Légy más! Erre buzdít mindenkit a magyar táskamárka, ami hamarosan nemzetközi vizekre evez

Légy más! Erre buzdít mindenkit a magyar táskamárka, ami hamarosan nemzetközi vizekre evez
Forrás: Be Dffrnt

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Táskái nemcsak különlegesek, de egytől egyig mesésen kombinálhatók a hétköznapi ruhatárral is. A márka alapítójával és a tervezőjével beszélgettünk!

A #Vegyélhazait új Facebook Live interjúsorozatában minden héten más-más márkákat, és a mögöttük álló alkotókat mutatjuk be a csoport tagjainak és az érdeklődőknek. A legújabb részben Szabó Éva volt a vendégünk, a Be Different Designer Leather Goods megálmodója, aki a márka megalakulásáról, a termékekről és a jövőbeni céljairól mesélt nekünk. Az izgalmas interjú teljes terjedelmében visszanézhető!

Mint minden nő, Éva is hitt abban, hogy a táskákból sosem elég, így adott volt, hogy egy táskás brandet hoz létre. Milyen jól is tette, hiszen az egyedi darabok ma már sokak kedvencei, és nemcsak Magyarországon, de külföldön is rajonganak értük. A kollekcióban megtalálhatjuk a gömbölyű, a szögletes, a parányi, a mindent elnyelő, az egyszínű, a mesésen színes, a vállra akasztható, a kézitáska, az övtáska és a hátizsák is.

Kép
forrás: Be Dffrnt

Az alapító a nők mellett a férfiakra is gondolt, nekik is készült kollekció, ami már külön fejlesztést igényel, olyan nagy sikert aratott. Interjúnkban a tervező azt is elárulta, hogy bármiből képes ötletet meríteni, szinte kifogyhatatlan az inspiráció forrása: az emlékek, a hangulatok, az utazások, és maga az anyag, amivel dolgozik.

Számára olyan a márka, mintha a gyereke lenne, ez pedig tökéletesen meg is mutatkozik azon, hogy milyen precízen és odaadóan fejleszti a táskákat és a terjeszkedést is.

Kép
forrás: Be Dffrnt

A BE DFFRNT kollekcióit látva azonnal szeretnénk egy különleges darabot, amelytől mi is különlegesnek érezhetjük magunkat!

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 12 kép

#Vegyélhazait: 12 izgalmas magyar táskatervező, akit érdemes megismerned

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!

Kép
Életmód

12 hatékony anyagcsere-gyorsító gyümölcs és zöldség, amik segítenek formába lendülni! 2 receptet is mutatunk!

Szeretnél beindítani az anyagcserédet és könnyedén formába lendülni? Akkor itt az ideje, hogy bevezess egy csodálatos és ízletes élelmiszer-csoportot az étrendedbe – a gyümölcsöket és zöldségeket! A gyors anyagcsere nemcsak a fogyáshoz járul hozzá, hanem energiával tölt fel, serkenti az emésztést és segíti az egész szervezet működését.

Kép
Stílus

Újabb klasszikus darab tér vissza a reflektorfénybe! A capri nadrág 2024 egyik nagy stílushúzása lesz - Mutatjuk, hogyan viselik a legdivatosabb nők!

A capri nadrág 76 éve hódít a nők körében, és minden jel arra utal, hogy a sikerszéria 2024 nyarán is folytatódik: újra a nyári divatrendek kedvence!

Kép
Életmód

A szakértő szerint ezt a magot edd minden reggel, ha ragyogóan szép bőrre és fantasztikusan jó memóriára vágysz

Ez a mag igazi szuperélelmiszer: ragyogóvá teszi a bőrt, valamint javítja az agyműködést! Mutatjuk miért érdemes diót enni minden reggel!