Akkor és most: Így néznek ki most az Addams Family filmek sztárjai

Akkor és most: Így néznek ki most az Addams Family filmek sztárjai
Forrás: Fórum Hungary, InterCom
Facebook
Twitter
Pinterest

A '90-es évek ikonikus filmjeinek listájáról bizony az Addams Family sem hiányozhat!

A Charles Addams amerikai karikaturista által megálmodott Addams Family először 1938-ban, a The New Yorker magazin hasábjain tűnt fel egyoldalas képregény formájában, úgymond egyfajta görbe tükröt tartva a 20. század idillikus családmodelljével szemben.

Az igencsak különc, gazdag család történetei pedig olyannyira sikeresnek bizonyultak, hogy 1964-ben filmsorozat készült belőlük a két évadon át futó szériához készült főcímdal pedig akkora telitalálatnak bizonyult, hogy az utána következő rajzfilmekben, illetve az egészestés filmekben is ezek a dallamok köszönnek vissza. A leghíresebb adaptáció mind közül az 1991-ben bemutatott Addams Family – A galád család, amit szinte ugyanezzel a szereplőgárdával sikerült folytatniuk 1993-ban az Addams Family 2. - Egy kicsivel galádabb a család címmel.

Kép
forrás: Fórum Hungary

1990-ben a forgatás azonban nem indult annyira gördülékenyen, mint ahogy tervezték, eredetileg ugyanis az Orion Pictures készítette volna el az alkotást, ám a kialakult csődhelyzet miatt kénytelenek voltak átadni a Paramountnak a projektet, ahol viszont az újonnan kinevezett főnökség már nem annyira rajongott az ötletért, és ez a forgatásra is rányomta a bélyegét. Barry Sonnenfeld által rendezett mozi végül hatalmas sikernek bizonyult és az egész világot meghódította a bizarr, ám kétségtelenül sajátos, fekete humorral dolgozó család története.

Népszerűségük pedig a mai napig töretlen, így nem meglepő, hogy a Netflixen nemrég debütált, a família lánycsemetéjére épülő Wednesday című sorozat még mindig a legfelkapottabb műsor a streamingszolgáltató oldalán. Ennek kapcsán pedig most kicsit felbolygatjuk a múltat és megnézzük, hogy ez eredeti film szereplői mennyit változtak a premier óta eltelt több mint 30 évben.

Kattints tovább és mutatjuk, hogy mi történt az Addams Family egykori szereplőivel!

Galéria / 11 kép

Akkor és most: Így néznek ki most az Addams Family sztárjai

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

6 alkalom, amikor Jenna Ortega szuperdögös Wednesday Addams-nek öltözött

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.