Colin Farrell már bánja, hogy egykor megcsókolta kolléganőjét - egészen meglepő oka van!

Colin Farrell már bánja, hogy egykor megcsókolta kolléganőjét - egészen meglepő oka van!
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Colin Farrell nem minden esetben képes totálisan a szerepére koncentrálni.

Colin Farrell alig 18 évesen csöppent bele a filmek világába, az elmúlt évek során pedig nemcsak a magánéletében, de a filmvásznon is a legszebb hölgyek oldalán tűnt fel, ám még ilyen sok tapasztalattal a háta mögött is akadt olyan pillanat, ami képes volt kibillenteni őt megszokott határozottságából.
Az ír színész mindig is meglepő őszinteséggel mesélt arról, hogy a tudatmódosító szerek mellett az alkoholt sem vetette meg, és emellett hihetetlen aktív libidóval rendelkezik. Colin Farrell szavai néha nem a legjobbkor öltöttek nyilvánosságot, és akadtak olyan esetek is, amikor inkább csak ártottak a karrierjének, ettől függetlenül igazán sosem felejtette el őt a szakma, és ezért szerencséjére a mai napig is egész sokszínű alkotásokkal találják meg őt.
Így volt az a 2012-ben bemutatott Az emlékmás esetében is, melyben a színész mellett Kate Beckinsale töltötte be a női főszerepet. A Len Wiseman által rendezett film egyébként az 1990-ben mozikba kerülő Total Recall – Az emlékmás remakje volt, amiért a rajongók nem annyira lelkesedtek, de még magának Colin Farrellnek is van egy felejthetetlenül kellemetlen emléke a forgatásról, ami nagyon jól bizonyítja azt, hogy még egy ilyen talpraesett sármőrt is zavarba lehet hozni.

Kate valójában a rendező felesége volt. Mindez pedig mérsékelten kényelmetlenné tette a dolgot. A csókjelenet kissé fura volt, ugyanis rendező, azaz a férje nem volt annyira készséges, hogy elhagyja a szobát. Rendezőként végig kellett nézni a jelenetet. Mindez kicsit ijesztő volt

- mondta egy interjúban.

Szerencsére a színésznő és férje kapcsolata túlélte a dolgot, ám házasságuk sajnos nem bizonyult hosszúéletűnek és 2015-ban szakítottak egymással, hogy pontosan milyen okok vezettek ide azt nem tudni, de szinte biztos, hogy a válásukhoz abszolút semmi köze nem volt Colinnak.

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Csókjelenetek, amiket csak improvizáltak a színészek

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.