Dobó Kata blogja: "Íme az első cipőkollekcióm"

Dobó Kata blogja: "Íme az első cipőkollekcióm"

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Dobó Kata színésznő, a TV2-n futó StílusVadász műsorvezetője blogol rendszeresen az InStyle.hu-n munkáról, hétköznapokról, kedvencekről és még sok-sok másról. Most épp a Vágó Rékával közösen piacra dobott cipőkollekciójáról, a Dobó Kata by REKAVAGO-ról, olvassátok!


Valahogy olyan furán alakultak mindig a “véletlenek” az életemben….A hivatásommal is így találtunk egymásra. Nem azért, mert nem szerettem volna mindennél jobban ezt csinálni, hiszen ez amolyan nagybetűs álom volt, mint oly sok kislánynak. Reflektorfény, a világot jelentő deszkák, filmforgatások… Belebújni olyan karakterek bőrébe, akiknek az élete homlokegyenest más, mint az enyém, mégis jó egy kicsit átlényegülni, következmények nélkül “bolondozni”. Persze, hogy mindezt szerettem volna, vágytam rá, de nem volt bátorságom, úgy éreztem ilyen nagyot nem álmodhatok, nem remélhetek. Aztán az élet úgy hozta, hogy bekerültem egy tévé-film sorozatba egészen fiatalon, ami aztán beindított egy láncreakciót, és onnantól kezdve nem volt megállás. Jött a főiskola, filmek sokasága, színház, szóval minden, amit remélni sem mertem. Most már tudom, hogy nem történhetett volna másként: megkaptam az első löketet, és onnantól kezdve kőkemény munkával, tanulással és nem utolsó sorban kitartással, küzdelemmel teli időszak kezdődött, ami nélkül ma nem tartanék ott, ahol.

 Dobó Kata és Vágó Réka a nagy bejelentés napján
Dobó Kata és Vágó Réka a nagy bejelentés napján


Hosszú bevezető után rátérnék a a blogom lényegére! :)
Az elmúlt időszakban valami hasonló dolog történik velem a divat világában. Természetesen mindig érdekelt, mint a nők többségét. Szeretek szépen öltözködni, megjelenni egy-egy különleges alkalomra úgy, mint egy hercegkisasszony…Követem a világban futó trendeket, olvasok külföldi magazinokat, egyszóval, érdekel, mindig is érdekelt. Az Amerikában töltött évek kifinomultabbá tették a stílusomat, megértettem, hogy nem feltétlenül az utolsó divat szerint kell magunkra aggatni a ruhadarabokat, mint inkább az egyéniségünknek megfelelő irányzatokat kiválasztani, amikben önazonosak lehetünk. A harmónia az, amire a férfiak is felkapják a fejüket. :) Aztán “véletlenségből” úgy alakult, hogy vezetek egy stílusmagazint, Tőletek, olvasóktól kaptam egy csodálatos díjat, ami számomra visszaigazolásként szolgál, szóval a stílus is egyre hangsúlyosabb szerepet kap az életemben a színészet mellett, és én ennek végtelenül örülök!

 Fotó: Viszlay Márk
Fotó: Viszlay Márk


De a divaton belül is a leginkább a cipők érdekelnek. Nem tudom pontosan mi lehet ez a becsípődés, ami már a születésünk pillanatában – na jó, lehet, hogy csak pár hónappal később - ott van. Tudom, hiszen látom a lányomat tipegni a magas sarkú cipőimben, olyan természetfeletti boldogsággal az arcán, amit csak mi nők érthetünk, ha meglátunk egy csodálatos pár lábbelit.
Szóval úgy alakult, hogy saját kollekcióm lesz, a Dobó Kata by REKAVAGO!!!! Tessék, nem bírtam tovább, leírtam. De még mindig alig hiszem el. :))))))))))
Dobó Kata, Vágó Réka és Szűcs Péter, az InStyle főszerkesztője a sajtótájékoztatón
Vágó Rékával közösen - akit gondolom, ezen a fórumon nem kell bemutatnom, hiszen Magyarország legismertebb, legsikeresebb cipődizájnere - terveztünk nyolc pár gyönyörű topánt, amelyek többek között tökéletesen alkalmasak a mostani ünnepi és báli szezon kiszolgálására. Meseszép mindegyik, izgalmas színkombinációkkal, platform talppal, ami minden alakot még nyúlánkabbá, szexibbé varázsol. Kell ennél több? :)
Én leginkább a díszítés megálmodásában, és a színek összehangolásában vettem részt, Réka adta azt a profizmust, amitől úgy érzi a cipő viselője, nem is egy magas sarkúba, hanem egy kényelmes papucsba bújtatná a lábát. Röviden: cizelláltam a már tökéleteset. Még mindig nem hiszem el, hogy ez velem történik, pedig ma debütáltunk a nagyközönség előtt, és nagyon nagy az izgalom! Persze, hogy szeretném, ha a cipőink sikeresek lennének! Jó lenne azt hallani a hölgyektől : elképesztően kényelmesek, vadítóan szexik, miközben szofisztikáltan csábítóak. Ugye nem kívánok sokat? :)

Galéria / 10 kép

InStyle - Dobó Kata blogja: "Íme az első cipőkollekcióm"

Megnézem a galériát


Kattintsatok a Dobó Kata by REKAVAGO kollekcióért a galériára!

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

24 színész a Harry Potter-filmekből, akik már nincsenek közöttünk

Kereken húsz évig forgatták a filmeket, sajnos a szereplők közül sokan nem láthatták már a történet végét a vásznon.

Kép
Sztárok

6 sztár, akit mindenki imádott a 2000-es években, azóta viszont nyom nélkül eltűnt

Ők volt a 2000-es évek legnagyobb hírességei. Hová tűnhettek?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand kőkeményen beszólt Melissa McCarthynak: szerinte nem a diétától fogyott 34 kilót!

Melissa McCarty rengeteget fogyott, Barbra Streisand pedig azzal vádolta, hogy ennek nem a diéta, hanem valami más áll a hátterében!

Kép
Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Te is mindig irigykedsz azokra a nőkre, akik mindig rendet és tisztaságot tudnak tartani? Nem olyan nehéz, csak megfelelő rendszer kell hozzá!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 7 izgalmas magyar tehetség, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos tehetség!

Kép
Életmód

3 egyszerű gyakorlat, amitől laposabb lesz a hasad, mint valaha

Íme 3 egyszerű pilates gyakorlat, amit ha most elkezdesz, akkor laposabb hassal indíthatod a nyarat!