Ő Amber Heard testvére, aki könyörgött neki, hogy ne menjen hozzá Johnny Depphez

Ő Amber Heard testvére, aki könyörgött neki, hogy ne menjen hozzá Johnny Depphez
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Amber Heard húga, Whitney Henriquez már kétgyerekes anyuka.

Amber Heard nevét mindenki ismeri, ő Johnny Depp második felesége, aki az egész világ előtt vádolta családon belüli erőszakkal a színészt. 2012-ben kezdtek el randizgatni, 2015-ben házasodtak össze, botrányos válásuk pedig 2017-ben fejeződött be.

Miután nemrégiben elolvasta Amber Heard bántalmazásról szóló cikkét egy magazinban, amiben áldozatként tüntette fel magát, Johnny Depp úgy döntött, nem hagyja annyiban a dolgot. Saját bevallása szerint ugyanis soha életében nem volt erőszakos egyetlen nővel sem. Az igazságot jelenleg a bíróság igyekszik kideríteni.

Amber Heard testvére, Whitney

A tárgyalássorozat természetesen mindkét felet megviseli, sem Johnny Depp, sem pedig Amber Heard nem élvezi, hogy az egész világ tudomást szerez kapcsolatuk, házasságuk legsötétebb pillanatairól. Ebben a helyzetben szükségük van a szeretteik támogatására, a színésznő mellett például mindig ott van húga, Whitney Heard, férjezett nevén Whitney Henriquez.

A két nő elképesztően hasonlít egymásra, le sem tagadhatnák, hogy testvérek. Magasak, karcsúak, egyformán dús, szőke hajkoronával büszkélkedhetnek, az orruk és a szemük is csaknem ugyanolyan.

Amber Heard korábban azt nyilatkozta, Whitney a legjobb barátja, cinkostársa. Ennek fényében nem meglepő, hogy ő is vallomást tett a bíróságon. Azt mondta, látta a jeleket, látta nővére felpuffadt arcát és a véraláfutásokat, ezért könyörgött neki, hogy ne menjen hozzá a sztárhoz.

Whitney Henriquez néhány évvel ezelőtt ment férjhez, ma már kétgyermekes anyuka. Az életét, mindennapjait bárki nyomon követheti, Instagram-oldala nyilvános, 16,5 ezer feliratkozóval. Itt gyakran mutatja meg cuki gyermekeit, de híres nővéréről is gyakran posztol.

Amber Heard és Whitney Henriquez édesanyja 2020-ban hunyt el, azóta ők ketten gondoskodnak megözvegyült édesapjukról. A színésznő testvére gyakran tesz közzé családi képeket, így például posztolt olyat is, amin még mind a négyen szerepelnek.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 13 kép

Ilyenek voltak Johnny Depp eddigi kapcsolatai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.