Az internet nem felejt! Anne Hathaway ma már biztosan nem venné fel ezt a bimbóvillantós darabot

Az internet nem felejt! Anne Hathaway ma már biztosan nem venné fel ezt a bimbóvillantós darabot
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Anne Hathaway kifinomult stílusáról ma már ódákat zengenénk, ám voltak olyan idők, amikor az aktuális trendválaszték nála sem épp a jó ízlés malmára hajtotta a vizet.

Anne Hathaway neve 2006-ban, Az ördög Pradát visel bemutatója után vésődött be végleg a divat nagy lexikonjába. Jól kiérdemelt stabil helyét azóta is tartja, és minden bizonnyal ma már ő is csak meglepetten tekint vissza azokra az időkre, amikor a jó ízlés a sztárok között is csak elvétve ütötte fel a fejét.

Sokáig reménykedtünk abban, hogy a 2000-es évek trendjeit a divatszakma sem szívesen hozza vissza majd, ám ez az egész évtized olyan csábító kihívások elé állította a tervezőket, melynek idővel ők sem tudtak ellenállni. A recept pedig bevált és kétségtelenül ez most a legnépszerűbb korszak a múltidézések táborában még annak ellenére is, hogy közel két évtizeddel ezelőtti megjelenésünk nem mindig állt a helyzet magaslatán. Mindezek fényében pedig kimondottan érdekes volt ráakadnunk erre a vörös szőnyegtörténeti kincsre, aminek láttán minden bizonnyal Anne Hathaway fejében sem egy stílustól pezsgő időszak képei elevenednek majd meg.

A színésznő a 2003-ban bemutatott Rock Suli premierjére ugyanis egy olyan sötétbarna összeállítást választott, ami bárhogyan is szépítjük, nem sokat hagyott a fantáziára. Anne-t pedig meg kell hagyni, hogy azóta sem láttuk ennyire merész szettben mosolyogni a villogó vakuk előtt!

Még több képért és meglepő részletért lapozz tovább az Insta-galériában!

Ezt a merészen áttetsző anyagú felsőrészt ma már minden bizonnyal nem kapná fel egy családi film bemutatójára, de akkoriban még a legnagyobb hírességek is hajlamosak voltak tévútra tévedni egy-egy elsőre jónak tűnő divathúzás kapcsán, meg egyébként amúgy is....

Galéria / 12 kép

12 sztárkép, ami bizonyítja, milyen őrült volt a 2000-es évek

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves