Cannes nagy győztesei és vesztesei

Cannes nagy győztesei és vesztesei

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Véget ért az egyik legstílusosabb filmfesztivál, és ennek alkalmából összeszedtük, kik számítottak igazán sikeresnek, és ki az év nagy bukói.


Kristen Stewart


Kép

Bár új filmje, a The Clouds of Sils Maria egyetlen pálmát sem vitt el a fesztiválon, a kritikusok mégis az egekig dicsérték Kristen alakítását. Igen, jól olvastad: a színésznő, akit eddig folyamatosan azért gúnyoltak, mert körülbelül két arckifejezésből áll az eszköztára, állítólag óriási meglepetést okoz Olivier Assayas drámájában. A film egyébként egy idősödő színésznő (Juliette Binoche), a személyi asszisztense (Kristen) és egy feltörekvű, új sztár (Chloë Grace Moretz) szövevényes kapcsolatáról szó. Mi alig várjuk!




Ryan Gosling


Kép

Szomorú hírek következnek: Ryan második rendezése sajnos még az elsőnél is nagyobb bukás! A Csak Isten bocsáthat meg című alkotása után is azt a tanácsot kapta, hogy maradjon inkább a kamera másik oldalán, de a Lost Riverrel végképp kiakasztotta a filmes szakmát. A film sztorija egyébként nem rossz: a főszerepben Christina Hendricks-et láthatjuk, aki egy egyedülálló anya, és mivel fél, hogy kilakoltatják, elvállal egy munkát egy nagyon perverz show-ban. A kritikusok szerint nem csak az a baj, hogy Gosling egy az egyben átvette David Lynch és Gaspar Noé filmes stílusát, de ráadásul hatásvadász és érthetetlen is a film. Mi szívesen elnézzük Ryan ballépéseit, és azt tanácsoljuk, hogy inkább koncentráljon a színészi pályájára!



Julianne Moore


Kép

"A legjobb színésznő" díj győztese élete egyik legfelkavaróbb alakítását nyújtotta a Cannes-ban bemutatott Maps to the Stars című filmben, amelyben a saját anyjával vesz részt egy édes hármasban, egy limuzinban hempereg Robert Pattinsonnal és örömtáncot jár, amikor megtudja, hogy meghalt egy kolléganőjének a gyereke. Ahogy az sejthető is, nem egy romantikus vígjátékról van szó, hanem az év egyik legbotrányosabb fekete komédiájáról, amelyben David Cronenberg rendező Hollywood sötét arcát szeretné megmutatni. Míg a szakma egyik fele ünnepli Julianne alakítását, más kritikusok viszont sajnálják, hogy a színésznő évek óta ugyanezt, “az idegösszeomlás szélén álló gazdag, középkorú nő”-karaktert hozza szinte minden filmjében – egyes szakemberek szerint félő, hogy beleragad ebbe a zsánerbe, és egy idő után érdektelen lesz. Azért szerintünk ettől nem kell félteni Julianne-t, mert nem tűnik egy elveszett csajnak!



Channing Tatum


Kép

Ő okozta az egyik legnagyobb meglepetést idén, ugyanis senki nem gondolta volna a romantikus filmek és lövöldözős akciók sztárjáról, hogy valaha Cannes-ban köt ki. A Foxcatcher című életrajzi filmben Tatum egy olimpiai bajnok bokszolót alakít, akinek a bátyja az egyik legnagyobb konkurense. A filmben egyébként nem ő az egyetlen meglepő elem, hanem Steve Carell is, akit eddig az őrültebbnél őrültebb vígjátékai miatt szerettünk, itt viszont drámai alakítást nyújt. Kötelező mű, nem csak Magic Mike-fanoknak!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép
Szépség

7 könnyen lemásolható frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.