A Roomba 900-as sorozat előnyei a takarítás során

A Roomba 900-as sorozat előnyei a takarítás során
Facebook
Twitter
Pinterest

A Roomba 900-as sorozat robotporszívóinak a használata mindenképpen szintlépést eredményezhet a takarítás hatékonyságában. A technológiai innováció ezeknél a készülékeknél ugyanis teljes mértékben a hatékonyság növelését célozta meg.

A cikkben rámutatunk tehát a Roomba 900-as sorozat által kínált többletteljesítmény részleteire. Egyúttal arról is lesz szó, hogy milyen körülmények között lehet leginkább kihasználni ezeknek a fejlett robotporszívóknak az adottságait.

Milyen szempontból jelent szintlépést a Roomba legmodernebb szériája?

Komoly újításnak számít, hogy a korábbi random takarítást a szisztematikus takarítási algoritmus váltotta fel. Ennek köszönhetően a rendszer működése lényegesen gyorsabb és precízebb lett. Ennek szellemében a legújabb Roomba robotok gyakorlatilag mindent képesek érzékelni, és jól is tájékozódnak az otthonunkban.

Az új készülékek munka közben térképet készítenek, amit egyébként egy okostelefon segítségével könnyedén vissza is tudunk nézni. Az okostelefon továbbá a készülék egyes beállításainak a változtatására is alkalmazható.

Az iRobot applikáció, valamint az otthoni Wi-Fi összeköttetés hatására pedig az is megoldható, hogy a készülék önmagát frissítse.

A folyamatos technikai fejlesztések a hatékonyság tekintetében is megmutatkoznak

Fontos leszögezni, hogy a robotporszívók korábbi verziói sem teljesítettek rosszul a hatékonyság tekintetében. Az újabb verziók azonban egyértelmű szintlépést jelenthetnek a hatékonyság szempontjából, ami bizonyos felhasználói környezetben kifejezetten előnyösnek bizonyulhat.

A Roomba sorozat korszerű és innovatív modelljei ugyanis a precíz és gyors munkavégzésnek hála, egyetlen takarítási ciklus keretei között nem kevesebb, mint akár 174 négyzetméteres teljes lefedettséget is képesek feltakarítani.

Ez gyakorlatilag háromszor akkora értéknek felel meg, mint amire a korábbi generációs Roomba készülékek képesek voltak.

Leginkább kiknek lehetnek hasznosak az új Roomba sorozat egyes modelljei?

Azoknál az otthonoknál, ahol a takarításra váró felület nem nagyobb 60-70 négyzetméternél, ott a korábbi generációs Roomba porszívók is hatékonyan képesek lehetnek ellátni a feladatot.

A Roomba leginkább korszerű és nagyobb kapacitással bíró modelljei által kínált előnyök főként olyan környezetben fognak majd erőteljesen kidomborodni, ahol nagyobb felülettel kell megbirkózni.

A leginkább fejlettnek számító készülékek a szőnyegen takarítva például automatikusan felemelik a szívóteljesítményt egy magasabb fokozatra. Ezáltal plusz 30%-kal több erő áll rendelkezésre.

De hasonlóan eredményes lehet a munka az eggyel korábbi modellek alkalmazásával. Ezeknél a robotporszívóknál csak az imént említett turbó fokozat hiányzik, illetve az akkumulátor kapacitása valamivel kisebb.

Tovább olvasok
Kép
Sztárok

Harminc éve működik – Micsoda film!

Vajon van még valaki, aki nem látta az elmúlt harminc év legsikeresebb amerikai romantikus vígjátékát?

Kép
Sztárok

Katalin hercegné szájmaszk nélkül ki sem lép az utcára

Katalin hercegné ezért tartja elengedhetetlennek a maszkviselést.

Kép
Stílus

Stílustippek Lakatos Márktól: Így dobhatsz le optikailag pár kilót magadról

3 kérdés, 3 személyes stílustipp Lakatos Márktól, aki elárulja, milyen típusú ruhadarabokat viselj, ha optikailag karcsúbbnak és magasabbnak szeretnél tűnni.

Kép
Életmód

Nézz az égre: itt a nyári hullócsillagzápor csúcsidőszaka

A hullócsillagzápor idén sem marad el: a következő három éjjel óránként akár száz hullócsillagot is láthatsz, ha kifekszel a nyári égbolt alá.

Kép
Sztárok

Jennifer Aniston karcsúságának a titka, amit azonnal ki akarsz próbálni

Jennifer Aniston 50 felett is fitt és energikus, amit nem a zsírégető csodabogyóknak köszönhet, hanem ennek a hétköznapisága miatt meglepő receptnek.

Kép
Vegyélhazait

#VegyélHazait: Schüssler Natur CosMEDics - Ásványi sókkal minden bőrproblémára, környezettudatosan

#Vegyélhazait videóinterjú-sorozatunk következő részében a Schüssler Natur CosMEDics magyar márkát ismerheted meg!

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem