Mikor láttad utoljára? Barack Obama lánya már 25 éves, Malia filmrendező lett Hollywoodban

Mikor láttad utoljára? Barack Obama lánya már 25 éves, Malia filmrendező lett Hollywoodban
Forrás: Unsplash/History In HD

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Barack Obama lánya, Malia Obama már kiskamaszként filmrendező szeretett volna lenni.

Az Egyesült Államok 44. és egyben az első afro-amerikai elnöke, Barack Obama 1961-ben, Hawaii-on született, ugyanazon a nyáron, amikor Diana hercegné. Édesanya, Ann Dunham fehérbőrű amerikai volt, míg édesapja, id. Barack Obama kenyai származású. Szülei hamar elváltak, csupán három éves volt, amikor 1964-ben apja magára hagyta a családot és visszament Kenyába, hogy harmadszor is megnősüljön. Bár Barack Obama édesapja viszonylag fiatalon, 1982-ben elhunyt egy autóbalesetben, sok gyermeket hagyott hátra, így az exelnöknek 8 testvére van. Édesanyjának is született egy újabb gyermeke, az indonéz-amerikai pedagógus, Maya Soetoro-Ng.

Barack Obama 1992-ben vette feleségül Michelle Obama-t, aki az Egyesült Államok első afro-amerikai First Lady-je volt. Két lányuk született, Malia Ann 1998-ban, Sasha pedig 2001-ben jött a világra.

Ő Barack Obama filmrendező lánya, Malia Ann!

Íme egy friss, 2024-es fotó Barack Obama lányáról, Malia Obamáról.
forrás: Getty Images
Íme egy friss, 2024-es fotó Barack Obama lányáról, Malia Obamáról.

Malia Ann 11 éves, Sasha pedig 8 éves volt, amikor édesapjukat, Barack Obama-t 2009-ben kinevezték az Egyesült Államok elnökének. A lányok ekkor már eléggé ismertek voltak, szüleik ugyanis úgy döntöttek, nem rejtegetik őket a választási kampány során, így sokat szerepeltek a tévében, illetve különféle színpadokon, pódiumokon. Mivel Barack Obamát újraválasztották, 2017-ig lehetett ő az USA első embere, így a lányok kamaszkoruk nagyobb részében elképesztően sok figyelmet kaptak a sajtótól. 2014-ben emiatt beválasztották őket a legbefolyásosabb tinik közé a világon.

Malia Ann Obama 2017-ben lett a Harvard Egyetem tanulója, ahol 2021-ben végzett. Már kamaszlányként élénk érdeklődést mutatott a filmszakma és Hollywood iránt, azonban nem színésznőnek készült, a rendezés foglalkoztatta igazán. Mindössze 15 éves volt, amikor produkciós asszisztensként részt vehetett az Extant című sci-fi sorozat forgatásán. Ezt a lehetőséget valószínűleg annak köszönhette, hogy a produkció producere Barack Obama egyik leghíresebb támogatója, Steven Spielberg volt. Egy időben Harvey Weinstein gyakornoka volt, ebből pedig azért lett botrány, mert azon a forgatáson egy férfi őt is zaklatta, leselkedett utána és erőszakkal el akarta jegyezni az akkor mindössze 18 éves Obama-lányt.

A nehézségek ellenére az immár 25 éves Malia Obama szépen építgeti filmrendezői karrierjét, 2023-ban a Rajzás című sorozat 7 epizódját rendezte, a Sundance Filmfesztiválon pedig bemutathatta kisfilmjét, amelynek címe The Heart. Obama elsőszülöttje nem használja a teljes nevét, a stáblistákon rendbe Malia Ann néven jelenik meg, így szeretne megszabadulni híres apukája árnyékától.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép
Életmód

Félresikerült póthaj, elrontott vágás! A Next Top Model történetének 10 legrosszabb átalakítása

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!

Kép
Stílus

Zendaya ruhaválasztásával Carrie Bradshaw-t másolta: na de kinek állt jobban a szett?

Zendaya nem először merült el a nosztalgia tengerében, ezúttal Carrie Bradshaw adta neki az inspirációt!

Kép
Életmód

16 érdekesség, amit te sem tudtál a Szellemirtókról

Negyven évvel az első film sikere után most itt a Szellemirtók – A borzongás birodalma. De hogyan született az eredeti?

Kép
Sztárok

Tényleg válnak? Az Orlando Bloomról és Katy Perryről készült új fotók választ adnak a kérdésre!

Már több mint három éve annak, hogy Orlando Bloom és Katy Perry közösen mutatkoztak volna. Most végre választ adtak a pletykára, hogy tényleg válnak-e!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: A legjobb arcmaszkok 800 Ft alatt - bőrtípus és bőrprobléma szerint

Nagyon szuper akciós arcmaszkokat találtunk a Notino heti ajánlatában!