Sorozat készül Audrey Hepburn életéről

Sorozat készül Audrey Hepburn életéről
Forrás: Derek Hudson/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Filmcsillag, divatikon, aktivista, jószolgálati nagykövet, anya – Ki volt valójában Audrey Hepburn? Az alkotók, köztük a színésznő fia, azt ígérik most megismerhetjük a sztár legigazibb arcát.

A Briliáns barátnőim és Az ifjú pápa című sorozatokat gyártó produkciós cég, a Wildside izgalmas feladatot vállalt: önéletrajzi ihletettségű sorozatot készítenek a XX. század egyik legikonikusabb színésznőjéről, Audrey Hepburnről, méghozzá a második házasságából született fia, Luca Dotti közreműködésével.

Genf, 1969 A. Dotti, S. H. Ferrer, A. HepburnAudrey Hepburn kétszer házasodott, első férje Mel Ferrer volt, a második pedig az olasz pszichiáter, Dr Andrea Dotti, aki közel tíz évvel volt fiatalabb a színésznőnél. A színésznő 39 éves, az orvos 30 éves volt, mikor esküt fogadtak egymásnak a genfi városházán. Mindkét házasságából egy-egy fia született, Sean Hepburn Ferrer és Luca Dotti.
forrás: Bettmann via Getty Images

Genf, 1969 A. Dotti, S. H. Ferrer, A. Hepburn

Audrey Hepburn kétszer házasodott, első férje Mel Ferrer volt, a második pedig az olasz pszichiáter, Dr Andrea Dotti, aki közel tíz évvel volt fiatalabb a színésznőnél. A színésznő 39 éves, az orvos 30 éves volt, mikor esküt fogadtak egymásnak a genfi városházán. Mindkét házasságából egy-egy fia született, Sean Hepburn Ferrer és Luca Dotti.

Mint minden ikonról, Audrey Hepburnről is szárnyra kapott több legenda és titok beteljesületlen szerelmekről, lefújt esküvőről, amely halála után közel harminc évvel is izgalomba tartja a mozi és divatvilágot, és úgy tűnik, végre elérkezett az idő, hogy betekintést nyerjünk a színésznő kameráktól és nyilvánosságtól védett életébe is.

Audrey

Az előkészületek alatt álló sorozat forgatókönyvének cselekményvázát Audrey Hepburn fiatalabbik fia, Luca Dotti jegyzi, akinek a neve és származása a garancia arra, hogy a nézők megtudják, ki is volt valójában Audrey Hepburn.

A színésznő máig Hollywood egyik legragyogóbb csillaga, a Római vakáció és az Álom luxuskivitelben című filmek sztárja, aki végül a mozi helyett inkább a családját választotta, és élete utolsó éveiben az UNICEF nagyköveteként tevékenykedett. Habár számos életrajzi könyv született már róla, bizonyos szálak elvarratlanak maradtak. Idáig...

Galéria / 11 kép

Így néznek kis most Audrey Hepburn gyerekei

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok