Zavarba jött, hogy egyszer a fia is látni fogja! Christina Ricci ma már így gondol egyik ikonikus szerepére

Zavarba jött, hogy egyszer a fia is látni fogja! Christina Ricci ma már így gondol egyik ikonikus szerepére
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Pedig a közönség imádta Christina Riccit ebben a szerepben!

Christina Ricci már hatéves korában reklámfilmekben szerepelt, miközben az iskolai színdarabokból is jócskán kivette a részét, így viszonylag korán rá is mosolygott a szerencse.

Mindössze 10 éves volt, amikor 1990-ben a mozikba került első egészestés filmje, a Sellők, melyben Cher, Winona Ryder és Bob Hoskins oldalán mutatta meg tehetségét. Egy évvel később már Wednesday Addams szerepében láthattuk őt az Addams Family – A galád család című filmben, ami annyira sikeresnek bizonyult, hogy 1993-ban a Addams Family 2. – Egy kicsivel galádabb a család című folytatásban ismét Christina Ricci alakította a halállal mániákusan foglalkozó, sötét lelkű kislányt.

13 éves volt, amikor megkapta első főszerepét a Casper című filmben. A Seymour Reit és Joe Oriolo Casper a barátságos szellem című képregénye alapján készült élőszereplős animációs film bár vegyes kritikákat kapott 1995-ben, mégis a premierje évében a hetedik legnagyobb bevételt hozó mozis alkotás lett. A színésznő ma már úgy gondolja, hogy nem éppen a legjobban hozta Kat karakterét.

Ha tényleg megnézed a Caspert, akkor láthatod, hogy szörnyű voltam benne. Az emberek persze ennek hallatán rögtön kiakadnak, de tényleg azt gondolom, hogy ez egy nagyon csodálatos film, mert ez egy gyerekkori kincs az emberek számára, de ettől függetlenül én borzalmas voltam benne.

- kezdte Christina a WTF with Marc Maron podcastjában.

Majd így folytatta:

13 éves voltam, sok minden történet akkoriban az életemben. Minden nagyon nehéz volt. Mindig mérges voltam, és hogy őszinte legyek, nem hiszem, hogy annyira beleadtam volna mindent, mint amennyire kellett volna.

Kép
forrás: UIP-Duna Film

A mostanság a Yellowjackets című sorozatban remeklő, Emmy-díjra jelölt színésznő egyébként nemrég mutatta meg kisfiának a Casper című filmet, és elmondása szerint rendesen zavarba volt attól, hogy imádott csemetéje egy színészi teljesítményben aligha értékelhető szerepben látja majd őt. Arról viszont már nem mesélt, hogy a 8 éves Freddie végül mit mondott anyukája alakításáról, de minden bizonnyal nem nézte ennyire szigorú szemmel ezt a cuki fantasy vígjátékot.


És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 színész, aki mai napig utálja híres filmszerepét

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!