Bruce Willist a színészet gyógyította ki gyerekkori betegségéből

Bruce Willist a színészet gyógyította ki gyerekkori betegségéből
Forrás: Getty Images

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

Bruce Willist a gimiben sokszor csúfolták is emiatt.

Bruce Willis lánya, Rumer március végén egy hivatalos közleményben jelentette be azt, hogy édesapja végleg nyugdíjba vonul. A 67 éves színésznél ugyanis afáziát diagnosztizáltak, ami sajnos hatással van a kognitív képességeire, így egy ideje a kommunikáció is nehézkessé vált számára. Az akciófilmek sztárja tehát végleg búcsút intett a szakmának, ami egykoron segített neki abban, hogy egy gyerekkori traumájából végleg kigyógyuljon.

Bruce Willis 10 éves volt, amikor 1972-ben szülei elváltak, a család széthullásával járó komoly érzelmi terheket annyira nem tudta feldolgozni, hogy dadogni kezdett. Ez a neurológiai rendellenesség pedig komoly gondot jelentett tini évei alatt is, így talán maga sem gondolta volna, hogy drámaszakkör segíthet neki abban, hogy végre megszabaduljon beszédproblémájától.

Alig tudtam beszélni. Három percbe telt, mire befejeztem egy mondatot. Mindez megterhelő annak, akik szeretné kifejezni magát, szeretné, hogy meghallgassák, de nem megy. Ijesztő volt. Aztán amikor elkezdtem játszani egy darabban, elmúlt a dadogás. Fenomenális érzés volt

- nyilatkozta korábban a sztár.

Bruce Willis a gimis évei végén csatlakozott a suli dráma klubjához, ahol idővel ráeszmélt arra, hogy a színpad csodákra képes, hiszen ahogy fellépett a világot jelentő deszkákra megszűnt a dadogása. És bár kezdetben a közönség távozása után még vissza-visszatért ez a zavaró beszédhiba, végül tanárai segítségével sikerült teljesen elhagynia azt, hogy egy szép napon Hollywood egyik legünnepelt akcióhősévé váljon és több mint 70 filmben mutassa meg különleges színészi tehetségét.


És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Hírességek, akik súlyos betegségük ellenére is ismertek és sikeresek lettek

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.