Carolina Herrera szerint 40 évesen már ciki ez a ruhadarab - a divattervező szavain kiakadt az internet!

Carolina Herrera szerint 40 évesen már ciki ez a ruhadarab - a divattervező szavain kiakadt az internet!
Forrás: Getty Images

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

A legtöbben úgy tartják, hogy az életkor csak egy szám, ám ha öltözködésről és stílusról van szó, akkor a nagy többség a mai napig képes egy íratlan, mégis szigorúan vett szabályrendszer szerint gondolkodni.

Régóta megosztó témának számít a divatkedvelők körében az, hogy vajon mennyire fontos a életkorunkhoz mérten öltözködni, és melyek azok az örökérvényűnek kikiáltott szabályok, amiket felülírva szinte már szentségtörést követünk el a divat ellen?!
Ebbe a kicsit sem könnyű témában pedig számos ismert és elismert dizájner mondta el már személyes véleményt, ám mind közül kétségtelenül a világhírű tervezőnő, a 84 éves Carolina Herrera szavai váltották ki a legnagyobb vitát. Szerinte ugyanis „Semmi sem öregít egy nőt annál jobban, mint az, hogy fiatalnak öltözik”. Majd hozzátette, hogy „Soha ne viselj miniszoknyát. A miniszoknya fiatal lányoknak való. Ami a bikiniket illeti, a 40-es éveim végén vagy az 50-es éveim elején hagytam őket magam mögött”. Továbbá úgy gondolja, hogy 30 éves életkor felett már a farmer sem mutat olyan jól a nőkön, mint a húszas éveikben. „Egy nőnek méltósággal kell megöregednie, és nem azzal próbálkozni, hogy fiatalabbnak nézzen ki. Sok nőt látok az utcán, és hátulról nagyon jól néznek ki a hosszú hajukkal és kis szoknyájukkal. De amikor megfordulnak – aargh, öregek!”

A szakma nagy része persze erősen megkérdőjelezi a First Ladyk egyik kedvenc tervezőjeként ismert, üzletasszonyként is hihetetlenül sikeres Carolina Herrera szavait. És az internet aktív véleményvezérei között is erős megosztottságot mutat a téma, többen ugyanis úgy gondolják, hogy a korral járó változás egyéni ízlés és stílus kérdése, és ha valaki jól érzi magát egy adott darabban, akkor kár lenne csak azért tiltólistára tennie, mert a születési dátuma alapján nála már lejárt az adott ötlet szavatossági ideje. Szerintünk a legfontosabb az, hogy te jól érezd magad a bőrödben, és abban, amit viselsz, és ha ez adott, akkor legyél is bármennyi idős, a világ legextrémebb trendjei sem jelenthetnek akadályt. A külső-belső harmónia egyvelege ugyanis az, ami megadja az összkép esszenciáját, és ha ez neked adott, akkor túl nagy baj nem lehet! Te mit gondolsz?

Mi azt, hogy szerencsére a sztárvilágban még mindig többségben vannak azok, akik a legszemrevalóbb bizonyítékai annak, hogy ellenpéldának lenni nem is olyan rossz - és ezt most galériánkban meg is mutatjuk!

Galéria / 11 kép

11 ismert nő, aki szembemegy a koruktól elvárt stílusszabályokkal

Megnézem a galériát

Ebben a galériában pedig olyan nőket találsz, akik messze rácáfolnak arra, hogy a hosszú haj öregít!

Galéria / 8 kép

Sztárhölgyek, akik 50 felett sem mondtak le hosszú tincseikről

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!

Kép
Életmód

12 hatékony anyagcsere-gyorsító gyümölcs és zöldség, amik segítenek formába lendülni! 2 receptet is mutatunk!

Szeretnél beindítani az anyagcserédet és könnyedén formába lendülni? Akkor itt az ideje, hogy bevezess egy csodálatos és ízletes élelmiszer-csoportot az étrendedbe – a gyümölcsöket és zöldségeket! A gyors anyagcsere nemcsak a fogyáshoz járul hozzá, hanem energiával tölt fel, serkenti az emésztést és segíti az egész szervezet működését.

Kép
Stílus

Újabb klasszikus darab tér vissza a reflektorfénybe! A capri nadrág 2024 egyik nagy stílushúzása lesz - Mutatjuk, hogyan viselik a legdivatosabb nők!

A capri nadrág 76 éve hódít a nők körében, és minden jel arra utal, hogy a sikerszéria 2024 nyarán is folytatódik: újra a nyári divatrendek kedvence!

Kép
Életmód

A szakértő szerint ezt a magot edd minden reggel, ha ragyogóan szép bőrre és fantasztikusan jó memóriára vágysz

Ez a mag igazi szuperélelmiszer: ragyogóvá teszi a bőrt, valamint javítja az agyműködést! Mutatjuk miért érdemes diót enni minden reggel!