America Ferrera férje is szerepet kapott a Barbie-filmben - Ráadásul nem is akárkit alakít!

America Ferrera férje is szerepet kapott a Barbie-filmben - Ráadásul nem is akárkit alakít!
Forrás: Getty Images

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Facebook
Twitter
Pinterest

America Ferrera egészen a premierig titokban tartotta rajongói előtt azt, hogy férjével közös projekten dolgoztak.

America Ferrera nevét a legtöbben a 2005-ben bemutatott Négyen egy gatyában című film után ismerték meg igazán, és bár a színésznő az elmúlt években is aktívan dolgozott, az korábbi nagy sikerek jó ideje elkerülték. Sokak szerint pont a legjobbkor jött a Barbie-film az életében, ami után számítani lehet majd arra, hogy karrierje újabb és ajánlatokkal teli irányt vegyen.

A 39 éves színésznő imádta a forgatásokat, és ajándéknak érezte azt, hogy Greta Gerwig rá bízta a film egyik kulcsfontosságú monológját, amit America Ferrera szeretett volna annyira hitelesen és tökéletesen előadni, hogy elmondása szerint 30-50 felvétel készült arról a bizonyos jelenetről csak azért, hogy tökéletesen sikerüljön. Meg persze más miatt is különleges volt neki ez a projekt, ugyanis férje egy kis cameo erejéig feltűnik az alkotásban -ráadásul egy nagyon is testhezálló szerepben!

Na de kezdjük is gyorsan az elején!

America Ferrera elnöki ösztöndíjjal került a Dél-Kaliforniai Egyetemre, ahol rögtön két szakot is választott magának, így színházi és nemzetközi kapcsolatok vonalon kezdte meg tanulmányait. 2005-ben az intézmény falai között ismerkedett meg Ryan Piers Williamsszel, aki őt választotta a készülő diákfilmje egyik női szereplőjének. A találkozásból szerelem, majd 2010 júniusában eljegyzés lett, egy évvel később pedig egy boldogító igennel pecsételtek meg hivatalosan is kapcsolatukat. Fiuk Sebastian, 2018 májusában, míg lányuk Lucia, 2020 júniusában született.

A színésznő férje 2007-ben kezdett el színészkedni, de mellette producerként és íróként is tevékenykedik. Legutoljára a 2018-ban bemutatott 1985 című filmben szerepelt, így ő is nagyon örült annak, amikor felmerült azon lehetőség, hogy felesége mellett játsszon a Barbie-ban. Ryan Piers Williams ugyanis stílszerűen nem mást alakított, mint America Ferrera karakterének, Gloriának a férjét. Igen, ő az a szemüveges férfiú, aki éppen spanyolul tanul, miközben semmit sem sejt arról, hogy felesége és lánya egy másik dimenzió felé tartanak. America egy interjúban elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy így hozta az élet, és bár gyerekeik még túl kicsik ahhoz, hogy érdekelje őket, hogy a szüleik egy ilyen kasszasikerben játszottak együtt, de minden bizonnyal ha nagyobbak lesznek, akkor nekik is megmutatják majd a filmet.

És ha már szóba jött a film, akkor nézd meg hogy milyen komolyabb állomásokkal járt a Barbie evolúció eddig!

Galéria / 16 kép

Barbie evolúciója az elmúlt 64 évben

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Kép
Életmód

A leptinrezisztencia árulkodó tünetei és 4 természetes kezelési módja

Sokan küzdenek az elhízással és az étel utáni állandó sóvárgással, anélkül, hogy pontosan tudnák, mi áll a háttérben. A leptinrezisztencia egy olyan állapot, amikor a szervezet nem reagál megfelelően a leptin nevű hormon jelenlétére. Ez a hormon a zsírszövetben termelődik, ahol az étvágyat szabályozza és az energiagazdálkodást irányítja. Ha a szervezet nem tudja megfelelően érzékelni a leptin jelenlétét, akkor az továbbra is éhesnek érzi magát, még akkor is, ha az egyén hatalmas mennyiségű ételt fogyaszt, és túlsúlyos lesz.

Kép
Sztárok

Bréking: Palvin Barbi így érkezett meg a cannes-i filmfesztiválra - fotók

Figyelem, Palvin Barbi 5 év után ismét Cannes-ban!

Kép
Szépség

Martha Stewart ragyogó arcbőrének titka ez az 5 ezer forintos termék: eltünteti a sápadtságot és kiegyenlíti az arcbőrt!

Martha Stewart kedvenc sminkterméke nem más, mint a nyári sminktrendek egyik alapköve! Most már itthon is kapható ez a legnépszerűbb highlighter!

Kép
Sztárok

10 meleg színész, akik heteroszexuális karaktert alakítottak

Jonathan Bailey sokunk bánatára a férfiakhoz vonzódik, de nem ő az egyetlen meleg színész, aki heteroszexuális karaktert alakít a legtöbb szerepében!

Kép
Életmód

Smink nélkül mentem az esküvőmre: életem legjobb döntése volt!

Egy névtelen menyasszony esküvői története bejárta az internetet!

Kép
Életmód

9 szokás, amit a hiperegészséges emberek követnek: ezért olyan erős az immunrendszerük

Te is szeretnél szuperegészséges lenni, fitten élni, és kicsattanó energiával bírni mindennap? Nos, az alábbiakban olyan szokásokat gyűjtöttünk össze, melyek nemcsak abban segítenek, hogy egészséges legyél, de hozzájárulnak ahhoz is, hogy az immunrendszered legyőzze a vírusokat, és szinte sose legyél beteg. Mutatjuk is, melyek ezek!