Ismerd meg a nővényi őssejtek hatását a kozmetikában - Anti-aging hazai professzionális márkával

Ismerd meg a nővényi őssejtek hatását a kozmetikában - Anti-aging hazai professzionális márkával
Forrás: PR
Facebook
Twitter
Pinterest

Növényi őssejtek? Peptidek? Kaviár a kozmetikumokban? – Hogyan hatnak az új generációs hatóanyagok az öregedésre?

A szépségipar az elmúlt években az egyik legdinamikusabban fejlődő iparágak egyike, csúcs-hatóanyagok, kozmetikai gépek, eszközök hadát vethetjük be, hogy késleltessük az öregedési folyamatokat. Ha nekilátunk kutakodni a legmodernebb kozmetikai hatóanyagok közt, hamar belefutunk a növényi őssejtes szérumokba, kaviáros arckrémekbe, peptides elixírekbe amelyek tényleg egyedülálló lehetőséget rejtenek magukban, ha a bőrünk fiatalságának megőrzéséről van szó. Nézzük, mit tudnak és miből nyerik ki őket!

A növényi őssejtek kiemelkedő jelentőséggel bíró újgenerációs hatóanyagok, amikor is növények biotechnológiai eljárással készült őssejtjeit alkalmazzák kozmetikai célokra. Az őssejtek speciális fehérjéket, zsírokat, szénhidrátokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Úgy kell elképzelni, hogy egyfajta katalizátorként működnek, és az emberi bőr őssejtjeit aktivitásra késztetik, növelik működőképességüket. Segítik az emberi bőr megújulását, serkentik az őssejtek termelődését, javítják a sejtek DNS-hibáit, növelik a bőr regenerációra és védekezésre való képességét, végső soron ránctalanítanak és feszesítenek.

Kép
forrás: PR

A 3Peptides mezoterápiás ránctalanító arcápoló család hatékony megoldást kínál a fiatalodni vágyó hölgyeknek, azoknak is akik az orvosi esztétikai kezelések során alkalmazott tűszúrásoktól tartanak. Könnyen elérhetővé válik a botox fiatalító, ránctalanító hatása otthonunkban. A tű nélküli mezoterápiás kozmetikai sorozat olyan 3 Peptidre épülő szuperkomplexet tartalmaz, amelyek a tűszúrás mélységében hatnak és az adott bőrproblémák gyökerére fókuszálva képesek a bőrtüneteket minél hatékonyabban mérsékelni. Fiatalítanak, ránctalanítanak, sejtmegújító és regeneráló hatásúak.

Kép
forrás: PR

A kaviár a luxus bőrápolás szinonimája, igazi különlegességnek számít a kozmetikumokban. A kaviár sejtszintű felépítése kísértetiesen hasonlít a bőr felépítésére: egyaránt 50-70%-ban tartalmaz vizet, egymáshoz hasonló százalékban tartalmaz zsírokat, fehérjét és nyomelemeket is. A kaviár tartalmú kozmetikumok, tökéletes megoldást jelentenek minden 40 év feletti nő számára. Intenzív ránctalanítanak, hidratálnak és regenerálják a sejteket. Fokozzák a fakó, száraz és érzékeny bőr nedvességmegkötő képességét, mérséklik az irritációt, felgyorsítják a regenerációs folyamatokat és lassítják a bőr öregedését. Sejtregeneráló és antioxidáns hatásuknak köszönhetően csökkentik a ráncok mélységét, fokozzák a kollagén termelést.

Kép
forrás: PR

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok