Jön a Múmia-folytatása?! Kiderült, mihez kezd Brendan Fraser az Oscar-díj után

Jön a Múmia-folytatása?! Kiderült, mihez kezd Brendan Fraser az Oscar-díj után
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Brendan Fraser életében nem is kérdés, hogy egy új időszámítás kezdődött.

Kétségtelen, hogy az elmúlt egy év egyik legtöbb sajtótémát adó visszatérése Brendan Fraser nevéhez köthető. A '90-es és a 2000-es évek egyik népszerű szépfiúja közel másfél évtizeden át tudatosan maradt távol a reflektorfénytől, és amikor már mindenki azt gondolta, hogy az egykori sztár végleg búcsút intett Hollywoodnak, akkor ő gondolt egyet, és egy olyan drámával lepett meg mindenkit, ami mondhatni iskolapéldája annak, hogy egy született tehetséget semmilyen szín alatt nem lehet kitörölni a filmgyártás nagykönyvéből.
Az 54 éves sztárnak A bálna című filmben nyújtott alakításával pár hónap alatt sikerült a legnívósabb filmfesztiválok díjai mellett egy Legjobb színésznek járó Oscar-szobrot is bezsebelnie. Brendan Fraser történetét tehát a forgatókönyvírók sem kreálhatták volna meg szebben, ám már csak az a kérdés, hogy a körülötte ismét nagy sebességre kapcsolt érdeklődés és siker mennyire mondható tartósnak, és milyen jövőt tartogathat még Hollywood a színésznek?!

Újabb díjeső a láthatáron?

2021 augusztusa óta nem titok, hogy Leonardo DiCaprio, Robert De Niro és Jesse Plemons mellett Brendan is szerepel majd Martin Scorsese idén mozikba kerülő, az 1920-as években játszódó filmdrámájában, a Megfojtott virágokban (Killers of the Flower Moon), ami egy, az indiánok ellen, Oklahomában elkövetett kegyetlen gyilkosságsorozat történetét dolgozza fel. A már vágószobában lévő alkotásról még nem került napvilágra egy előzetes sem, csupán néhány hivatalos- és pár forgatáson készült fotó.

Továbbá a színész hamarosan Josh Brolin, Glenn Close és Peter Dinklage oldalán is látható lesz a Brothers című vígjátékban. A film állítólag hasonlítani fog majd az Ivan Reitman által rendezett Ikrekhez, amit egykor Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito kettőse tett emlékezetessé.
Ám Brendan egyik kedvenc szerepe kétségtelenül Rick O'Connell karaktere volt, a rajongókat pedig joggal érdekli az, hogy vajon visszatér-e majd a színész a Múmia franchise-hoz avagy sem? „Ez jó ideje már egy nyitott kérdés. Nem vagyok ellene” - nyilatkozta a közelmúltban.

És a rejtélyes Behind the Curtain of Night című filmmel?

A cseh Dalibor Stach író és rendező könyve alapján készül alkotás 2015 óta készül. Azaz ez egészen pontosan azt jelenti, hogy leforgatták, de valamiért eltűnt. A film története egy ember életét követi nyomon, aki másodszor hal meg, és átutazza múltját, jelenét és jövőjét mielőtt újjáéled. Miközben megtudja, hogyan alakította a karmája az életét, magával Istennel is találkozik, akit Marcia Cross alakít. 2018-ban a film ismét feltűnt, ezúttal már a The Secret Of Karma címet viselte, de a rossz kritikákon kívül nem sok hír született róla. Furcsa mód az IMDb oldalán most ismét az utómunkálatok szakaszába került a mű, így könnyen lehet, hogy a készítők Fraser nemrég begyűjtött Oscar-győzelmével akarják eladni a filmet?! Ki tudja!

Mit szeretne most Brendan Fraser csinálni?

Egy interjúban elmondta, hogy még mindig mérlegeli a lehetőségeit és nyitva hagyja az ajtót a különböző műfajú és súlyú filmek előtt. A színész úgy tűnik, örül, hogy ismét keresett lett szeretett szakmájában. „Nem lehet ilyen könnyen megszabadulni tőlem. Örülök, hogy van munkám, ám közben még mindig azt várom, hogy valaki odalépjen hozzám, a kezembe adjon egy konyharuhát, és azt mondja: »Fraser, gyere vissza a konyhába«” - mondta egy interjúban.

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Brendan Fraser és Jeanne Moore a vörös szőnyeg álompárja

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép
Szépség

7 könnyen lemásolható frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.