„Példakép mindenki, aki mer úgy létezni a világban, ahogyan szeretne“ - interjú Bálint Biankával, azaz Bianiconnal

„Példakép mindenki, aki mer úgy létezni a világban, ahogyan szeretne“ - interjú Bálint Biankával, azaz Bianiconnal
Forrás: Bianicon

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Facebook
Twitter
Pinterest

A hónap témája: body positivity. Példaértékű nők, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Most ismerd meg az Instagram népszerű tetováló művészének, Bálint Biankának, vagy ahogy sokan ismerik, Bianiconnak a történetét!

„Pontos dátumot nem tudnék mondani, de azt tudom, hogy már bőven elmúltam 20, amikor elkezdtem elfogadóbbá válni önmagammal szemben. Tetováltam, összeköltöztem saját albérletbe életem szerelmével, úgy éreztem enyém a világ és annyira nem számít, hogy nézek ki, nem az a lényeg. Én sem azzal foglalkozom más hogy néz ki, hanem hogy hogy viselkedik” - vallja Bálint Bianka, Bianicon, aki nem jön zavarba, ha olyan képet is kiposztol magáról, ahol épp nincs frissen szőrtelenítve, vagy látszanak a terhessége utáni stríái. „Önmagunk elfogadása (legyen az külső vagy belső) nem egy olyan dolog, amit az ember ha egyszer kipipál a listáján többet nem kell vele foglalkoznia.Vannak jó és rossz napok, az arány a nem mindegy. Nekem már több a jó, azaz mikor belenézek a tükörbe és rendben vagyok, sőt kifejezetten jólesik belenézni. De olyan napok is vannak, amikor csak azt veszem észre ami éppen akkor zavar.” Mondja a tetováló művész, aki szerint születésünktől fogva meg kell felelnünk valaminek, valakinek nemtől függetlenül, és a közösségi média szerepéről is fontos gondolatokra hívja fel a figyelmet.

„Hazugság lenne szerintem azt mondani, hogy a közösségi média felelőssége az, hogy ha te meg akarsz felelni valakinek. Ez egy platform amit lehet rosszul és jól is használni. A te felelősséged, hogy mennyire használod tudatosan. Te ismered magad a legjobban, neked kell meghozni azt a döntést, hogyha valakitől rosszul érzed magad, akkor nem fogyasztod a tartalmait” - vélekedik Bianka, majd arról is beszél, hogy szülőként mekkora felelősséget érez abban, hogy a gyermeke is elfogadó legyen majd önmagával szemben. „Most, hogy már én is anya vagyok, úgy érzem szülőként óriási a szerepem abban, hogy a gyerekem, hogyan viszonyul majd magához ha nagyobb lesz. Talán az én szerepem a legnagyobb ebben. Elfogadom amilyen, nem kontrollálom az érzéseit, viselkedését csak azért mert nekem, vagy ha közösségben vagyunk, másnak esetleg kényelmetlen. Ha úgy érzi lehet önmaga és akkor is szeretni fogják, nem azt fogja figyelni, hogyan kell viselkednie ahhoz hogy mások elfogadják, szeressék. Szerintem itt kezdődik a szemléletváltás. A változást pedig mindenkinek magában kellene elkezdenie, egyszerűen nem mutogathatunk másra mindig.”
Hívja fel a figyelmet Bianka, aki arról is megosztja gondolatait, hogy mit tehetünk az önszeretet érdekében: „Tudom, hogy nem mindenki teheti meg, hogy szakemberhez járjon, így talán az is segíthet, ha nem követünk olyan profilt, aki picit is rossz érzést kelt bennük, és olyanok tartalomgyártókat követünk csak, akikkel hasonlóan gondolkodnak dolgokról. Önismeret, önazonosság, saját magunk erősítése, megértése és valódi szeretete szempontjából ez nagyon fontos“ - hangsúlyozza Bianicon, aki zárásképp azt is elárulja, hogy neki kik a kedvencei az Instagramon. „Példakép mindenki, aki mer úgy létezni a világban, ahogyan szeretne. Bevallom, leginkább külföldi embereket követek ebben a témában. A teljesség igénye nélkül ők: @Saggysara, @Isabelladavis6, @_nelly_london, @joannajkenny.”

Most pedig jöjjön még egy követendő példa: Danae Mercert több millióan követik már az Instagramon, és ehhez nem kellett más, mint az, hogy őszintén mutassa meg testét, naracsbőröstül, mindenestül, és felhívja a figyelmet a beállított fotók és valóság közötti különbségre!

Galéria / 8 kép

Maga az önbizalomlöket! Danae Mercer leginspirálóbb posztjai

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Kép
Sztárok

Lekapták őket: Már nem tudják tovább titkolni, ő a Bridgerton sorozat sztárjának gyönyörű barátnője! - FOTÓ

Colin Bridgertont alakító szexi színész már nem tudja tovább titkolni kapcsolatát, ugyanis lencsevégre kapták őket. Mutatjuk, ki Luke Newton csinos barátnője!

Kép
Szépség

Tényleg árthat hajunknak a sós víz? Ha erre figyelsz, nem lehet baj a nyaralás során

A nyári tengerparti nyaralások alkalmával nem csupán bőrünk védelme érdemel kiemelt figyelmet, hanem fontos, hogy hajtincseink is megfelelő ápolásban és gondoskodásban részesüljenek. Mutatjuk, hogyan!

Kép
Életmód

Már nem a fehérje a legnagyobb táplálkozási őrület: 2024-ben ez a makrotápanyag vált a legfontosabbá

Igen, igen, fontos a fehérjebevitel, de 2024-ben a rostok kerültek a reflektorfénybe!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 15 kihagyhatatlan nyári ruha 15 ezer forint alatt

A nyári ruhák terén tényleg megéri a változatosságra törekedni.

Kép
Életmód

Hiányuk demenciához vezethet! Avagy íme a 6 legerősebb agyműködést serkentő vitamin

Az emberi agy a testünk legbonyolultabb szerve. Felelős a gondolkodásért, az érzelmekért, a memóriáért, a tanulásért, a kreativitásért és még hosszan sorolhatnánk. Ahogy öregszünk, vagy ha krónikus betegségekkel küzdünk, a kognitív funkcióink romlani kezdhetnek. Ez a hanyatlás számos tényezőből eredhet, beleértve a nem megfelelő táplálkozást, a genetikai hajlamot, a stresszt, és természetesen a vitaminhiányokat is. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a vitaminokat, melyek az agyműködés serkentéséért is felelnek.

Kép
Sztárok

Volt, hogy tizenhárom hónap alatt 42 kilót fogyott! Avagy 10 őrültes dolog Karl Lagerfeldről

Karl Lagerfeld életét megannyi titok és szóbeszéd lengte körbe és ez a varázs az évek múlásával sem veszít érdekes bájából.