Ilyennek képzelted őket? Így néz ki a világ 10 leggazdagabb nője 2022-ben

Ilyennek képzelted őket? Így néz ki a világ 10 leggazdagabb nője 2022-ben
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Hogy ki a világ leggazdagabb női 2022-ben? Lássuk!

Megérkezett a legfrissebb toplista, amely a világ leggazdagabb nőit rangsorolja, függetlenül attól, hogy önerőből, örökségből vagy egy szerencsés házasságból szerezték-e tekintélyes vagyonukat. A pénzügyi elemzések szerint a milliárdosok nők száma egyébként sajnos még mindig elenyésző, idén a bolygó 2668 milliárdosából mindössze 327 nő került fel a listára. Tavaly egyébként 328 volt. Vagyonuk viszont együttesen 1,56 billió dollárt ért, szemben a tavalyi 1,53 billióval.

Az ultravagyonos nők többsége – egészen pontosan 226 – örökölte vagyonát, köztük a világ három leggazdagabb nője is, ám ettől függetlenül többük az évek során kőkemény üzletasszonnyá vált, és nemcsak megtartotta vagyonát, még növelte is. És bár a top 10-ben nem, de a rangsorban 2022-ben számos olyan "újonc" is helyet kapott, aki saját cégével ért el elképesztő eredményeket. Például Rihanna, aki Barbados első milliárdosa lett szépségbirodalmának köszönhetően, vagy Melanie Perkins, aki a Canva 34 éves társalapítója. De most jöjjenek a legek!

A folytatásért kattints galériánkra!

Galéria / 10 kép

A világ 10 leggazdagabb nője 2022-ben

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Nők, akiket gazdaggá tett a válás

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok