Egy influenszer, akit minden nőnek követnie kellene: Danae Mercer

Egy influenszer, akit minden nőnek követnie kellene: Danae Mercer
Forrás: Instagram: @danaemercer
Facebook
Twitter
Pinterest

Danae Mercer azzal vált híressé, hogy megmutatja követőinek, mennyire számít a póz és a fények egy fotó készítésénél.

A lényeg, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, merjük önazonosak lenni. Van egy kis narancsbőr a fenekemen, na és akkor!? Emiatt ne menjek strandra, vagy ne egyek nyáron két gombócot a kedvenc fagyizómban? Túl rövid az élet, hogy halogassuk a jó élményeket, ám azoknak, akiknek kell egy kis önbizalomlöket mindehhez, azoknak receptre írnánk fel Danae Mercert.

Bátran vedd fel a fürdőruhát, érezd jól magad a bőrödben, mondja Danae, akinek már 2 és félmillió követője van az Instagramon. És ehhez nem kellett más, mint az, hogy őszintén mutassa meg testét, naracsbőröstül, mindenestül, és felhívja a figyelmet a beállított fotók és valóság közötti különbségre!

Galéria / 8 kép

Maga az önbizalomlöket! Danae Mercer leginspirálóbb posztjai

Megnézem a galériát

Szinte minden nő találkozik a combokon megjelenő kis dudorokkal kisebb vagy nagyobb mértékben. Elárulom, hogy ez nem függ a súlytól vagy diétától, szupervékony modelleknek is van. Kialakulása teljesen természetes folyamat, a bőr alatti zsírsejtek átjutnak a kötőszövetbe, ez (illetve hormonális folyamatok) okozza a rücskös felületet. Gyakorlatilag normális másodlagos nemi jellegnek tekinthető akár csak a mellek, mégis ritkán találkozni a narancsbőrrel a közösségi médiában.

Galéria / 15 kép

15 fotó, ami bizonyítja, hogy még a sztároknak is van narancsbőre

Megnézem a galériát

Szóval hajrá, kövesd be te is Danaet, és meríts inspirációt belőle! Azt pedig ne feledd, hogy a testmozgás, a friss levegő, a sok folyadék, és kiegyensúlyozott táplálkozás viszont nemcsak a narancsbőrön segít, hanem a közérzeteden is!

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.