Akkor és most: Így alakult át Kim Kardashian alakja az elmúlt 16 évben

Akkor és most: Így alakult át Kim Kardashian alakja az elmúlt 16 évben
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Kim Kardashian teste az utóbbi években nem kis változáson esett át!

Kim Kardashian alakja, és persze külseje mindig is lázban tartotta a sajtót. És bár valóságshow sztár sosem vállalta fel a nyilvánosság előtt azt, hogy műtéti úton érte el a vágyott végeredményt, a rajongói szemében valamiért mindig is egyértelmű volt az, hogy a 42 éves híresség nem a genetikai adottságai miatt néz ki úgy, ahogy.

Az utóbbi időszakban azonban valami megváltozott! A mostanság a leginkább a saját alakformáló márkáját, a SKIMS-et népszerűsítő híresség 2022 év elején 21 kilogrammot dobott le azért, hogy a MET-gála vörös szőnyegére Marilyn Monre ikonikus ruhájában érkezhessen. Az eseményt követő megosztó véleményhullám után pedig továbbra is sikerült megtartani karcsú és nőies alkatát. Sokak szerint az átalakulását erősen befolyásolta az, hogy egy viharos procedúrát követően végleg elvált egykori férjétől, Kanye Westtől, illetve 9 hónapnyi együttlét után búcsút mondott a nála 13 évvel fiatalabb kedvesének Pete Davidsonnak is. Ennek fényében Kim Kardashian teste sokak szerint élő példája a „bosszútest” fogalmának.

Számos interjúban őszintén mesélt arról, hogy a céljai érdekében az extrém diétától sem riadt el, és nemcsak a kalóriadús falatokat zárta ki az étrendjéből, de a cukrot és a szénhidrátot is. A Twitterezők szerint azonban az önsanyargatás ezen fajtája már erősen súrolja a káros határát, miközben Kim igazából nem is nagyon érti azt, hogy hol is van mindebben a probléma?!

Ha éheznék, és túlságosan egészségtelenül csinálnám, akkor természetesen azt mondanám, hogy ez egy nem jó üzenet. De volt táplálkozási szakértőm, volt edzőm. Soha életemben nem ittam ennyi vizet. Mások ha lefogynak egy szerep miatt nem kapnak ilyen kritikákat - őket zseninek tartják a mesterségük miatt. Túl sok olyan dolog kering a neten, ami nem pontos és nem igaz

- nyilatkozta.

Átalakulása tényleg egészen megdöbbentő - most végignézheted, hogy 2007 óta miként formálódott át Kim Kardashian teste!

Galéria / 20 kép

Akkor és most: Így alakult át Kim Kardashian alakja az évek során

Megnézem a galériát

Sokak szerint számos híresség mellett egyébként Kim is a cukorbetegeknek készült Ozempic segítségével fogyott le ennyire gyorsan!

Galéria / 8 kép

Sztárok, akik bevállalták, hogy a cukorbetegeknek készült gyógyszerrel fogytak le

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.