Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!
Forrás: Getty Images

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Jenifer Lopez és Ben Affleck 2001-ben ismerkedett meg egymással egy filmforgatáson, ahol össze is jöttek. 2003-ban még a lánykérésre is sor került, ám végül szakítás lett a kapcsolat vége. Később mindketten megállapodtak, gyerekeik születtek, úgy tűnt, révbe értek, nem is lehetnének boldogabbak. Azonban mégsem teljesen ez volt számukra megírva. Először 2021-ben röppentek fel a pletykák, melyek szerint az exek újra összejöttek, igaz, ez akkor még hihetetlennek tűnt. Nem sokkal később kiderült, tényleg ismét fellángolt a szerelmük, 2022-ben pedig annyi év után végre összeházasodtak. Na, de mit szólnak ehhez a gyerekeik?

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevel együtt

Jennifer Lopez a szakításuk után néhány évvel, 2008-ban feleségül ment zenésztársához és egyik legjobb barátjához, Marc Anthony-hoz, akitől ikergyermekei születtek, a most 15 éves Max és Emme. Az énekesnő 2008-ban vált el, ezután több hosszabb-rövidebb kapcsolata volt.
Ben Affleck kevesebbet várt, ő 2005-ben már egy másik Jennifer, Jennifer Garner férje lett, akitől három gyermeke született, a most 17 éves Violet, a 14 éves Seraphina és a 11 éves Samuel. A színész egészen 2018-ig volt házas, majd alkoholproblémái miatt Garner kiadta az útját.
2023-ban a The View egyik epizódjában Jennifer Lopez arról beszélt, mennyire jó apukája a gyerekeinek Ben Affleck, így a fanok végre bepillantást kaphattak abba, mégis hogyan működik ez az érdekes mozaikcsalád. „Minden értelemben nagyszerű fickó, ráadásul egy pillanat alatt lejön, hogy amikor megszülettek a gyerekei, tuti minden könyvet elolvasott a gyereknevelésről, a tanultakat pedig nagyon jól alkalmazza” – kezdte az énekesnő az interjúban.
Ben Affleck egyébként korábban sokat aggódott amiatt, hogy a reflektorfény, a sok-sok figyelem hogyan hat a csemetéire. Amikor például elterjedt a „Sad Affleck” mém, ő jót nevetett, de ezután azon kezdett aggódni, a gyerekei nem fogják-e azt gondolni, hogy apa mindig szomorú…
Ben Affleck három gyermeke közül a középső, a 14 éves Seraphina élvezi a legjobban Jennifer Lopez hasonló korú ikreinek társaságát. A 11 éves Sam egyik focimeccsére pedig Jennifer Lopez is elkísérte a büszke apukát, Ben Afflecket. A családban a 17 éves Violet a legidősebb gyerek, ő már eléggé a maga útját járja.

Exek itt, mostohagyerekek ott: Íme még 7 híres mozaikcsalád, amelynek tagjai tökélyre vitték a békés egymás mellett élés művészetét!

Galéria / 7 kép

Exek itt, mostohagyerekek ott: 7 híres mozaikcsalád

Megnézem a galériát

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

3 nyári ruhadarab, ami már nem lesz divatos 2024-ben - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Természetesen most sem kell szigorúan a szekrény mélyére száműznöd ezeket a ruhadarabokat, de azért érdemes adni egy esélyt ezeknek az új divatirányzatoknak is.

Kép
Életmód

Így tüntetheted el a zsírt a karodról pár nap alatt - ezt a trükköt a mindennapokba is könnyedén beépítheted!

Nemcsak a hason és a fenéken múlik a bikini forma, hanem a felkarokon és a combokon is. Mutatunk egy trükköt, amivel napokon belül látható eredményt érhetsz el!

Kép
Életmód

Mutatjuk a Bridgerton család 10 leforróbb intim jelenetét! - Ezek a rajongók kedvencei!

A Bridgerton család sorozatban nincs hiány az intim jelenetekből, és egy-kettő igen emlékezetesre sikerült. Mutatjuk a 10 leforróbb intim jelenetet Bridgertonból!

Kép
Sztárok

A magyar színésznő, aki Erno Laszlo felesége volt, de Greta Garbóhoz is szerelmi szálak fűzték

Gombaszögi Irén kalandos életéről viszonylag keveset hallattunk, pedig bizony cseppet sem volt unalmas!

Kép
Sztárok

Hűha! Blake Lively egy több mint 7 millió forintos farmerben pompázott! Mutatjuk a méregdrága ruhadarabot - FOTÓ

Blake Lively stílusa mindig ámulatba ejt minket, most viszont nemcsak a megjelenése, hanem annak ára is: egy több mint 7 milliós farmerban jelent meg! Fantasztikusan nézett ki, de vajon megérte az árát?

Kép
Életmód

Nem csak időseknél fordul elő a probléma: 8 hatásos és természetes módszer a visszér ellen

Minden tévhittel ellentétben, a visszérproblémák nem csupán az időseket érintik, sajnos fiatalabb korban is egyre gyakrabban fordulnak elő, főleg olyan tényezők hatására, mint a genetika, a terhesség, az elhízás, a hosszas álló- vagy ülőmunka, és a nem megfelelő cipőviselés. Emellett pedig a kor előrehaladtával is nagyobb eséllyel alakul ki. Az alábbiakban olyan hatásos módszereket hoztunk, melyek segíthetnek felvenni a harcot a visszér ellen.