„Arra születtem, hogy gyerekeket szüljek” - Catherine Zeta-Jones érdekes részleteket árult el Michael Douglas-szel 23 éve tartó házasságáról

„Arra születtem, hogy gyerekeket szüljek” - Catherine Zeta-Jones érdekes részleteket árult el Michael Douglas-szel 23 éve tartó házasságáról
Forrás: Getty Images

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Facebook
Twitter
Pinterest

Catherine Zeta-Jones két gyermekkel ajándékozta meg nála 25 évvel idősebb férjét.

A tehetséges és szépséges Catherine Zeta-Jones, akit olyan filmekben láthattál, mint a Zorro álarca, a Chicago, a Zorro legendája, a Terminál, az Ízlések és pofonok vagy a Kegyetlen bánosmód, 1999-ben jött össze élete szerelmével, a nála 25 évvel idősebb, legendás színésszel, Michael Douglas-szel. A párost a nagy korkülönbség miatt eleinte sok támadás érte, ám idővel bebizonyosodott, hogy ők tényleg Hollywood álompárjai közé tartoznak. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy mindketten szeptember 25-én születtek, a színésznő 2023-ban 54, a színész pedig 79 éves lesz. Őket aztán tényleg egymásnak szánta az ég.

Catherine Zeta-Jones és Michael Dougles Hollywood legmenőbb sztárpárja

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas 1998-ban találkoztak először, egy híres közös barátjuk, a nagyszerű Danny DeVito mutatta be őket egymásnak egy francia filmfesztiválon. Az eljegyzésre már 1999-ben sor került, alig egy évvel később, 2000 novemberében pedig összeházasodtak a New York-i Plaza Hotel luxusszállodában. A BBC akkor úgy számolt be az eseményről, mint az év legnagyobb és legdrágább esküvőjéről, ami nem is csoda, hiszen a sztárpár nagy napja 1,5 millió dollárba került. Ekkorra egyébként már megszületett első közös gyermekük, egy fiú, aki a Dylan Michael Douglas nevet kapta. Húga, Carys Zeta néhány évvel később, 2003-ban jött a világra.

Arra születtem, hogy gyerekeket szüljek, a kislányom egy óra alatt a világra jött!

- mondta akkor boldogan a lapoknak Catherine.

A színésznő nemrég egy interjúban mesélt arról, hogyan találtak egymásra Michael Douglas-szel, elárulta, eleinte azt gondolta, a férfi csupán szakmailag érdeklődik iránta. Csak később derült ki a számára, hogy a színész romantikus kapcsolat reményében vette fel vele a kapcsolatot, ekkor kezdtek el napi szinten hosszasan telefonálni egymással. Annak ellenére, hogy munkájuk miatt ekkoriban találkozni nem tudtak, gyorsan mélyültek az érzéseik, először legjobb barátokká váltak. Később belobban a szerelem és elválaszthatatlanok lettek.
Catherine Zeta-Jones soha nem titkolta, az ő házasságukban is vannak mélypontok, 2010-ben például nyelvrákot diagnosztizáltak Michael Douglas-nél, ami halálra rémítette az egész családot. A színésznő arról is beszámolt, hogy ő maga bipoláris zavarral küzd, ami olykor fejtörést okoz a férjének, ám ők mindig összetartanak és újra és újra megküzdenek egymásért.
Közös gyermekeiknek van egy bátyja, Cameron, ő Douglas korábbi házasságából született, ma már kétgyermekes apa.

Most pedig íme néhány szigorú szabályok, amiket Catherine Zeta-Jones gyerekei állítólag sosem szeghetnek meg!

Galéria / 6 kép

Nevelési trükkök, amikre Catherine Zeta-Jones esküszik

Megnézem a galériát

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Kép
Sztárok

Sztárok, akikről példát vehetnénk! 7 LMBTQ sztárcsemete, akik minden támogatást megkapnak

A szerelem mindenkié, sokszínű és ennek nem szabhatunk határt! Sok sztár is ezt vallja, akik kiállnak és támogatják gyermekeiket, akik az LMBTQ közösséghez tartoznak!

Kép
Sztárok

Olivia Munn először jelent meg nyilvánosan, mióta márciusban mellrákot diagnosztizáltak nála - FOTÓ

Olivia Munn színésznőnél márciusban mellrákot diagnosztizáltak. Őszintén mesélt a párizsi divathéten arról, hogyan élte meg az elmúlt időszakot!

Kép
Életmód

Figyelj a jelekre! 5 tünet, amit ha nem veszel figyelembe, akkor komoly sérülés a vége!

A test és a lélek egymással folyamatosan kommunikáló „egységek”. Amikor úgy érezzük, nem vagyunk a helyünkön, párkapcsolati problémáink vannak, állandóan stresszesek és feszültek vagyunk a munkahelyi teljesítménykényszer miatt, de hiába érezzük magunkat rosszul a bőrünkben, mégsem teszünk ellene semmit, elnyomjuk az érzéseinket és csak megyünk tovább, akkor egy idő után a lelkünk betegségekkel és sérülésekkel üzen, és egyre súlyosbodó testi tünetekkel kényszerít bennünket a változtatásra. Mutatjuk, melyik tünet mire hívhatja fel a figyelmet!

Kép
Életmód

6 gyönyörű film az igaz szerelemről: ezeket mind valós események ihlették!

A romantikus filmek mindig is az életünk központi részét képezték, hiszen valljuk be: mind imádjuk a happy endet és a kellemes végkifejletet. Összeállításunkban olyan filmeket hoztunk, melyek az igaz szerelemről szólnak – mindezt valós események alapján.

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legbosszantóbb hírességeinek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Mindenki nem szerethet és ez a kijelentés a hírességek esetében halmozottan igaz. A rajongók megszavazták a legbosszantóbb hírességek listáját!

Kép
Életmód

Az olajos magvak számtalan problémára nyújtanak megoldást: mutatjuk, melyik mire való!

Nem véletlenül szerepelnek a manapság oly népszerű mediterrán étrendben is, de melyiknek mire van kedvező hatása?