Ő Amber Heard testvére, aki könyörgött neki, hogy ne menjen hozzá Johnny Depphez

Ő Amber Heard testvére, aki könyörgött neki, hogy ne menjen hozzá Johnny Depphez
Forrás: Getty Images

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

Amber Heard húga, Whitney Henriquez már kétgyerekes anyuka.

Amber Heard nevét mindenki ismeri, ő Johnny Depp második felesége, aki az egész világ előtt vádolta családon belüli erőszakkal a színészt. 2012-ben kezdtek el randizgatni, 2015-ben házasodtak össze, botrányos válásuk pedig 2017-ben fejeződött be.

Miután nemrégiben elolvasta Amber Heard bántalmazásról szóló cikkét egy magazinban, amiben áldozatként tüntette fel magát, Johnny Depp úgy döntött, nem hagyja annyiban a dolgot. Saját bevallása szerint ugyanis soha életében nem volt erőszakos egyetlen nővel sem. Az igazságot jelenleg a bíróság igyekszik kideríteni.

Amber Heard testvére, Whitney

A tárgyalássorozat természetesen mindkét felet megviseli, sem Johnny Depp, sem pedig Amber Heard nem élvezi, hogy az egész világ tudomást szerez kapcsolatuk, házasságuk legsötétebb pillanatairól. Ebben a helyzetben szükségük van a szeretteik támogatására, a színésznő mellett például mindig ott van húga, Whitney Heard, férjezett nevén Whitney Henriquez.

A két nő elképesztően hasonlít egymásra, le sem tagadhatnák, hogy testvérek. Magasak, karcsúak, egyformán dús, szőke hajkoronával büszkélkedhetnek, az orruk és a szemük is csaknem ugyanolyan.

Amber Heard korábban azt nyilatkozta, Whitney a legjobb barátja, cinkostársa. Ennek fényében nem meglepő, hogy ő is vallomást tett a bíróságon. Azt mondta, látta a jeleket, látta nővére felpuffadt arcát és a véraláfutásokat, ezért könyörgött neki, hogy ne menjen hozzá a sztárhoz.

Whitney Henriquez néhány évvel ezelőtt ment férjhez, ma már kétgyermekes anyuka. Az életét, mindennapjait bárki nyomon követheti, Instagram-oldala nyilvános, 16,5 ezer feliratkozóval. Itt gyakran mutatja meg cuki gyermekeit, de híres nővéréről is gyakran posztol.

Amber Heard és Whitney Henriquez édesanyja 2020-ban hunyt el, azóta ők ketten gondoskodnak megözvegyült édesapjukról. A színésznő testvére gyakran tesz közzé családi képeket, így például posztolt olyat is, amin még mind a négyen szerepelnek.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 13 kép

Ilyenek voltak Johnny Depp eddigi kapcsolatai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.