Meghökkentő dolgok láttak napvilágot Tom Hardyról: a Mad Max forgatásán rettegtek tőle kollégái

Tom Hardy és Charlize Theron
Forrás: Anthony Harvey/gettyimages
Facebook
Twitter
Pinterest

Sokszor hallottuk már, hogy egy-egy film főszereplői nem jöttek ki egymással, de még ezen is túltett Charlize Theron és Tom Hardy, akik a Mad Max forgatásán szó szerint utálták egymást.

A heves kiabálásokba torkollott forgatási napokról több egykori szereplő is nyilatkozott egy új könyvben. Sőt, a két színész viszonya odáig fajult, hogy Charlize Theron trágár szavakkal illette Tom Hardyt, aki miatt több órát állt a munka, mivel minden egyes nap késve érkezett.

A Vanity Fair által közzétett kivonatban a produkció munkatársai és stábtagjai azt is részletezik, hogy a 46 éves Theron hogyan vett rá egy női producert, hogy mindig mellette legyen a 44 éves Hardy elleni vitákban, illetve azért is, mert félt egyedül maradni vele.

Natascha Hopkins, a Fury Road kaszkadőre elmesélte, hogy Charlize Theron produktívan és gyorsan akart dolgozni, mivel akkor még újdonsült anya volt, és a szerepét próbálta egyensúlyba hozni szülői teendőivel. Ezért nem is olyan meglepő, hogy a folyton késő Tom Hardy szinte mindenkinél kiverte a biztosítékot.

Ráadásul az operatőr elmondása szerint Tom Hardy kifejezetten agresszívnak tűnt, és a kollégák szinte rettegtek tőle a forgatáson. Egyébként a színésznő korábban már adott egy ezzel kapcsolatos interjút, amiben próbálta finomítani a kialakult ellentétet:

Úgy gondolom nem tanúsítottam elég empátiát Tom iránt, és nem értettem meg, milyen nehéz számára, hogy Mel Gibson után mennyi elvárásnak kell megfelelnie ebben a szerepben, és ez ijesztő. Mindannyian falakat emeltünk, hogy védjük magunkat, ahelyett, hogy megbeszéltük volna.

Hogy azóta ki tudtak-e békülni, nem tudni, de az biztos, hogy sok emberben hagytak nyomot a történtek és a két színész közti ellentét.

Ezt olvastad már?!

Galéria / 6 kép

6 híresség, aki inkább elfelejtené filmes csókpartnerét

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

12 divatszabály, amire Reese Witherspoon évek óta esküszik

A 47 éves Reese Witherspoontól megéri ellesni egy-két stílustrükköt!

Kép
Sztárok

Ott a pont! Bruce Willis lánya minden utálóját örökre elnémítja ezzel a feliratos pólóval

Bruce Willis lánya, Tallulah Willis beleállít az év egyik legvitásabb témájába!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 cipőfazon, ami már nem lesz divatos idén tavasszal - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Az már biztos, hogy a cipőtrendek sem fognak csalódást okozni az elkövetkezendő időszakban!

Kép
Életmód

Mi az az A-pont és miben más, mint a már jól ismert G-pont?

Mindenki ismeri a női G-pontot, vagy legalábbis hallott már róla, hiszen az ez általi orgazmus sokkal erősebb, és élvezetesebb, mint a csikló általi.

Kép
Stílus

Egy merész 70-es! Helen Mirren most bebizonyította, hogy nem csak a fiatalok hordhatják ezt a tavaszi terndet

Helen Mirren nem foglalkozik olyan unalmas dolgokkal, hogy mit lehet és mit nem!