Jön a Múmia-folytatása?! Kiderült, mihez kezd Brendan Fraser az Oscar-díj után

Jön a Múmia-folytatása?! Kiderült, mihez kezd Brendan Fraser az Oscar-díj után
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Brendan Fraser életében nem is kérdés, hogy egy új időszámítás kezdődött.

Kétségtelen, hogy az elmúlt egy év egyik legtöbb sajtótémát adó visszatérése Brendan Fraser nevéhez köthető. A '90-es és a 2000-es évek egyik népszerű szépfiúja közel másfél évtizeden át tudatosan maradt távol a reflektorfénytől, és amikor már mindenki azt gondolta, hogy az egykori sztár végleg búcsút intett Hollywoodnak, akkor ő gondolt egyet, és egy olyan drámával lepett meg mindenkit, ami mondhatni iskolapéldája annak, hogy egy született tehetséget semmilyen szín alatt nem lehet kitörölni a filmgyártás nagykönyvéből.
Az 54 éves sztárnak A bálna című filmben nyújtott alakításával pár hónap alatt sikerült a legnívósabb filmfesztiválok díjai mellett egy Legjobb színésznek járó Oscar-szobrot is bezsebelnie. Brendan Fraser történetét tehát a forgatókönyvírók sem kreálhatták volna meg szebben, ám már csak az a kérdés, hogy a körülötte ismét nagy sebességre kapcsolt érdeklődés és siker mennyire mondható tartósnak, és milyen jövőt tartogathat még Hollywood a színésznek?!

Újabb díjeső a láthatáron?

2021 augusztusa óta nem titok, hogy Leonardo DiCaprio, Robert De Niro és Jesse Plemons mellett Brendan is szerepel majd Martin Scorsese idén mozikba kerülő, az 1920-as években játszódó filmdrámájában, a Megfojtott virágokban (Killers of the Flower Moon), ami egy, az indiánok ellen, Oklahomában elkövetett kegyetlen gyilkosságsorozat történetét dolgozza fel. A már vágószobában lévő alkotásról még nem került napvilágra egy előzetes sem, csupán néhány hivatalos- és pár forgatáson készült fotó.

Továbbá a színész hamarosan Josh Brolin, Glenn Close és Peter Dinklage oldalán is látható lesz a Brothers című vígjátékban. A film állítólag hasonlítani fog majd az Ivan Reitman által rendezett Ikrekhez, amit egykor Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito kettőse tett emlékezetessé.
Ám Brendan egyik kedvenc szerepe kétségtelenül Rick O'Connell karaktere volt, a rajongókat pedig joggal érdekli az, hogy vajon visszatér-e majd a színész a Múmia franchise-hoz avagy sem? „Ez jó ideje már egy nyitott kérdés. Nem vagyok ellene” - nyilatkozta a közelmúltban.

És a rejtélyes Behind the Curtain of Night című filmmel?

A cseh Dalibor Stach író és rendező könyve alapján készül alkotás 2015 óta készül. Azaz ez egészen pontosan azt jelenti, hogy leforgatták, de valamiért eltűnt. A film története egy ember életét követi nyomon, aki másodszor hal meg, és átutazza múltját, jelenét és jövőjét mielőtt újjáéled. Miközben megtudja, hogyan alakította a karmája az életét, magával Istennel is találkozik, akit Marcia Cross alakít. 2018-ban a film ismét feltűnt, ezúttal már a The Secret Of Karma címet viselte, de a rossz kritikákon kívül nem sok hír született róla. Furcsa mód az IMDb oldalán most ismét az utómunkálatok szakaszába került a mű, így könnyen lehet, hogy a készítők Fraser nemrég begyűjtött Oscar-győzelmével akarják eladni a filmet?! Ki tudja!

Mit szeretne most Brendan Fraser csinálni?

Egy interjúban elmondta, hogy még mindig mérlegeli a lehetőségeit és nyitva hagyja az ajtót a különböző műfajú és súlyú filmek előtt. A színész úgy tűnik, örül, hogy ismét keresett lett szeretett szakmájában. „Nem lehet ilyen könnyen megszabadulni tőlem. Örülök, hogy van munkám, ám közben még mindig azt várom, hogy valaki odalépjen hozzám, a kezembe adjon egy konyharuhát, és azt mondja: »Fraser, gyere vissza a konyhába«” - mondta egy interjúban.

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Brendan Fraser és Jeanne Moore a vörös szőnyeg új álompárja

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.