Blog

Kép
Stílus

Nem hittük volna! Ennyit keresnek a külföldi bloggerek!

Hosszas találgatások után végre akadt egy blogger, aki be meri ismerni, hogy bizony nem kis összegeket kap egy-egy szponzorált Instagram posztért illetve blogbejegyzésért. Danielle Bernstein, a weworewhat.com bloggere nyíltan mesélt a Harper's Bazaar szerkesztőinek arról, valójában mennyit is keresnek a népszerű bloggerek.

Kép
Stílus

19 jel, hogy ideje divatblogot indítanod

A nemzetközi divatbloggerek világa izgalmas és lenyűgöző. Ki ne akarna gyönyörű képeken pózolni, ajándékokat kapni világhírű dizájnerektől és gyönyörű luxushelyekre utazni? Persze ez még nem jelenti azt, hogy meg is van a tehetséged ahhoz, hogy elindíts egy sikeres blogot. De akkor honnan tudhatod biztosan, hogy készen állsz a blogírásra? Összegyűjtöttünk 19 jelet - minél több az egyezés, annál gyorsabban kezdj hozzá! :)

Kép
Életmód

Egy topmodell Japánban - Bernát Bianca blogja #1

Kedves Olvasók! Mostantól Bernát Bianca, az Icon modellje mesél az InStyle.hu-n Japánban töltött izgalmas mindennapjairól. Olvassátok!

Kép
Stílus

French by Style: Londonban Jude Law-val

Új munkatársunk, Tankó Tekla blogol nektek mostantól divatról, stílusról, utazásokról, személyes kedvencekről. Első posztjában arról ír, hogyan futott össze Jude Law-val Londonban. Olvassátok!

Kép
Sztárok

Dobó Kata blogja: "Íme az első cipőkollekcióm"

Dobó Kata színésznő, a TV2-n futó StílusVadász műsorvezetője blogol rendszeresen az InStyle.hu-n munkáról, hétköznapokról, kedvencekről és még sok-sok másról. Most épp a Vágó Rékával közösen piacra dobott cipőkollekciójáról, a Dobó Kata by REKAVAGO-ról, olvassátok!

Kép
InStyle TV

Így készülnek a divatdiktátorok

A L’Oréal Professionel és az InStyle Magazin bemutatja: Ki lesz az év IT LOOK divatdiktátora?

Kép
Szépség

Szavazz a kedvencedre és nyerj ajándékcsomagot!

A L'Oréal Professionel és az InStyle Magazin bemutatja: Ki lesz az év IT LOOK divatdiktátora?

Kép
Stílus

Adamik Luca blogja: "Minden nap csodákat élek meg"

Adamik Luca, akivel ide kattintva olvashatjátok el interjúnkat, legújabb blogbejegyzésében a New York-i, milánói és párizsi fashion weekről mesél. Az Attractive topmodellje 28 show-n vonulhatott végig a 2014-es tavasz-nyári kollekciókat bemutató divatheteken, és ebből számos bemutatót ő nyitott vagy zárt. Az alábbiakban részletesen mesél a divatfővárosok kifutóin szerzett tapasztalatairól, olvassátok!

Kép
Sztárok

Dobó Kata blogja: "Így készülök az InStyle Style Awardra"

Mostantól Dobó Kata színésznő, a TV2-n futó StílusVadász műsorvezetője blogol rendszeresen az InStyle.hu-n munkáról, hétköznapokról, kedvencekről és még sok-sok másról, olvassátok!

Kép
Stílus

„One night only Roma” - Egy Armani show kulisszatitkai

Adamik Luca, akivel ide kattintva olvashatjátok el interjúnkat, első blogbejegyzésében legutóbbi munkájáról, egy római Armani divatbemutatóról és annak kulisszatitkairól mesél.

Kép
Stílus

Adamik Luca: "Állandóan nevetek"

Büszkén mutatjuk be nektek a megújult instyle.hu egyik állandó szerzőjét, Adamik Lucát.

Előző oldal