Egyszerűen kihagyhatatlan! Dakota Johnson stílustrükkjével te is pillanatok alatt retró hangulatot varázsolhatsz a megjelenésedbe

Egyszerűen kihagyhatatlan! Dakota Johnson stílustrükkjével te is pillanatok alatt retró hangulatot varázsolhatsz a megjelenésedbe
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Dakota Johnson szettjét te is könnyedén lemásolhatod ha úgy hozza a kedved!

Dakota Johnson számos esetben mutatta már meg azt, hogy a vörös szőnyegen is pont annyira otthonosan mozog mint a filmek világában, és szerencsére a ruhaválasztások sem képesek kibillenteni őt megszokott rutinjából.
A 33 éves színésznő ugyanis tökéletesen ért ahhoz, hogy tényleg olyan darabokban libbenjen be ezen eseményekre, melyekben tagadhatatlanul jól is érzi magát. Nem olyan régen Sundance Filmfesztiválon mutatta meg azt, hogy nem mindig kell feltűnő estélyit felkapni ahhoz, hogy valaki kellőképpen emlékezeteset hozzon egy filmpremieren. Dakota Johnson az általa narrált The Disappearance of Shere Hite bemutatójára volt hivatalos, az alkalomra pedig bővebb szárú farmerét egy csizmával kombinálta úgy, hogy pillanatok alatt sikerült megidéznie a '70-es éveket.

Kép
forrás: Getty Images

A sztár összeállításának egészéből áradt az a fajta retró érzés, ami az utóbbi években egyre nagyobb teret nyer magának a trendek között. Pontosan ezért, ha te is rajongsz ezért az irányért, akkor megéri kipróbálni ezt a stílustrükköt, amit bármikor könnyedén összedobhatsz, hiszen mindössze egy bővebb farmer és egy csizma kell hozzá, a szetted többi részlete pedig csak rajtad és a saját ízlésvilágodon múlik csak. Tetszik? Dakota Johnson után szabadon mutatunk még pár trükköt!

Galéria / 6 kép

Ez a retró stílustrükk megér egy próbát

Megnézem a galériát

És ha már szóba jöttek a farmerek, nézd meg, milyen fazonok jönnek és mennek 2023-ban!

Galéria / 9 kép

3 farmertrend, ami jön és 3, ami megy 2023-ban

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.