Emlékszel még rá? Így néz ki ma A bolygó neve: Halál cuki kislánya

Emlékszel még rá? Így néz ki ma A bolygó neve: Halál cuki kislánya
Forrás: 20th Century FOX

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A Newt nevű kislányt alakító Carrie Henn és Sigourney Weaver nagyon összebarátkoztak az Alien 2 forgatásán!

Ha imádod a horror és a sci-fi műfaját, akkor bizonyára jól ismered az Alien-filmeket is, amelyek első részét (Alien) 1979-ben mutatták be a mozik, ezt Ridley Scott rendezte, Magyarországon A nyolcadik utas: a Halál címen ismeri a közönség. A második (Aliens) 1986-ban érkezett, A bolygó neve: Halál című filmnek már James Cameron volt a rendezője. A harmadik (Alien³), vagyis A végső megoldás: Halál 1992-ben jött ki, a negyedik (Alien Resurrection), az Alien 4. – Feltámad a Halál pedig 1997-ben került a mozikba.

A filmek egyik legnagyobb különlegessége az volt, hogy a korábbi filmes szokásoktól eltérően ezúttal a főhős egy nő volt, Ellen Ripley, akit a nagyszerű színésznő, Sigourney Weaver alakított, akit ezért annak idején Oscar-díjra is jelöltek. A második filmben a hősnő a történet szerint rátalál egy kislányra, Rebecca Jordanre, becenevén Newt-ra, akit az akkor 10 éves Carrie Henn alakított, méghozzá emlékezetesen.

Carrie Henn volt Newt A bolygó neve: Halál című filmben

Bár Carrie Henn karaktere, Newt sajnos a folytatásban már nem szerepelt, mert a forgatókönyvírók úgy döntöttek, a kislánynak a drámai hatás kedvéért meg kell halnia, a fanok nem felejtették el őt, a mai napig sokan emlegetik. „Lenyűgöző élmény volt A bolygó neve: Halál forgatásán lenni, nagyon élveztem minden percét. Azt hiszem a számomra az volt a legjobb, hogy Sigourney Weaverrel dolgozhattam, mert ő egy nagyszerű ember, a legnagyszerűbb, akit ismerek. Nagyon szerencsés vagyok, amiért lehetőségem volt találkozni és együtt dolgozni vele, az első perctől kezdve szerettük egymást. Segített a jelenetek során, hogy a lehető legjobban érezzem magam” – emlékezett vissza a forgatásra egy interjúban Carrie Henn, aki a jó tapasztalatok és a hatalmas hírnév ellenére a film után visszavonult, soha többé nem színészkedett, nem ez volt ugyanis álmai hivatása.

Carrie Henn valójában egész gyermekkorában arról ábrándozott, hogy egy napon tanár lesz belőle, ennek megfelelően választott később főiskolát is, ahol sok más mellett gyermekfejlesztést is tanult. Többször nyilatkozott arról, ezt a hollywoodi filmes berkekben sokan nem akarták megérteni és elfogadni, nem hitték el, hogy nem akar színésznő lenni. Persze Sigourney Weaver nem tartozott közéjük, a világsztár a mai napig Carrie egyik legjobb barátja. Ami pedig a magánéletét illeti, Carrie egyébként 2005 óta él boldog házasságban Nathan Kutcherrel, akitől egy gyermeke született. Ha minden igaz, jelenleg az Egyesült Államokban él és egy általános iskolában tanít.

Most pedig íme 8 gyerekszínész, akinek sikerült felnőttként is karriert építenie!

Galéria / 16 kép

8 gyerekszínész, akinek sikerült felnőttként is karriert építenie

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

A szakértő figyelmeztet: 3 tápanyag, aminek hiánya miatt lassul a fogyás

Sokkal lassabban megy a fogyás, ha ezt a három tápanyagot kihagyod az étkezésedből!

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép
Életmód

Félresikerült póthaj, elrontott vágás! A Next Top Model történetének 10 legrosszabb átalakítása

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!

Kép
Stílus

Zendaya ruhaválasztásával Carrie Bradshaw-t másolta: na de kinek állt jobban a szett?

Zendaya nem először merült el a nosztalgia tengerében, ezúttal Carrie Bradshaw adta neki az inspirációt!

Kép
Életmód

16 érdekesség, amit te sem tudtál a Szellemirtókról

Negyven évvel az első film sikere után most itt a Szellemirtók – A borzongás birodalma. De hogyan született az eredeti?

Kép
Sztárok

Tényleg válnak? Az Orlando Bloomról és Katy Perryről készült új fotók választ adnak a kérdésre!

Már több mint három éve annak, hogy Orlando Bloom és Katy Perry közösen mutatkoztak volna. Most végre választ adtak a pletykára, hogy tényleg válnak-e!