Nem érdeklik a negatív vélemények! Cate Blanchett másodszor is erre az igen megosztó ruhára szavazott - FOTÓ

Nem érdeklik a negatív vélemények! Cate Blanchett másodszor is erre az igen megosztó ruhára szavazott - FOTÓ
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Cate Blanchett újfent bebizonyította, hogy a vörös szőnyegen nem ismer határokat!

Szombat este Cate Blanchett is részt vett az Amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia által szervezett 13. The Governors Awards-on.

Az Akadémia által szervezett gálavacsorán Hollywood legnagyobb nevei mellett idén is számos Oscar-esélyes színész megjelent a Los Angeles-i Fairmont Century Plaza-ban, így a Todd Field által rendezett TÁR című filmben nyújtott alakításáért komoly díjvárományosnak számító Cate Blanchett sem hiányozhatott az eseményről.

A 53 éves színésznő egy halvány rózsaszín tüllruhából és egy aszimmetrikus fekete blézerből álló Alexander McQueen kreációban érezte az estét, és meg kell hagyni, hogy ruhaválasztásával tökéletesen hozta is azt a drámai, tőle mégis annyira könnyedén ható összképet, amit esetében jó ideje megszokhattunk már a vörös szőnyegen - bár sok rajongó nem nagyon tudja értelmezni ezt az igencsak megosztó választást!

Cate Blanchett és stylistja, Elizabeth Stewart egyébként bejelentette, hogy a színésznő a jövőben a fenntarthatóság jegyében választ majd darabokat a hivatalos megjelenésekre. Így a hétvégi ruhája nem csak küllemét tekintve volt különleges, hanem azért is, mert a 2020-as velencei filmfesztiválon egyszer már megcsodálhattuk őt benne!

A világhírű karmesternőről Lydia Tárról szóló fikciós alkotásban a főszerepet a rendező állítólag kimondottan Blanchettre írta, és annyira komolyan is gondolta a dolgot, hogy a film nem is valósult volna meg, ha az ausztrál színésznő nemet mond a szerepre. A TÁR készítőinek pedig minden esélye megvan arra, hogy a 2023. március 12-én megrendezésre kerülő Oscar-gálán már jelöltként sétáljanak végig a Dolby Theatre vörös szőnyegén.

Az alkotás hazai premierje 2023. február 16-án lesz! És bár az időpont még egy kicsit távoli, azért mi a film előzetesével búcsúznánk!

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

A legszebb és legbizarrabb pillanatok az Oscar-díjátadó történetében

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!