekkel behozhatod a tavaszt a lakásodba

Ha imádod a szobanövényeket, de a zöldre egy kicsit ráuntál, ezeket a színpompás, pazar növénycsodákat imádni fogod!

Kép
Életmód

15 színész, aki meg akarta öletni saját karakterét

Nem voltak megelégedve a nekik írt sztorival, vagy egyszerűen csak belefásultak a munkába. De nem mindenki érte el a célját.

Kép
Sztárok

10 fontos lecke a világról, amit a 102 évet megélt Iris Apfeltől érdemes eltanulnunk

Március 1-jén, 102 éves korában elhunyt Iris Apfel. A hihetetlen stílusáról ismert tervező és divatikon elképesztően izgalmas életet élt, van mit tanulni tőle. Iris Apfelre most legfontosabb stílus- és életleckéivel emlékezünk.

Kép
Életmód

Megkérdeztük! A mesterséges intelligencia szerint így néz ki egy tökéletes hálószoba

Újra megkérdeztük a mesterséges intelligenciát! Most arra válaszolt, hogy milyen egy tökéletes hálószoba!

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!