Teljes podcast: Business Menü Bombera Krisztinával - Madaras Liz

Teljes podcast: Business Menü Bombera Krisztinával - Madaras Liz
Facebook
Twitter
Pinterest

Íme a Menedzserszövetség exkluzív interjúsorozata, melynek ezen a héten Madaras Liza vendége! Hallgasd meg egyben az egész beszélgetést!

Hallgassák meg Madaras Liz, a Menedzserszövetség és a MetLife Magyarország közös az Év Jövő Menedzsere Díj kitüntetettje, a Poliloop társalapítója főszereplésével készült teljes mélyinterjút egyben, podcast adásban. A Menedzserszövetség exkluzív interjúsorozatának kiemelt támogatója a Volkswagen. Madaras Lizzel készített interjú főtámogatója a MetLife Magyarország, az interjúsorozat további támogatói: Budapest Marriott Hotel, Shell Hungary zRt. és DAS Jogvédelmi Biztosító. Együttműködő partnerünk a Telenor Hungary.

Nézzék vissza izgalmas interjúsorozatunkat! Július 27-től minden héten egy-egy kimagasló vezetővel, a Menedzserszövetség Év Menedzsere Díjak kitüntetettjeivel készített mélyinterjúkat nézhetik meg a Menedzserszövetség social médium felületein, Bombera Krisztina hivatalos Facebook oldalán, a Business Menü Bombera Krisztinával Facebook felületén és az Instyle.hu karrier rovatában. A rövid videós interjúkat követően, a teljes interjú egyben podcast műsorban is kikerült felületeinkre.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!