Egy topmodell Japánban - Bernát Bianca blogja #1

Egy topmodell Japánban - Bernát Bianca blogja #1

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Kedves Olvasók! Mostantól Bernát Bianca, az Icon modellje mesél az InStyle.hu-n Japánban töltött izgalmas mindennapjairól. Olvassátok!


"Nagyon örültem a felkérésnek, de sokat gondolkodtam, hogy hogyan fogjak hozzá. Mit írjak egy olyan városról, amit a fiatalok uralnak és bár mindig pörög az élet, nincs megállás, de mégis minden stresszmentes és nyugodt.
Kilenc nap alatt tíz munkám volt (dolgozhattam egy Guinness rekorder modellel is, aki az elmúlt 13 évben 151-szer volt magazincimlapon), több, mint 80 válogatásom (és a tokiói Vogue Fashion's Night is beleesett, amin bár ténylegesen nem dolgoztam, de el kellett mennem találkozni a fontos ügyfelekkel), ezért nem tudtam idáig írni arról a helyről, amit (okkal) annyira szeretek, hogy mindig visszahúz a szívem.
Most a modellnek lassú időszak van Tokióban, mert a katalógusok és kampányok többségét nyáron, illetve télen fotózzák, de azért így is marad bőven munka. Az elmúlt munkáim többsége magazin volt és szerencsére ez az a hely, ahol értékelik, ha valaki jól dolgozik. Bár a szőke hajat annyira nem kedvelik, ezért el is esem pár munkától, de ezt lehet kompenzálni azzal, ha lelkesen, mosolygósan és energiadúsan dolgozom, hiszen a megrendelők folyamatos kontaktban vannak egymással és gyorsan terjed, hogy milyen velem együtt dolgozni.

 Bianca a Glitter magazin címlapján, ezzel olyan sztárok nyomában, mint Georgia May Jagger vagy Cara Delevingne
Bianca a Glitter magazin címlapján, ezzel olyan sztárok nyomában, mint Georgia May Jagger vagy Cara Delevingne


Azért pedig, hogy legyen erre energiám, kipróbáltam szabadidőmben pár éttermet. Itt a japánok megengedhetik maguknak, hogy éttermekbe, bárokba járjanak; amikor lemegy a nap, akkor ezek a helyek megtelnek. Jártam tipikus japán étteremben, mexikói hangulatuban, franciában (ez most nagyon divatos itt), illetve olyan bárban, ahova bulik előtt mennek a fiatalok, ahova az "idősebb" korosztály megy szivarozni és bort inni miközben élő előadásban hallgat francia chansonokat. Mivel a japánok teljes gőzzel napi 10-14 órát is dolgoznak, ezért minden este kieresztik a gőzt.
Az ügyökségen a többi lány nagyon kedves, szerencsére mindannyian mások vagyunk, így ugyanarra a munkára nem leszünk esélyesek. Ha munka után marad energiánk, akkor egy holland és egy angol lánnyal szoktunk froyot (jegesjoghurtot) enni gyümölccsel és ilyenkor előjönnek a csajos beszélgetések, pletykálkodás, mi történt a munkán, kinek kije hiányzik vagy nem hiányzik hazulról. Ami engem illet, nekem bár hiányzik otthonról a családom, a barátaim, de nagyon boldog vagyok, hogy van lehetőségem utazni és bejárni a világot.
Terv már van, hogy merre tovább, de jelenleg inkább Tokióra és az itt megélt élményekre koncentrálok, hiszen 2 hónapig állomásozom ebben a csodálatos, nyüzsgő, sosem alvó városban."

Kattintsatok a galériára Bianca képes élménybeszámolójáért!


Galéria / 3 kép

InStyle - Egy topmodell Japánban - Bernát Bianca blogja #1

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!