Ez lesz az év esküvője! Minden, amit tudni kell Brooklyn Beckham és Nicola Peltz szombati lagzijáról

Beckham
Forrás: Dominique Charriau/gettyimages
Facebook
Twitter
Pinterest

Április 9-én, szombaton kerül sor Nicola Peltz és Brooklyn Beckham esküvőjére, amely a legfrissebb hírek szerint közel 3 millió fontba (3,9 millió dollárba) fog kerülni.

A fiatal sztárpár esküvője az év legnagyobb eseményei között van számon tartva, hiszen a hírességek színe-java tiszteletét fogja tenni Nicola Peltz és Brooklyn Beckham nagy napján. A ceremóniára Nicola családjának kastélyában kerül sor, amely a floridai Palm Beach-en található. Az ingatlan 76 millió fontba (99,8 millió dollárba) kerül, ami 44 000 négyzetláb területen helyezkedik el közvetlenül a tengerparton. De természetesen ennél jóval több minden van, amit érdemes tudni a pár közelgő nagy napjáról…

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz 2017-ben ismerkedett meg, de csak két évvel később kezdtek el randevúzni. 2020-ban Beckham hivatalosan is bejelentette eljegyzésüket az Instagramon, amelyhez a következő szöveget írta:

Két héttel ezelőtt megkértem a lelki társamat, hogy jöjjön hozzám feleségül, és igent mondott. Én vagyok a legszerencsésebb ember a világon. Alig várom, hogy életem hátralévő részét melletted tölthessem. A szerelmed a legértékesebb ajándék.

Ám szerelem ide vagy oda, a fiatalok tudatosan kötik össze az életüket, ugyanis egyes források szerint előző héten házassági szerződést kötöttek, mivel Nicola jóval gazdagabb a Beckham házaspár elsőszülött gyerekénél. Noha Beckhamék vagyona 380 millió font (499 millió dollár), Nicola apjának, Nelson Peltznek 1,3 milliárd fontra (1,7 milliárd dollárra) becsülik az összvagyonát.

Ami pedig a vendégeket illeti, a pletykák szerint Sussex hercege és hercegnéje is jelen lesz az esküvőn, akikkel nagyon jó barátságot ápol a Beckham házaspár. De olyan vendégek is szerepelnek a listán, mint Gigi Hadid, Nicole Richie, valamint Gordon és Tana Ramsay.

Brooklyn testvérei, Romeo (19) és Cruz (16) lesznek a vőfélyek. Nicola bátyja, Brad pedig a színésznő tanúja.

Nicola ruhájáról nem sokat tudni, de annyit elárultak, hogy bár Victoria Beckhamet is megtalálhatta volna a feladat, végül a menyasszony Pierpaolo Piccioli tervezőt választotta, így egy Valentino kreációban vonul majd az oltár elé. A pár egyébként hagyományos zsidó szertartás keretein belül fogja kimondani egymásnak az igent.

Ezt olvastad már?!

Galéria / 9 kép

Victoria Beckham 9 legmegdöbbentőbb vallomása

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!