Otthonos kényelem és megannyi kaland Tokaj-Hegyalján

Otthonos kényelem és megannyi kaland Tokaj-Hegyalján
Forrás: Andrássy Kúria
Facebook
Twitter
Pinterest

A hidegebb hónapokban sokan döntenek az otthonos légkör, a kényelem és a pihenés mellett, míg mások ilyenkor is az aktív kikapcsolódás hívei. Tartozzunk bármelyik táborba, Tokaj-Hegyalja festői tájain kiemelkedő ajánlatok és lehetőségek várnak ránk!

A történelmi borvidék szívében megbújó Andrássy Kúria & Spa nem csak a nyári melegben, és a szüreti időszakban, de a hidegebb hónapokban is tökéletes célpont, ha egy kis feltöltődésre vágyunk. Az évszázadokon át az Andrássyk tulajdonában álló vadászház napjainkban is egy otthonos menedék hangulatát kelti, ahova az egész napos kirándulás és felfedezés után visszatérhetnünk és egy ínycsiklandó vacsora vagy a kandalló tüze mellett megbeszélhetjük a nap történéseit.

A szálloda enteriőrjének kialakításakor az arisztokratikus jegyek domináltak, melynek köszönhetően a kúria mind az 53 szobája, három különböző tematikára épülve, az arisztokrácia szabadidejéhez köthető vadász, lovas és piknik stílusban várja a vendégeket.

Kép
forrás: Andrássy Kúria

Ha utazásunk során a pihenést helyeznénk előtérbe a kúria wellness részlegének medencéit, barlangfürdőjét és szaunáit kipróbálva relaxálhatunk, illetve különleges VinoSense spa kezelésekre is bejelentkezhetünk. Természetesen az aktív kikapcsolódás hívei számára is számos programlehetőséggel szolgál a kúria és környéke – a borvidéken dűlőtúrák, kirándulóösvények és megannyi borospince vár minket, ha pedig egy kiadósabb kalandra vágyunk, az Áldó Krisztus szoborhoz vezető lépcsősor felér egy kiadós cardioval, melynek jutalmául egy igazán lenyűgöző látvány tárul elénk.

Kép
forrás: Andrássy Kúria

Válasszuk bármelyik lehetőséget is, a nap végén a szálloda Bobajka étterme gondoskodik a ínycsiklandó vacsoráról, hagyományos, mégis modern ízvilágával. Varjú Imre séf és csapata a magyar konyha legfinomabb ételeit, illetve a borrégió örökségét megőrizve alkotta meg az étterem menüsorát, melyből biztosan mindenki megtalálja a kedvencét. A világhírű borrégióhoz híven a poharaink sem maradnak üresen, hiszen az ételek mellé egy egyedülálló, 120 tételes kizárólag tokaji borokból összeállított borlap párosul – Langó Tamás, a BDPST executive sommelierje által összeállított itallapon a feltörekvő és neves pincészetek borainak tökéletes egyvelege jelenik meg.

Kép
forrás: Andrássy Kúria

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.