Zavarba jött, hogy egyszer a fia is látni fogja! Christina Ricci ma már így gondol egyik ikonikus szerepére

Zavarba jött, hogy egyszer a fia is látni fogja! Christina Ricci ma már így gondol egyik ikonikus szerepére
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Pedig a közönség imádta Christina Riccit ebben a szerepben!

Christina Ricci már hatéves korában reklámfilmekben szerepelt, miközben az iskolai színdarabokból is jócskán kivette a részét, így viszonylag korán rá is mosolygott a szerencse.

Mindössze 10 éves volt, amikor 1990-ben a mozikba került első egészestés filmje, a Sellők, melyben Cher, Winona Ryder és Bob Hoskins oldalán mutatta meg tehetségét. Egy évvel később már Wednesday Addams szerepében láthattuk őt az Addams Family – A galád család című filmben, ami annyira sikeresnek bizonyult, hogy 1993-ban a Addams Family 2. – Egy kicsivel galádabb a család című folytatásban ismét Christina Ricci alakította a halállal mániákusan foglalkozó, sötét lelkű kislányt.

13 éves volt, amikor megkapta első főszerepét a Casper című filmben. A Seymour Reit és Joe Oriolo Casper a barátságos szellem című képregénye alapján készült élőszereplős animációs film bár vegyes kritikákat kapott 1995-ben, mégis a premierje évében a hetedik legnagyobb bevételt hozó mozis alkotás lett. A színésznő ma már úgy gondolja, hogy nem éppen a legjobban hozta Kat karakterét.

Ha tényleg megnézed a Caspert, akkor láthatod, hogy szörnyű voltam benne. Az emberek persze ennek hallatán rögtön kiakadnak, de tényleg azt gondolom, hogy ez egy nagyon csodálatos film, mert ez egy gyerekkori kincs az emberek számára, de ettől függetlenül én borzalmas voltam benne.

- kezdte Christina a WTF with Marc Maron podcastjában.

Majd így folytatta:

13 éves voltam, sok minden történet akkoriban az életemben. Minden nagyon nehéz volt. Mindig mérges voltam, és hogy őszinte legyek, nem hiszem, hogy annyira beleadtam volna mindent, mint amennyire kellett volna.

Kép
forrás: UIP-Duna Film

A mostanság a Yellowjackets című sorozatban remeklő, Emmy-díjra jelölt színésznő egyébként nemrég mutatta meg kisfiának a Casper című filmet, és elmondása szerint rendesen zavarba volt attól, hogy imádott csemetéje egy színészi teljesítményben aligha értékelhető szerepben látja majd őt. Arról viszont már nem mesélt, hogy a 8 éves Freddie végül mit mondott anyukája alakításáról, de minden bizonnyal nem nézte ennyire szigorú szemmel ezt a cuki fantasy vígjátékot.


És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 színész, aki mai napig utálja híres filmszerepét

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok

Emlékszel még Shireen hercegnőre a Trónok harcából? Mostanra gyönyörű csaj lett az őt alakító színésznőből

Mikor láttad utoljára a Shireen hercegnőt alakító Kerry Ingram? Minden bizonnyal túl régen!

Kép
Életmód

Az elmúlt évek legszebb meleg szerelmei! Avagy Bill és Frank, és a sorozattörténet 15 másik meghatározó LMBTQ kapcsolata a sorozatok történetéből

A The Last of Us 3. részével újabb megindító LMBTQ szerelmi történettel lett gazdagabb a sorozattörténet!