A Pussycat Dolls visszatért... Dögösebben, mint valaha

A Pussycat Dolls visszatért... Dögösebben, mint valaha
Forrás: Instagram

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A híres popegyüttesek visszatérése általában inkább kínos, mint sikeres. Ám a lánybanda tagjai ennél dögösebbek már nem is lehetnének.

Nicole Scherzinger lánybandája, a Pussycat Dolls 10 éve oszlott fel, pár napja viszont az énekesnő bejelentette, hogy újra összeállnak. Annak idején elég homályos volt, hogy a gyönyörű és sikeres csapat tagjai miért mondanak búcsút egymásnak és a karrierjüknek. Mivel a frontember, Nicole elkezdte szólókarrierjét építeni, úgy tűnt, ennyi áll a dolog mögött.

Nicole Scherzinger a múlt hétvégi brit X-Factor: Celebrityben lépett fel a Pussycat Dollsszal, ebben a sokat sejtető ruhában érkezett a show-ra.
forrás: Getty
Nicole Scherzinger a múlt hétvégi brit X-Factor: Celebrityben lépett fel a Pussycat Dollsszal, ebben a sokat sejtető ruhában érkezett a show-ra.

Nem titok többé

Múlt heti nyilatkozatában – amit a brit The Sun bulvárlapnak adott – bevallotta, hogy annak idején sok problémával küzdött, és még a hozzá közel álló bandatagok sem tudták, milyen démonokkal áll szemben. Az énekesnő súlyos táplálkozási zavarral élt, és nem tudta, hogyan küzdhetne meg ezzel, ha folyamatosan a reflektorfényben van. A bulimia miatt végül kis időre visszavonult. Évekig főleg azt hallottuk csak, hogy éppen együtt van-e a Forma–1-es versenyző szerelmével, Lewis Hamiltonnal vagy sem, majd a egy fontos szerepet kapott a West Enden, ő játszotta a Macskák egyik főszerepét – ez az énekesnő életében egy nagyon fontos momentum volt, hiszen mindig is szeretett volna színházban szerepelni.

Topformában

A Pussycat Dolls 2020-as turnéjának beharangozójaként fellépett a brit X-Factor: Celebrity című műsorban. Egyáltalán nem akartak észrevétlenek és unalmasak lenni, úgyhogy olyan fellépőruhát választottak, ami nem sokat takart el tökéletes alakjukból. Hihetetlen, hogy ezek az énekesnők az idővel csak egyre jobban néznek ki!

A Pussycat Dolls tagjai, Nicole, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta és Kimberly Wyatt áprilisban indul turnéra az Egyesült Királyságban.

És íme a lánybanda tagjai 2019-ben! A galériában megnézheted, hogyan festenek ma a 2003-ban alakult együttes tagjai.

Galéria / 10 kép

A visszatérő Pussycat Dolls tagjai 2019-ben

Megnézem a galériát

A világ legsikeresebb emberi sem tudnak higgadtak maradni, ha a környezetükben megjelenik egy bizonyos zavaró tényező. Előfordul, hogy valakit egy gyerekkori trauma tart még mindig rettegésben és van, aki felnőtten jön rá...

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!