A Roomba 900-as sorozat előnyei a takarítás során

A Roomba 900-as sorozat előnyei a takarítás során
Facebook
Twitter
Pinterest

A Roomba 900-as sorozat robotporszívóinak a használata mindenképpen szintlépést eredményezhet a takarítás hatékonyságában. A technológiai innováció ezeknél a készülékeknél ugyanis teljes mértékben a hatékonyság növelését célozta meg.

A cikkben rámutatunk tehát a Roomba 900-as sorozat által kínált többletteljesítmény részleteire. Egyúttal arról is lesz szó, hogy milyen körülmények között lehet leginkább kihasználni ezeknek a fejlett robotporszívóknak az adottságait.

Milyen szempontból jelent szintlépést a Roomba legmodernebb szériája?

Komoly újításnak számít, hogy a korábbi random takarítást a szisztematikus takarítási algoritmus váltotta fel. Ennek köszönhetően a rendszer működése lényegesen gyorsabb és precízebb lett. Ennek szellemében a legújabb Roomba robotok gyakorlatilag mindent képesek érzékelni, és jól is tájékozódnak az otthonunkban.

Az új készülékek munka közben térképet készítenek, amit egyébként egy okostelefon segítségével könnyedén vissza is tudunk nézni. Az okostelefon továbbá a készülék egyes beállításainak a változtatására is alkalmazható.

Az iRobot applikáció, valamint az otthoni Wi-Fi összeköttetés hatására pedig az is megoldható, hogy a készülék önmagát frissítse.

A folyamatos technikai fejlesztések a hatékonyság tekintetében is megmutatkoznak

Fontos leszögezni, hogy a robotporszívók korábbi verziói sem teljesítettek rosszul a hatékonyság tekintetében. Az újabb verziók azonban egyértelmű szintlépést jelenthetnek a hatékonyság szempontjából, ami bizonyos felhasználói környezetben kifejezetten előnyösnek bizonyulhat.

A Roomba sorozat korszerű és innovatív modelljei ugyanis a precíz és gyors munkavégzésnek hála, egyetlen takarítási ciklus keretei között nem kevesebb, mint akár 174 négyzetméteres teljes lefedettséget is képesek feltakarítani.

Ez gyakorlatilag háromszor akkora értéknek felel meg, mint amire a korábbi generációs Roomba készülékek képesek voltak.

Leginkább kiknek lehetnek hasznosak az új Roomba sorozat egyes modelljei?

Azoknál az otthonoknál, ahol a takarításra váró felület nem nagyobb 60-70 négyzetméternél, ott a korábbi generációs Roomba porszívók is hatékonyan képesek lehetnek ellátni a feladatot.

A Roomba leginkább korszerű és nagyobb kapacitással bíró modelljei által kínált előnyök főként olyan környezetben fognak majd erőteljesen kidomborodni, ahol nagyobb felülettel kell megbirkózni.

A leginkább fejlettnek számító készülékek a szőnyegen takarítva például automatikusan felemelik a szívóteljesítményt egy magasabb fokozatra. Ezáltal plusz 30%-kal több erő áll rendelkezésre.

De hasonlóan eredményes lehet a munka az eggyel korábbi modellek alkalmazásával. Ezeknél a robotporszívóknál csak az imént említett turbó fokozat hiányzik, illetve az akkumulátor kapacitása valamivel kisebb.

Tovább olvasok
Kép
Sztárok

Erre nem számítottunk: meglepőt villantott Kamilla hercegné

Kamilla hercegné felülírta az unalmas protokollszabályokat, és végre megmutatta igazi arcát.

Kép
Vegyélhazait

Ezért ápold ősszel extrán a bőrödet – Válassz természetes, #vegyélhazait termékeket

Az ősz nemcsak a lelkünknek hoz változást, hanem a testünknek is. Ilyenkor érdemes a ruhatárunk mellett a szépségápolási rutinunkon is változtatnunk. Hazai, természetes összetevőjű termékekkel könnyebb lesz a harc, mint gondolnád.

Kép
Shopping

Ezeket a könyveket keresd a Joy-napokon, ha érdekel a divat és ami mögötte van

Meglátod, a könyveknek legalább akkora pozitív hatásuk van a testedre és lelkedre is, mint egy pohár illatos forralt bornak.

Kép
Szépség

Elengedhetetlen szépségcuccok a hideg időszakra

Közeleg a tél - és most nem a Trónok Harcából idézünk. Ideje előszedni a kedvenc kötött pulcsijaidat és persze felvértezni a fürdőszobádat a zord időjárás ellen.

Kép
Stílus

5 táska típus, ami nem hiányozhat a gardróbodból

Míg a férfiak előszeretettel indulnak el otthonról úgy, hogy csak lazán zsebre vágják a kulcsukat és a tárcájukat, a nők számára szinte elképzelhetetlen, hogy táska nélkül hagyják el a lakást.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem