Talán még sosem láttuk ilyen szépnek Puskás-Dallos Bogit és Petit - ráadásul nagyon különleges dolog derült ki a kép készültekor róluk

Talán még sosem láttuk ilyen szépnek Puskás-Dallos Bogit és Petit - ráadásul nagyon különleges dolog derült ki a kép készültekor róluk
Forrás: Moët & Chandon
Facebook
Twitter
Pinterest

A fiatal házasok a Moët & Chandon nagyszabású eseményén vettek részt az Operaházban, ahol számtalan híresség tiszteletét tette, szebbnél szebb ruhákban. Mutatjuk, ki miben érkezett a vörös szőnyeges eseményre!

A Moët & Chandon az idei ünnepi szezonban Budapestre hozta el az "Effervescence” nemzetközi eseményét. A Magyar Állami Operaház lenyűgöző, frissen felújított épületében a világ legismertebb champagne-háza a hazai társasági élet prominens szereplőit és a Maison külföldi vendégeit látta vendégül és bemutatott egy újdonságot is, a Moët & Chandon legfrissebb évjáratos tételét. A nagyszabású eseményre az InStyle is meghívást kapott.

Az eseményen többek között Puskás-Dallos Bogi és Peti is részt vett, Bogi egy meseszép, fekete Daalarna ruhában tündökölt, és mint megtudtuk, Peti az esküvői öltönyét viselte. A házaspár számára fontos a környezettudatosság, Bogi így büszkén számolt be arról is közösségi oldalán, hogy a ruhát kölcsön kapta Benes Anita tervezőtől az alkalomra.

Kép

A Moët & Chandon számára is kiemelkedően fontos a fenntarthatóság, amely mind a szőlőtermesztésében, mind a pezsgő előállításában megmutatkozik. A Maison fontos lépéseket tett a saját szénlábnyomának csökkentése érdekében, többek között zöld technológiai beruházásokkal is. A ház a gyártás során keletkező hulladék 99%-át újrahasznosítja, közel 100%-ban zöldáramot használ. Emellett például borászok számára szervezett képzésekkel segíti partnereit és beszállítóit, hogy tanúsítványt szerezzenek a fenntartható szőlőtermesztésről. Összhangban a Maison elveivel és tevékenységével, az Effervescence budapesti rendezvényén hazánk legelismertebb klímakutatója, Ürge-Vorsatz Diána részesült elismerésben és támogatásban.

A „Night at the Opera” témájú estnek a frissen felújított a Magyar Állami Operaház adott otthont. A vendégek bepillantást nyertek a kulisszák mögé is, hiszen a champagne vacsorát az Operaház színpadán szolgálták fel. Elképesztő élmény volt!

Az eseményen számos híresség tiszteletét tette, mi pedig természetesen a ruhákat is szemügyre vettük: a black tie rendezvényen a legnépszerűbb a jól bevált fekete ruha volt, ám ennek az örök klasszikusnak sok változatát megfigyelhettük, csipkés, áttetsző, letisztult, vagy akár overál formájában. A második nagy kedvenc a fehér és fehéres ezüst árnyalatú ruhaköltemények voltak, és az biztos, hogy az impozáns helyszínhez méltó szettekben pompáztak a sztárok. A választott márkák között vegyesen képviseltette magát hazai tervező és nemzetközi designer márkák is, és volt olyan is, aki saját kreációban érkezett - nem is akármilyenben!

Íme az esemény néhány izgalmas ruhapillanata:

Galéria / 11 kép

Így tündököltek a hazai sztárok az Operaházban a Moët & Chandon nagyszabású vörös szőnyeges eseményén

Megnézem a galériát

A MOËT & CHANDON-RÓL


Az 1743-ban alapított Moët & Chandon az elmúlt évszázadokban hozzájárult, hogy a világ megismerje a champagne-t. A Maison választéka minden alkalom és ízlés számára megfelelő, egyedi champagne-t kínál. Az ikonikus Moët Impérial-tól a Grand Vintage kollekcióig, az extrovertált Moët Rosé Impérial-tól az innovatív Moët Ice Impérial-ig minden champagne sajátja a ragyogó gyümölcsösség, a csábító ízvilág és az elegáns érettség. Alapítása óta a Moët & Chandon a történelmi pillanatok és a meghitt személyes alkalmak megünneplésének választott champagne-a, az élet minden egyes emlékezetes momentumát hangsúlyozza és egyedivé teszi.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.