Légy más! Erre buzdít mindenkit a magyar táskamárka, ami hamarosan nemzetközi vizekre evez

Légy más! Erre buzdít mindenkit a magyar táskamárka, ami hamarosan nemzetközi vizekre evez
Forrás: Be Dffrnt
Facebook
Twitter
Pinterest

Táskái nemcsak különlegesek, de egytől egyig mesésen kombinálhatók a hétköznapi ruhatárral is. A márka alapítójával és a tervezőjével beszélgettünk!

A #Vegyélhazait új Facebook Live interjúsorozatában minden héten más-más márkákat, és a mögöttük álló alkotókat mutatjuk be a csoport tagjainak és az érdeklődőknek. A legújabb részben Szabó Éva volt a vendégünk, a Be Different Designer Leather Goods megálmodója, aki a márka megalakulásáról, a termékekről és a jövőbeni céljairól mesélt nekünk. Az izgalmas interjú teljes terjedelmében visszanézhető!

Mint minden nő, Éva is hitt abban, hogy a táskákból sosem elég, így adott volt, hogy egy táskás brandet hoz létre. Milyen jól is tette, hiszen az egyedi darabok ma már sokak kedvencei, és nemcsak Magyarországon, de külföldön is rajonganak értük. A kollekcióban megtalálhatjuk a gömbölyű, a szögletes, a parányi, a mindent elnyelő, az egyszínű, a mesésen színes, a vállra akasztható, a kézitáska, az övtáska és a hátizsák is.

Kép
forrás: Be Dffrnt

Az alapító a nők mellett a férfiakra is gondolt, nekik is készült kollekció, ami már külön fejlesztést igényel, olyan nagy sikert aratott. Interjúnkban a tervező azt is elárulta, hogy bármiből képes ötletet meríteni, szinte kifogyhatatlan az inspiráció forrása: az emlékek, a hangulatok, az utazások, és maga az anyag, amivel dolgozik.

Számára olyan a márka, mintha a gyereke lenne, ez pedig tökéletesen meg is mutatkozik azon, hogy milyen precízen és odaadóan fejleszti a táskákat és a terjeszkedést is.

Kép
forrás: Be Dffrnt

A BE DFFRNT kollekcióit látva azonnal szeretnénk egy különleges darabot, amelytől mi is különlegesnek érezhetjük magunkat!

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 12 kép

#Vegyélhazait: 12 izgalmas magyar táskatervező, akit érdemes megismerned

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!