Szinte hihetetlen, de Britney Spears közel 22 éve lőtte fel ezt a tangatrendet a divattérképre

Szinte hihetetlen, de Britney Spears közel 22 éve lőtte fel ezt a tangatrendet a divattérképre
Forrás: Getty Images

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Britney Spears nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ezt a trend örökre beégjen az emlékezetünkbe!

2001. szeptember 24-én mutatták be Britney Spears I'm a Slave 4 U című videoklipjét, melyben az énekesnő egy addig soha nem látott módon kezdte el népszerűsíteni az akkoriban még könnyedén éledező tangatrendet, ami olyannyira bevált, hogy aztán ez a hullám hosszú ideig külön fogalomként keringett a villantás témakörében.
A sztárhölgyek merészen vállalták ezt a vékony, kikandikáló pántvonalat akkoriban minden erre alkalmas eseményen, és igazából senkit sem érdekelt komolyabban az ízlésesség témaköre, ha a szexifaktor ennyire nagy volt. Majd amilyen váratlanuk jött, legalább annyira könnyen, szinte egyik pillanatról a másikra hagytak fel ezzel a szokással, hogy egy újabb divathullámot éltessenek. A tangák pedig jó pár évig élték megszokott, rétegek alá rejtett életüket, míg aztán tervezők ismét fel nem fedezték maguknak. Idővel pedig a 2000-es évek elfeledett kiegészítőivel és szabásaival egyetemben el is kezdték komolyabban beleemelni a hétköznapjainkba, így tért kitörölhetetlenül is vissza Britney Spears egyik kedvelt stílushúzása, a tangavillantás is.

gif

Tény és való, hogy kevesen álmodták újra az énekesnő tanga-nadrág párosát, de ennek ellenére az utóbbi években szép számmal látni olyan vörös szőnyeges megjelenéseket, amik a kor szabványaihoz és elvárásaihoz igazodva engedik meg láttatni ezt az alsóneműt, megidézve egy olyan korszakot, amiben tényleg azt éreztük, hogy bármi belefér - és jobban belegondolva bele is fért. Jennifer Lopez 2018-ban vállalt be egy ilyen cseppet sem hétköznapi szettet...

Hailey Bieber 2019-ben a MET-gálán...

Florence Pugh pedig idén márciusban.

A listát pedig egész sokáig tarkíthatnánk világhírű hölgyek neveivel, Britney egykori húzása tehát bár nem egy másolandó lavinát indított el, de mindenképpen segített abban, hogy a tangák egy egészen új helyre, és ami azt illeti, szintre kerüljenek a trendek körében.

Most pedig még több akkor és most tangás pillanatért kattints tovább!

Galéria / 16 kép

Főszerepben a tanga: Sztárcsajok forró villantós szettjei

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

8 klasszikus és időtlen nyári alapdarab, amiben már most elkezdhetsz gondolkodni

Ezek a nyári alapdarabok akár egymással, akár külön-külön is megállják a helyüket a megjelenésedben.

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.