Világhírű filmrendezővel forgatott Barabás Nikolett

Világhírű filmrendezővel forgatott Barabás Nikolett

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Óriási sikerrel mutatták be a L’Ideal című filmet Franciaországban Barabás Nikolett szereplésével.

Hatalmas sikerrel, óriási érdeklődés kíséretében mutatták be május 30-án, szombaton az impozáns párizsi Le Grand Rex filmszínházban a L’Ideal című filmet a magyar származású, de Los Angelesben élő színésznő, Barabás Nikolett szereplésével. A filmet Frederick Beigbeder, világhírű filmrendező jegyzi. Hivatalos bemutatója június 15-én lesz Franciaországban.

A sztori, amelyben Barabás Nikolett is szerepet kapott

Kép

Egy fiatal édesanya, Olga (Barabás Nikolett) castingra viszi gyönyörű kislányát, ahol a főnök nem más, mint Octav, (Gaspard Proust), aki nem mellesleg a kislány édesapja. Ez a nemvárt fordulat teljesen megváltoztatja Octav életét, aki egészen kislánya felbukkanásáig falta az életet és a nőket. Rengeteget szórakozott, élvezte a csillogást, a gazdagságot, a sok pénzt. Gyermekének váratlan felbukkanása azonban felébreszti benne az apai érzéséket. Megtanulja becsülni az életet, megtalálja az igazi boldogság kulcsát.

Frederick Beigbeder – elismert rendező, bestseller író és a Lui című magazin főszerkesztője – legújabb filmje felrántja a leplet a modellvilág buktatóiról, hátat mutat a csillogásnak és fényűző életmódnak, felnyitja mindenki szemét, megmutatja az élet igazi értékeit – ami nem a szépség, gazdagság és csillogás.

„A filmforgatás életem egyik legnagyobb élménye volt, és nagyon boldog vagyok, hogy én kaphattam a L’Ideal című filmben az egyik szerepet – meséli Barabás Nikolett. „Az egész csodálatos volt. Fantasztikus emberekkel dolgozhattam együtt, akikkel kellemesen összecsiszolódtunk. A forgatás alatt egyszer sem volt nézeteltérés közöttünk, mindenki egyet akart és senki sem harcolt a másikkal – osztotta meg élményeit a színésznő, aki a rendezőről, Frederick Beigbederről is elismerően nyilatkozott: „Ő egy lenyűgöző, csodálatos és őszinte ember. Pozitív, elfogadó, humoros, haladó szellemű. Csupa öröm és boldogság vele a forgatás”.

Több Woody Allen filmben is szerepelt

Kép

A filmben Niki mellett még olyan neves színészek kaptak szerepet, mint például Audrey Fleurot, aki a moziban Octav asszisztensét játsza, illetve Olga (Niki) szerelmét alakítja. Audrey fiatal kora ellenére, már sok világhírű filmben is játszott. Láthattuk őt Életrevalókban, számos Woody Allen filmben, de Audrey Tautou oldalán is szerepelt már a Nathalie második életében.

Barabás Nikolett Cuba Gooding Juniorral és Ashton Kutcherrel is forgatott

Kép

Barabás Nikolett pályafutása modellkedéssel indult, majd később a színészetbe is belekóstolt, sikerrel. Jelenleg Los Angelesben él, de évente kétszer, háromszor, ahogy a munkája engedi, hazalátogat Budapestre. Felkérései hazánkban most is vannak. Jelenleg az Univer reklámban láthatjuk Őt Nagy Ervin oldalán, de forgatott már Ashton Kutcherrel, kapott szerepet a Mentőexpedició című filmben Matt Damon főszereplésével illetve nemrég Cuba Gooding Juniorral is dolgozott együtt egy Los Angelesben készült Pepsi mini reklámfilmben.

Van belőle még egy

Kép

Itthon láthattuk még Nikit az Éva magazin címlapján ikertestvérével, Barabás Brigivel közösen, illetve csodálhattuk Őt a Cosmopolitan egyik nemrég megjelent számában is, ahol gyönyörű ruhákat mutat be a páratlan szépségű színésznő.

Így készül Barabás Niki a Los Angeles-i bikiniszezonra – kattints!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!

Kép
Életmód

7 varázslatosan hangulatos vár Magyarországon, amit egyszer látnod kell

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!