Talán még sosem láttuk ilyen szépnek Puskás-Dallos Bogit és Petit - ráadásul nagyon különleges dolog derült ki a kép készültekor róluk

Talán még sosem láttuk ilyen szépnek Puskás-Dallos Bogit és Petit - ráadásul nagyon különleges dolog derült ki a kép készültekor róluk
Forrás: Moët & Chandon

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A fiatal házasok a Moët & Chandon nagyszabású eseményén vettek részt az Operaházban, ahol számtalan híresség tiszteletét tette, szebbnél szebb ruhákban. Mutatjuk, ki miben érkezett a vörös szőnyeges eseményre!

A Moët & Chandon az idei ünnepi szezonban Budapestre hozta el az "Effervescence” nemzetközi eseményét. A Magyar Állami Operaház lenyűgöző, frissen felújított épületében a világ legismertebb champagne-háza a hazai társasági élet prominens szereplőit és a Maison külföldi vendégeit látta vendégül és bemutatott egy újdonságot is, a Moët & Chandon legfrissebb évjáratos tételét. A nagyszabású eseményre az InStyle is meghívást kapott.

Az eseményen többek között Puskás-Dallos Bogi és Peti is részt vett, Bogi egy meseszép, fekete Daalarna ruhában tündökölt, és mint megtudtuk, Peti az esküvői öltönyét viselte. A házaspár számára fontos a környezettudatosság, Bogi így büszkén számolt be arról is közösségi oldalán, hogy a ruhát kölcsön kapta Benes Anita tervezőtől az alkalomra.

Kép

A Moët & Chandon számára is kiemelkedően fontos a fenntarthatóság, amely mind a szőlőtermesztésében, mind a pezsgő előállításában megmutatkozik. A Maison fontos lépéseket tett a saját szénlábnyomának csökkentése érdekében, többek között zöld technológiai beruházásokkal is. A ház a gyártás során keletkező hulladék 99%-át újrahasznosítja, közel 100%-ban zöldáramot használ. Emellett például borászok számára szervezett képzésekkel segíti partnereit és beszállítóit, hogy tanúsítványt szerezzenek a fenntartható szőlőtermesztésről. Összhangban a Maison elveivel és tevékenységével, az Effervescence budapesti rendezvényén hazánk legelismertebb klímakutatója, Ürge-Vorsatz Diána részesült elismerésben és támogatásban.

A „Night at the Opera” témájú estnek a frissen felújított a Magyar Állami Operaház adott otthont. A vendégek bepillantást nyertek a kulisszák mögé is, hiszen a champagne vacsorát az Operaház színpadán szolgálták fel. Elképesztő élmény volt!

Az eseményen számos híresség tiszteletét tette, mi pedig természetesen a ruhákat is szemügyre vettük: a black tie rendezvényen a legnépszerűbb a jól bevált fekete ruha volt, ám ennek az örök klasszikusnak sok változatát megfigyelhettük, csipkés, áttetsző, letisztult, vagy akár overál formájában. A második nagy kedvenc a fehér és fehéres ezüst árnyalatú ruhaköltemények voltak, és az biztos, hogy az impozáns helyszínhez méltó szettekben pompáztak a sztárok. A választott márkák között vegyesen képviseltette magát hazai tervező és nemzetközi designer márkák is, és volt olyan is, aki saját kreációban érkezett - nem is akármilyenben!

Íme az esemény néhány izgalmas ruhapillanata:

Galéria / 11 kép

Így tündököltek a hazai sztárok az Operaházban a Moët & Chandon nagyszabású vörös szőnyeges eseményén

Megnézem a galériát

A MOËT & CHANDON-RÓL


Az 1743-ban alapított Moët & Chandon az elmúlt évszázadokban hozzájárult, hogy a világ megismerje a champagne-t. A Maison választéka minden alkalom és ízlés számára megfelelő, egyedi champagne-t kínál. Az ikonikus Moët Impérial-tól a Grand Vintage kollekcióig, az extrovertált Moët Rosé Impérial-tól az innovatív Moët Ice Impérial-ig minden champagne sajátja a ragyogó gyümölcsösség, a csábító ízvilág és az elegáns érettség. Alapítása óta a Moët & Chandon a történelmi pillanatok és a meghitt személyes alkalmak megünneplésének választott champagne-a, az élet minden egyes emlékezetes momentumát hangsúlyozza és egyedivé teszi.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!