És megtörtént! Bella Hadid visszahozta a 2000-es évek egyik legmegosztó darabját

És megtörtént! Bella Hadid visszahozta a 2000-es évek egyik legmegosztó darabját
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Várható volt, hogy ha egyszer kinyílik a 2000-es évek szelencéje, akkor nemcsak a csípőnadrágokat és a csőtopokat kapjuk vissza, hanem olyan egykoron popkulturális értékkel bíró márkákat is, amiket már el is felejtettünk.

Bella Hadid úgy látszik már kellőképpen kiélvezte a '90-es évek nyújtotta lehetőségeket, így az utóbbi időben a trendekhez alkalmazkodva, lépett egy évtizedet, és átpártolt a 2000-es évekhez, ahogy ezt a legutóbbi szettje is bizonyítja!

A modellt új pasija, Marc Kalman oldalán csípték el New Yorkban, és pólóválasztásának hála, pillanatok alatt visszarepített minket 2004-be. Fehér Ed Hardy felsője mellé stílszerűen egy alul cipzárakkal megtoldott csípőnadrágot húzott, aminek hátsó felén lévő Punk Queen felirat csak még jobban emelte a nosztalgia fényét.

A strasszokkal szétpakolt, Don Hardy munkáját népszerűsítő brand, 2004-ben robbant be a köztudatba, és nemcsak Fergie és Britney Spears, de még Michael Jackson és Madonna is Ed Hardyban nyomult akkoriban. Az igencsak hangzatos celebkapcsolatokkal büszkélkedő, azóta sajnos elhunyt tulajdonos Christian Audigier, bár mindent megtett a siker érdekében, pár rosszul időzített üzleti döntése elég volt ahhoz, hogy 2010-ben lehúzza a rolót.

Az elmúlt 11 évben sok minden változott, ettől függetlenül a nosztalgiaparti még mindig egy felkapott téma, így 2021-ben az Ed Hardynak is minden esélye megvan arra, hogy az egykori sikereket újfent megismételje! Meglátjuk, hogy mi lesz a vége!

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 7 kép

Hajtrendek a 2000-es évekből, amit még most te is bármikor elkészíthetsz

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.