A Calzedonia idei fürdőruha-kollekcióját a stílus és a kényelem tökéletes kombinációja hívta életre

A Calzedonia idei fürdőruha-kollekcióját a stílus és a kényelem tökéletes kombinációja hívta életre
Forrás: Calzedonia

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A nyár eszenciáját megtestesítő strandkollekciót aprólékos tervezés, kifinomult és elegáns részletek, valamint a nőiességet hangsúlyozó kivitelezés jellemzi. Mindezt a legszínesebb darabokkal kombinálva kibővített méretskálán teszi elérhetővé a márka, ezzel is biztosítva, hogy minden érdeklődő megtalálhassa a számára legtesthezállóbb fürdőruhát. Legyen szó tengerparti koktélozásról vagy medence melletti kikapcsolódásról, az új kollekció darabjaival minden pillanat felejthetetlenné válik.

A Calzedonia számára kiemelten fontos évszak beköszöntét és a nyár eszenciáját megtestesítő új fürdőruha kollekciót a márka magyarországi nagyköveteinek részvételével ünnepelte exkluzív helyszínen. A Plage18 Tihanyban megrendezett „Ciao Mare” esemény alkalmával minden résztvevő a saját adottságait és személyiségét leginkább kiemelő fürdőruhát, valamint hozzá passzoló strandkiegészítőt viselt, bemutatva így a termékpaletta és a női szépség sokszínűségét.

Kép
forrás: Calzedonia

A Calzedonia legnagyobb népszerűségnek örvendő – egyébként egész évben elérhető – Indonesia termékcsaládja számos újdonsággal üdvözli a strandszezont. A kollekcióban a klasszikus fekete és fehér színek mellett öt igazán élénk árnyalat is helyet kapott, melyek finom kontrasztjai is felfedezhetők a kifordítható alsórészeken az idei év újításaként. A „soft cups” bevezetése pedig lehetővé teszi, hogy a bikinifelsők minden eddiginél puhább kosarakkal nyújtsanak maximális kényelmet akár nagyobb méretekben is.

Kép
forrás: Calzedonia

A HERO fantázianévre hallgató termékcsaládokat a nyár különböző szimbólumai inspirálták. A kollekcióban megtalálható egy a tengerparti divatot népszerűsítő család, amelynek fő ismertető jegyei az érzéki átlátszó részletek, 3D-s applikációk, hímzések és kifinomult minták. Egy másik, az utazás és a kalandok ihlette nyári fesztiváloknak tisztelgő termékcsaládot farmerhatású anyagok és a mostanában ikonikus horgolt minták dominálják fényes, fémes szálakkal gazdagítva. Végül pedig a természetből merítkező, az óceánt és annak hangulatos tájait felidéző termékcsalád, amelyet földszínek, állatminták és botanikai motívumok jellemeznek.

Kép
forrás: Calzedonia

Az idei nyári kollekcióban kiemelt figyelmet kapnak az ünneplésre, exkluzív programokra invitáló modellek, amelyeket a napfény inspirált. A szemet gyönyörködtető fürdőruhák csillogó anyagokkal, fényes flitterekkel kölcsönöznek merész megjelenést főként a fiatalabb generációnak kedveskedve. Emellett helyet kapott a kollekcióban egy kifinomultabb vonal is, amely a tiszta nőiesség ünneplését hivatott népszerűsíteni, elegáns semleges tónusok, a sötét és világos színek játéka jellemzi. 2023-ban pedig visszatér a Calzedonia limitált kiadású kapszulakollekciója is, amely a legexkluzívabb nyári programokhoz, csillagok alatt táncoló estékhez nyújt kitűnő megjelenést a vitathatatlan olasz „Dolce vita” életérzés kedvelőinek.

A Calzedonia fürdőruha-kollekcióját a strandkiegészítők teszik teljessé, mint például a szezon színeiben elérhető lenvászon ing – amely a nyári hőségben minden alkalomra alapdarabnak számít, nem csupán a vízpart közelében tartózkodva – vagy az év másik kedvence az áttetsző, hosszú horgolt nadrág, a hozzá illő horgolt mellénnyel. Ezek mellett megtalálhatók a kínálatban az elmúlt évekből visszatérő kedvelt darabok is, így rövidnadrágok, strandruhák, strandkendők, kaftánok, strandtörölközők és strandtáskák is megtalálhatók a boltok polcain, illetve online.

Kép
forrás: Calzedonia

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!