Jön a Múmia-folytatása?! Kiderült, mihez kezd Brendan Fraser az Oscar-díj után

Jön a Múmia-folytatása?! Kiderült, mihez kezd Brendan Fraser az Oscar-díj után
Forrás: Getty Images

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Facebook
Twitter
Pinterest

Brendan Fraser életében nem is kérdés, hogy egy új időszámítás kezdődött.

Kétségtelen, hogy az elmúlt egy év egyik legtöbb sajtótémát adó visszatérése Brendan Fraser nevéhez köthető. A '90-es és a 2000-es évek egyik népszerű szépfiúja közel másfél évtizeden át tudatosan maradt távol a reflektorfénytől, és amikor már mindenki azt gondolta, hogy az egykori sztár végleg búcsút intett Hollywoodnak, akkor ő gondolt egyet, és egy olyan drámával lepett meg mindenkit, ami mondhatni iskolapéldája annak, hogy egy született tehetséget semmilyen szín alatt nem lehet kitörölni a filmgyártás nagykönyvéből.
Az 54 éves sztárnak A bálna című filmben nyújtott alakításával pár hónap alatt sikerült a legnívósabb filmfesztiválok díjai mellett egy Legjobb színésznek járó Oscar-szobrot is bezsebelnie. Brendan Fraser történetét tehát a forgatókönyvírók sem kreálhatták volna meg szebben, ám már csak az a kérdés, hogy a körülötte ismét nagy sebességre kapcsolt érdeklődés és siker mennyire mondható tartósnak, és milyen jövőt tartogathat még Hollywood a színésznek?!

Újabb díjeső a láthatáron?

2021 augusztusa óta nem titok, hogy Leonardo DiCaprio, Robert De Niro és Jesse Plemons mellett Brendan is szerepel majd Martin Scorsese idén mozikba kerülő, az 1920-as években játszódó filmdrámájában, a Megfojtott virágokban (Killers of the Flower Moon), ami egy, az indiánok ellen, Oklahomában elkövetett kegyetlen gyilkosságsorozat történetét dolgozza fel. A már vágószobában lévő alkotásról még nem került napvilágra egy előzetes sem, csupán néhány hivatalos- és pár forgatáson készült fotó.

Továbbá a színész hamarosan Josh Brolin, Glenn Close és Peter Dinklage oldalán is látható lesz a Brothers című vígjátékban. A film állítólag hasonlítani fog majd az Ivan Reitman által rendezett Ikrekhez, amit egykor Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito kettőse tett emlékezetessé.
Ám Brendan egyik kedvenc szerepe kétségtelenül Rick O'Connell karaktere volt, a rajongókat pedig joggal érdekli az, hogy vajon visszatér-e majd a színész a Múmia franchise-hoz avagy sem? „Ez jó ideje már egy nyitott kérdés. Nem vagyok ellene” - nyilatkozta a közelmúltban.

És a rejtélyes Behind the Curtain of Night című filmmel?

A cseh Dalibor Stach író és rendező könyve alapján készül alkotás 2015 óta készül. Azaz ez egészen pontosan azt jelenti, hogy leforgatták, de valamiért eltűnt. A film története egy ember életét követi nyomon, aki másodszor hal meg, és átutazza múltját, jelenét és jövőjét mielőtt újjáéled. Miközben megtudja, hogyan alakította a karmája az életét, magával Istennel is találkozik, akit Marcia Cross alakít. 2018-ban a film ismét feltűnt, ezúttal már a The Secret Of Karma címet viselte, de a rossz kritikákon kívül nem sok hír született róla. Furcsa mód az IMDb oldalán most ismét az utómunkálatok szakaszába került a mű, így könnyen lehet, hogy a készítők Fraser nemrég begyűjtött Oscar-győzelmével akarják eladni a filmet?! Ki tudja!

Mit szeretne most Brendan Fraser csinálni?

Egy interjúban elmondta, hogy még mindig mérlegeli a lehetőségeit és nyitva hagyja az ajtót a különböző műfajú és súlyú filmek előtt. A színész úgy tűnik, örül, hogy ismét keresett lett szeretett szakmájában. „Nem lehet ilyen könnyen megszabadulni tőlem. Örülök, hogy van munkám, ám közben még mindig azt várom, hogy valaki odalépjen hozzám, a kezembe adjon egy konyharuhát, és azt mondja: »Fraser, gyere vissza a konyhába«” - mondta egy interjúban.

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Brendan Fraser és Jeanne Moore a vörös szőnyeg álompárja

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Kép
Sztárok

Ilyen ruhában kápráztatta el Palvin Barbi 2024-ben Cannes-t - itt vannak az első fotók!

Palvin Barbi 5 év után ismét a cannes-i filmfesztiválon ragyog!

Kép
Életmód

A leptinrezisztencia árulkodó tünetei és 4 természetes kezelési módja

Sokan küzdenek az elhízással és az étel utáni állandó sóvárgással, anélkül, hogy pontosan tudnák, mi áll a háttérben. A leptinrezisztencia egy olyan állapot, amikor a szervezet nem reagál megfelelően a leptin nevű hormon jelenlétére. Ez a hormon a zsírszövetben termelődik, ahol az étvágyat szabályozza és az energiagazdálkodást irányítja. Ha a szervezet nem tudja megfelelően érzékelni a leptin jelenlétét, akkor az továbbra is éhesnek érzi magát, még akkor is, ha az egyén hatalmas mennyiségű ételt fogyaszt, és túlsúlyos lesz.

Kép
Sztárok

Bréking: Palvin Barbi így érkezett meg a cannes-i filmfesztiválra - fotók

Figyelem, Palvin Barbi 5 év után ismét Cannes-ban!

Kép
Szépség

Martha Stewart ragyogó arcbőrének titka ez az 5 ezer forintos termék: eltünteti a sápadtságot és kiegyenlíti az arcbőrt!

Martha Stewart kedvenc sminkterméke nem más, mint a nyári sminktrendek egyik alapköve! Most már itthon is kapható ez a legnépszerűbb highlighter!

Kép
Sztárok

10 meleg színész, akik heteroszexuális karaktert alakítottak

Jonathan Bailey sokunk bánatára a férfiakhoz vonzódik, de nem ő az egyetlen meleg színész, aki heteroszexuális karaktert alakít a legtöbb szerepében!

Kép
Életmód

Smink nélkül mentem az esküvőmre: életem legjobb döntése volt!

Egy névtelen menyasszony esküvői története bejárta az internetet!