Rekavago

Kép
Stílus

Magyar tervező a nemzetközi siker útján - KONSANSZKY interjú

Hogyan találhatja meg a helyét egy magyar tervező egy olyan piacon, ahol havonta 5000 új márka tűnik fel? Kétségtelen, hogy a KONSANSZKY divatmárka a nemzetközi siker kapujában áll. A márka tervezőjével, Konsanszky Dórával beszélgettünk a terveiről, a kilátásokról és az előtte álló útról, amihez nagyon drukkolunk neki!

Kép
Sztárok

Így ragyogtak a színészek az Aranyélet premierjén - Szavazz a legstílusosabbra!

Fotók az Aranyélet exkluzív díszbemutatójáról! A vörös szőnyegen a sorozat főszereplői: Ónodi Eszter, Thuróczy Szabolcs, Anger Zsolt, Döbrösi Laura, Olasz Renátó, Farkas Franciska!

Kép
Shopping

5 magyar dizájner, 8 héten keresztül 1 helyen

Cako, Dora Abodi, Hamerli, Karman Jewelry és Rekavago – a magyar designer szcéna öt jeles képviselője november 3-ától december 31-éig várja az érdeklődőket és vásárlókat exkluzív üzletében, a 581 Designer PopUp Store-ban, a Le Méridien Budapest épületében.

Kép
Shopping

Dobó Kata by REKAVAGO: Itt az új kollekció

A Dobó Kata by REKAVAGO első kollekciója decemberben mutatkozott be (személyesen Dobó Kata számolt be róla nektek az InStyle.hu-n vezetett blogjában). A báli darabokból álló kollekció sikerét folytatva most újabb modellek kerültek a tavaszi kollekcióba: magas sarkú és lapos cipők egyaránt, hogy megkönnyítsék a választást mindenki számára.

Kép
Shopping

Újra Ajándék Terminál - magyar dizájnt karácsonyra is!

Hogy mi is az Ajándék Terminál? Kétemeletnyi szépség, nyugalom, meghittség. Különleges designkiállítás, mely magyar tervezők munkáit mutatja be exkluzív kiállítás és vásár keretében.

Kép
Sztárok

Dobó Kata blogja: "Íme az első cipőkollekcióm"

Dobó Kata színésznő, a TV2-n futó StílusVadász műsorvezetője blogol rendszeresen az InStyle.hu-n munkáról, hétköznapokról, kedvencekről és még sok-sok másról. Most épp a Vágó Rékával közösen piacra dobott cipőkollekciójáról, a Dobó Kata by REKAVAGO-ról, olvassátok!

Kép
Stílus

Befektetőt talált Abodi Dóra és Vágó Réka

Sikersztori itthonról! A Széchenyi Tőkealap legújabb befektetéseivel a hazai kreatív ipar két sikeres, feltörekvő magyar dizájnerének üzleti terveit támogatja összesen mintegy 126 millió forint befektetésével. Az InStyle magazinból is jól ismert Abodi Dóra divattervező és Vágó Réka cipőtervező számos nemzetközi és hazai elismerés és díj birtokosaként talált befektetőt.

Kép
Szépség

A Lancome X Alber Elbaz kollekció bemutatóján jártunk

Alber Elbaz napjaink egyik legkiemelkedőbb kortárs dizájnere, zsenialitását az utóbbi tíz évben a Lanvin divatháznál kamatoztatja. Most átültette az örömteli luxust a sminkvilágba is, és újraöltöztette a Lancome sminktermékeit a nyárra. Az InStyle is ott volt a projekt hazai debütálásán.