Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Az évente megrendezésre kerülő MET-gála egyik koronázatlan királynője vitathatatlanul Blake Lively, akinek az eddigi összes MET-es megjelenéséből nem volt könnyű kiválogatni a 10 legemlékezetesebb ruháját, hiszen ő évről, évre elképesztő kreációkban teszi le a névjegyét azon a bizonyos lépcsőn.
A színésznő már 2008 óta vesz rendszeresen részt a MET-gálán, így nem ismeretlen számára a sztárvilág egyik legfontosabb éves eseménye. Blake-re jellemző a csillogás, kedveli a fényes ruhákat, amelyeket gyakran hosszú, drámai uszály kísér. Blake Lively egyik legmaradandóbb ruháját 2018-ban viselte, az akkori Versace költemény elkészítése több, mint 600 órát vett igénybe, és akkora uszály tartozott hozzá, hogy nem fért be a limuzinba, ezért egy külön buszt béreltek neki a szervezők. A tavalyi, egészen elképesztő performanszát pedig sokan egyszerűen überelhetetlennek tartják, és ezzel lehet, hogy ő is így van, Blake ugyanis idén nem vett részt a MET-gálán. Hogy pontosan miért, azt nem árulta el, ám néhány nappal korábban egy interjúban azzal viccelődött, hogy ő 2023-ban bizony a kanapéjáról nézi a gálát, méghozzá abban az estélyiben, amit tavaly viselt. De hogy idén se maradjunk Blake Lively nélkül, gyere és idézd fel velünk a kedvenc 10 ruháját az elmúlt 15 évből, összeállításunkból pedig az is jól látszik, hogyan vált évről évre egyre tökéletesebbé az a stílusjáték, amit a sztár a MET-gálán űz!

Galéria / 10 kép

Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

Megnézem a galériát

Most pedig jöjjenek a 2023-as MET legjei - nézd meg galériánkban a 10 legjobb szettet!

Galéria / 10 kép

A 2023-as MET-gála legstílusosabb sztárjai

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.