Trendjelentés: Nem menő már az egyszerű nadrágkosztüm, helyette ebben a fazonban jön divatba 2023-ban

Trendjelentés: Nem menő már az egyszerű nadrágkosztüm, helyette ebben a fazonban jön divatba 2023-ban
Forrás: Getty Images

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

A nadrágkosztümök olyan régóta jelen vannak a divatporondon, hogy a lehető legjobbkor jött az életükbe ez a frissítés.

A nadrágkosztümök még mindig ott vannak azon egyszerű és gyors megoldások között, amikhez örömmel nyúlunk, ha egy kissé bizonytalan reggelen minden valamire való ötletünk cserben hagyott.

Tény és való, hogy teljesen sose tűntek el a választékból, ám az érdeklődés irányukba csak az elmúlt években vett egy igencsak lendületes új fordulatot. Alapjaiban nézve ugyanis pont megvan bennük az a klasszikus könnyedség, ami nagyon jól tud alkalmazkodni az éppen aktuális szín- és anyagválasztékhoz, ennek köszönhetően pedig tavaly már egy szezon sem múlhatott el a nadrágkosztümök nélkül.

Így hát nem is csoda, hogy 2023-ban sem tűnnek el a trendek közül, ám láthatóan átalakultak, így ha szeretnél lépést tartani a divathullámokkal, akkor a megszokott, színes darabokat elfelejted, most ugyanis a még elegánsabb, bársonyos kiadások hódítanak a stílusos nők körében.

Valami viszont marad - még mindig a bővebb szabások érvényesülnek, így ezek a darabok nemcsak elegáns, de kényelmes opciónak is tökéletesek a hétköznapokban.

Most tehát nem a szín, inkább csak a textúra számít! Így ha neked is tetszik ez a trend, akkor kattints tovább és adunk is pár gyors shoppingtippet bársony nadrágkosztüm témában!

Galéria / 6 kép

A szezon legszemrevalóbb bársony nadrágkosztümjei

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 9 kép

3 farmertrend, ami jön és 3, ami megy 2023-ban

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Kép
Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Ma már nemcsak kapcsolattartásra, hanem társ-, és munkakeresésre is a social media platformokat használjuk, ezért egyáltalán nem mindegy, milyen képet alakítasz ki magadról ezeken a felületeken.

Kép
Stílus

A ruha, ami feminista mozgalmak szimbólumává vált! Diane Von Fürstenberg ikonikus darabjáért ma is nők milliói rajonganak - Divatklasszikusok 1. rész

Divatklasszikusok sorozatunkban a divattörténelem legikonikusabb darabjait és történeteit mutatjuk be neked. A mai cikk főszereplője a wrap dress, azaz az átlapolós ruha!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 tavaszi dzseki 15 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Régóta egy új dzsekin gondolkozol már? Segítünk most megtalálni a legtutibb darabot!

Kép
Életmód

9 lakberendezési trend, amire a francia nők esküsznek 2023-ban

A francia nők új lakberendezései kincsei között egész szuper tippek lapulnak!

Kép
Stílus

5 egykori gyereksztár, akinek a stílusa rengeteget változott az elmúlt években, évtizedekben

Ezek a csodálatos színésznők a szemünk láttára nőttek fel, nézd meg képeken az átváltozásukat kislányból dívává!