Ő Katara az Avatár: Az utolsó léghajlítóban! A 17 éves Kiawentiio Tarbell így néz ki a valóságban

Ő Katara az Avatár: Az utolsó léghajlítóban! A 17 éves Kiawentiio Tarbell így néz ki a valóságban
Forrás: Netflix

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Kiawentiio Tarbell kapta a női főszerepet az Avatár: Az utolsó léghajlító című sorozatban.

Február 22-én, csütörtökön debütál a Netflixen az év egyik legjobban várt sorozata, az Avatár: Az utolsó léghajlító, amelyet világszerte nagy érdeklődés övez. Ennek oka az a rendkívül népszerű, Emmy-díjjal jutalmazott rajzfilmsorozat, amely angolul ugyanezt a címet viselte (magyarul: Avatár – Aang legendája), és amely a mostani történet alapjául is szolgált.

A történet egy 12 éves, különleges képességekkel bíró fiúról, Aang-ról szól, aki nem más, mint az Avatár, vagyis az egyetlen olyan személy, aki fantasztikus erejének köszönhetően képes elhozni a békét egy borzalmas és kegyetlen háború által feldúlt világba. Aang feladata, hogy elsajátítsa mind a négy elemi erőt, vagyis a léghajlításon túl meg kell tanulnia idomítani a földet, a vizet és a tüzet. Minderre teljesen egyedül még ő sem lenne képes, ezért vannak mellette hű társai, Katara és a Sokka a Víz Népéből.

Kiawentiio Tarbell alakítja Katara-t az Avatár: Az utolsó léghajlítóban

Az Avatár: Az utolsó léghajlító női főszerepét a 2006-ban született, mindössze 17 éves színésznő, Kiawentiio Tarbell kapta, ő alakítja a sorozatban Katara-t, a vízidomár lányt. Az Észak-Amerikában csak Kiawentiio néven ismert fiatal sztár a Mohawk indián törzs leszármazottja, erre pedig nagyon büszke. Kettős állampolgár, Kanada és az USA is az otthona, ez annak köszönhető, hogy a rezervátum, ahol született, épp a két ország határán terül el.

Kép
forrás: Getty Images

Noha Kiawentiio, akinek különleges keresztneve azt jelenti, „szép reggel”, még a 18-at sem töltötte be, egészen komoly karriert tudhat maga mögött, korábban bemutatkozott már, mint énekesnő és dalszerző, 2019-ben pedig szerepelt az Anne, E-vel a végén! című sorozatban, 2020-ban pedig a Beans című filmben láthatta a közönség.

Kiawentiio már most nagyon népszerű a fiatalok körében, Instagramon 300 ezren követik. Ezen a felületen gyakran posztol az életéről, utazásairól és persze a munkáiról, sok tartalom került fel ide az Avatár: Az utolsó léghajlítóval kapcsolatosan is. Az egyre nagyobb nemzetközi siker ellenére Kiawentiio egyelőre sok tekintetben átlagos, kamaszokra jellemző életet él, moziba jár a barátnőivel, festi a haját, sminkel és sok-sok szelfit készít.

Az Avatárból korábban egy kevésbé sikerült film is készült, íme néhány hasonló példa, ahol a film bukott, a sorozat viszont tartolt a nézők szerint!

Galéria / 6 kép

6 sorozat, ami jobb lett, mint az alapját adó film

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

A szakértő figyelmeztet: 3 tápanyag, aminek hiánya miatt lassul a fogyás

Sokkal lassabban megy a fogyás, ha ezt a három tápanyagot kihagyod az étkezésedből!

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép
Életmód

Félresikerült póthaj, elrontott vágás! A Next Top Model történetének 10 legrosszabb átalakítása

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!

Kép
Stílus

Zendaya ruhaválasztásával Carrie Bradshaw-t másolta: na de kinek állt jobban a szett?

Zendaya nem először merült el a nosztalgia tengerében, ezúttal Carrie Bradshaw adta neki az inspirációt!

Kép
Életmód

16 érdekesség, amit te sem tudtál a Szellemirtókról

Negyven évvel az első film sikere után most itt a Szellemirtók – A borzongás birodalma. De hogyan született az eredeti?

Kép
Sztárok

Tényleg válnak? Az Orlando Bloomról és Katy Perryről készült új fotók választ adnak a kérdésre!

Már több mint három éve annak, hogy Orlando Bloom és Katy Perry közösen mutatkoztak volna. Most végre választ adtak a pletykára, hogy tényleg válnak-e!