Ő Katara az Avatár: Az utolsó léghajlítóban! A 17 éves Kiawentiio Tarbell így néz ki a valóságban

Ő Katara az Avatár: Az utolsó léghajlítóban! A 17 éves Kiawentiio Tarbell így néz ki a valóságban
Forrás: Netflix

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Kiawentiio Tarbell kapta a női főszerepet az Avatár: Az utolsó léghajlító című sorozatban.

Február 22-én, csütörtökön debütál a Netflixen az év egyik legjobban várt sorozata, az Avatár: Az utolsó léghajlító, amelyet világszerte nagy érdeklődés övez. Ennek oka az a rendkívül népszerű, Emmy-díjjal jutalmazott rajzfilmsorozat, amely angolul ugyanezt a címet viselte (magyarul: Avatár – Aang legendája), és amely a mostani történet alapjául is szolgált.

A történet egy 12 éves, különleges képességekkel bíró fiúról, Aang-ról szól, aki nem más, mint az Avatár, vagyis az egyetlen olyan személy, aki fantasztikus erejének köszönhetően képes elhozni a békét egy borzalmas és kegyetlen háború által feldúlt világba. Aang feladata, hogy elsajátítsa mind a négy elemi erőt, vagyis a léghajlításon túl meg kell tanulnia idomítani a földet, a vizet és a tüzet. Minderre teljesen egyedül még ő sem lenne képes, ezért vannak mellette hű társai, Katara és a Sokka a Víz Népéből.

Kiawentiio Tarbell alakítja Katara-t az Avatár: Az utolsó léghajlítóban

Az Avatár: Az utolsó léghajlító női főszerepét a 2006-ban született, mindössze 17 éves színésznő, Kiawentiio Tarbell kapta, ő alakítja a sorozatban Katara-t, a vízidomár lányt. Az Észak-Amerikában csak Kiawentiio néven ismert fiatal sztár a Mohawk indián törzs leszármazottja, erre pedig nagyon büszke. Kettős állampolgár, Kanada és az USA is az otthona, ez annak köszönhető, hogy a rezervátum, ahol született, épp a két ország határán terül el.

Kép
forrás: Getty Images

Noha Kiawentiio, akinek különleges keresztneve azt jelenti, „szép reggel”, még a 18-at sem töltötte be, egészen komoly karriert tudhat maga mögött, korábban bemutatkozott már, mint énekesnő és dalszerző, 2019-ben pedig szerepelt az Anne, E-vel a végén! című sorozatban, 2020-ban pedig a Beans című filmben láthatta a közönség.

Kiawentiio már most nagyon népszerű a fiatalok körében, Instagramon 300 ezren követik. Ezen a felületen gyakran posztol az életéről, utazásairól és persze a munkáiról, sok tartalom került fel ide az Avatár: Az utolsó léghajlítóval kapcsolatosan is. Az egyre nagyobb nemzetközi siker ellenére Kiawentiio egyelőre sok tekintetben átlagos, kamaszokra jellemző életet él, moziba jár a barátnőivel, festi a haját, sminkel és sok-sok szelfit készít.

Az Avatárból korábban egy kevésbé sikerült film is készült, íme néhány hasonló példa, ahol a film bukott, a sorozat viszont tartolt a nézők szerint!

Galéria / 6 kép

6 sorozat, ami jobb lett, mint az alapját adó film

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!